שאלת תרופות

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
שאלת תרופות

שאלת תרופות
אני סובלת נורא מאלרגיות. לורסטין הוא סם חיי. כבר כמה ימים שאני בהתקף היסטרי וכל הצנרת סתומה. הפסקתי לקחת את הכדור אחרי ההחזרה אבל אני כל הזמן פוזלת לעבר הקופסא. מה אתן אומרות? האם להמשיך לסבול או שאפשר לקחת? אוף אוף ואוף.

הוביטית

New member
היי אמאלה..

שאלת תרופות
אני סובלת נורא מאלרגיות. לורסטין הוא סם חיי. כבר כמה ימים שאני בהתקף היסטרי וכל הצנרת סתומה. הפסקתי לקחת את הכדור אחרי ההחזרה אבל אני כל הזמן פוזלת לעבר הקופסא. מה אתן אומרות? האם להמשיך לסבול או שאפשר לקחת? אוף אוף ואוף.
היי אמאלה..
אולי תתיעצי עם הרופא שלך .. יכול להיות שאין שום בעיה לקחת את התרופה ואת סתם סובלת?

אמאלה2

New member
זהו שאני צריכה לחכות למחר

היי אמאלה..
אולי תתיעצי עם הרופא שלך .. יכול להיות שאין שום בעיה לקחת את התרופה ואת סתם סובלת?
ובינתיים אני לא נושמת... אבל כנראה שאין ברירה אמרה באף סתום ולא יספה

הוביטית

New member
תחזיקי מעמד ..

ובינתיים אני לא נושמת... אבל כנראה שאין ברירה אמרה באף סתום ולא יספה
תחזיקי מעמד ..
מקוה שתצליחי לישון איך שהוא הלילה.. הכי חשוב תמשיכי את הגל החיובי של הפורום

לא לורסטין

תחזיקי מעמד ..
מקוה שתצליחי לישון איך שהוא הלילה.. הכי חשוב תמשיכי את הגל החיובי של הפורום
לא לורסטין
אסור בהריון. (ואת בהריון...) למה את אלרגית? (אם לאבק, כמו רוב האלרגים, זו הזדמנות טובה להשפיט את הבעל שישאב קצת)

ואם זו סתם נזלת

לא לורסטין
אסור בהריון. (ואת בהריון...) למה את אלרגית? (אם לאבק, כמו רוב האלרגים, זו הזדמנות טובה להשפיט את הבעל שישאב קצת)
ואם זו סתם נזלת
(יכול להיות שהפטנט עובד גם במקרי אלרגיה) הכיני לך תמיסת מי מלח, וטפטפי לנחיריים. המלח שואב את הנוזלים החוצה.

אפשר לקחת בהריון ובטיפולים

שאלת תרופות
אפשר לקחת בהריון ובטיפולים
גם אני לא חיה בלעדיו

מצב
הנושא נעול.
למעלה