שאלת תקשור

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך

k77

New member
שאלת תקשור שלום רותי. שאלתי היום היא מדוע אינני מצליחה לתקשר? מדוע כאשר אני מקבלת כבר מסרים, אינני זוכרת אותם או לא מבינה כלום. מה אני עושה לא בסדר?

רותי 11

New member
k77 יקרה ראשית זה שאת לא זוכרת מסרים אל תרגישי רע עם זה זה משהו טבעי לחלוטין זה קורה הרבה להרבה, בדרך כלל לא סאמת זוכרים את התקשורים שמקבלים לכן חשוב לכתוב אותם או לתעד אותם בצורה מסויימת כמ כמו הקלטה או משהו כזה. לגבי השאלה למה את לא מצליחה לתקשר לא ממש מובן לי למה את חושבת ככה אם שניה אחרי כן ציינת שאת לא זוכרת מה קיבלת זה לא מעיד על כך שאת לא מתקשרת זה מעיד על כך שאת לא מספיק מרוכזת ואת לא באמת שם בזמן התקשור, את צריכה לנקות את הראש לפני שאת מתחילה לתקשר בכל אופן בטח בהתחלה את לא יכולה לנסות לתקשר עם אמונות בסיס של חוסר יכולת לתקשר, תשני את התפיסה הזאת ותאמרי לעצמך שאת אכן מתקשרת תעשי את זה עד אשר תהיי משוכנעת בכך

k77

New member
הבעיה היא שאינני יודעת אם אכן מה שראיתי אלו מסרים. זה נראה תלוש מכל מציאות. כמו קטע מסרט עם כתוביות בעיברית שאיני מצליחה לקרוא

רותי 11

New member
חמודה שאלה לי אלייך את יודעת לזהות את ההדרכה שלך בדקת אם את מצליחה ליצור קשר עם ההדרכה הנכונה לך?

k77

New member
רותי היקרה לצערי עדיין אינני מזהה את ההדרכה שלי ואיני יודעת ליצור קשר עם ההדרכה למרות שאנימזמנת אותה בכל פעם

רותי 11

New member
אני אפרסם עכשיו מדיטציה איך ליצור קשר עם ההדרכה שלנו. תנסי ושתפי מה קורה עם זה

k77

New member
תודה רותי../images/Emo13.gif בעבר ניסיתי ללא הצלחה. אנסה שוב בערב וארשום לך .

רותי 11

New member
חמודה לדעתי את צריכה הכוונה מקצועית כי קשה לך לעשות את זה לבד

למעלה