שאלת תקשור ליום א'

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך

k77

New member
שאלת תקשור ליום א' שאלתי היא במה עליי לעסוק בחיי אלו? אשמח לדעת באופן ספציפי יותר ולא בגדול . והיכן כדאי לי ללמוד זאת? (אני בכוונה שואלת שאלה זו כיוון שאני למדתי בעבר תקשור במקום שלא היה טוב עבורי ולכן אני רוצה ללמוד שאוכל להתמקצע בו באמת). תודה רותי ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

רותי 11

New member
k77 חמודה את בטח יודעת (למדת תקשור) שלרוב נותנים כיוון ולא משהו ספציפי מאוד. אבלאת הכיוון אני וכלה לנסות לתת דרכם. זה שחווית העבר מלימוד תקשור נכשלה הייתה שלא הקשבת כנראה למה שבאמת היית אמורה לעשות או ללכת למקום הנכון לך וזה חלק מהשיעורים שלנו בחיים, אל תסתכלי על זה באור שלילי לחלוטין כי ככה למדת מה נכון לך או איך לזהות מקומות שהם נכונים לך, זה אמור היה ללמד אותך לזהות אנרגטית ולעבוד עם החושים שלך שיהיו ]תוחים להבא. שאלתי את הכיוון והם מראים לי את הידיים שלך, מראים לי ידיים שמשם יוצאת אנרגיה, אמנם אני לא רואה שזאת אנרגיה ישירה לגוף, אבל בהחלט אנרגיית ריפוי. לדעתי מאוד מומלץ לך לפתח את התקשור שלך, בטח קיבלת כלים מסויימים מאותו קורס תנסי לעבוד על פיהם (אם את מתחברת אליהם) תביני שתקשור אם לא מתאמנים זה משהו שנרדם את חייבת לפתח את זה כדי להתקדם בתחום הריפוי והעזרה כי זה כלי מאוד חזק שיכול לזור לך.

k77

New member
רותי ../images/Emo24.gif קודם כל תודהרבה על התשובה. אני לא מרגישה שהיום יש לי ניסיון לדעת היכן ללמוד כיוון שבתחום הזה השוק הוא קצת פרוץ. למדתי אצל משהי שהייתה נראית לי מקצועית, בעלת אתר גדול באינטרנט ולבסוף כלום. לכן אשמח לדעת אם כדאי לי ללמוד תחום ריפוי זה במכללה או בקבוצה קטנה אצל משהי פרטית? פשוט לא רוצה לבזבז שוב כספים סתם

רותי 11

New member
אתר גדול באינטרנט לא מעיד על כלום לצערנו, וזה שלא הלך לך איתה לא אומר שהיא לא מלמדת טובה, יכול להיות שאת לא היית אמורה ללמוד אצלה. שנית תקשור יקדם אותך במה שאת צריכה לעסוק כי בסופו של דבר כל מה שאנחנו לומדים בסופו של דבר אנחנו מביאים את מה ומי שאנחנו את היכולות שאיתם הגענו בלי שום צורת לימוד מובנת. לכן חשוב שתפתחי את התקשור אצלך ואז גם תקבלי את התשובות איך לרפא, כי היכולת טבועה בך. ולדעתי את לא ממש צריכה ללכת ללמוד משהו מסויים אלא לפתח את מה שיש לך ושוב תקשור יעזור לך מאוד בזה.

k77

New member
רותי../images/Emo140.gif אני מסכימה איתך אבל יחד עם זאת לא יכולה להתעלם מהעובדה כי למרות לימודי התיקשור אינני מתקשרת! ואף לא מצליחה לתקשר עם המדריך הרוחני, לשאול שאלות ולקבל תשובות! והדבר הכי חשוב הוא שהקורס גם לא עזר למודעות שלי. אני ממש דורכת במקום כמו מלפני שלמדתי. אין לי כל כך הרבה כסף להוציא סתם. ולנסות לתקשר לבד אני לא מצליחה. מנסה כבר יותר משנה וכלום. מה לעשות בנושא?

ruthi26

New member
ל-k77 החמודה וההססנית../images/Emo140.gif אני מקווה שלא תכעסי, קראתי את השרשור שלכם, והרגשתי שאני צריכה לומר לך משהו. אני לא חושבת שאת לא מתקשרת עם המדריכים הרוחניים שלך, אני חושבת שאת פוחדת, וכשאנו פוחדים, אנו נחסמים, את צריכה לפתוח את התדרים שלך, וללמוד להקשיב, אם זה בעיניים עצומות או בכל דרך שתבחרי לעשות. ברגע שאני חסמתי את עצמי ופחדתי, היו לי כאבי ראש כל הזמן, ודפיקות לב מהירות, עד שהחלטתי לזרום עם התיקשור והיום ב"ה זה זורם, פשוט האמיני בעצמך, לכולנו יש מדריכים שמוכנים כל העת לסייע ולהדריך אותנו בדרכנו, השאלה אם אנו רוצים להקשיב להם ומאמינים בכך?? יכול להיות שלא היתה לך כימיה עם המתקשרת שלמדת אצלה, כולנו אנשים שונים, זה מה שיפה במה שהבורא שלנו ברא, אחרת היה משעמם... אולי ישנה אפשרות להצטרף לסדנא נוספת שהיא עורכת, הסדנא שאת למדת ללא תשלום, כדאי להתקשר ולשאול, ובסדנא הזו תגלי דברים שפחדת לגלות... ותגיעי ממקום אחר כעת, לא מהמקום שהגעת כשהגעת לשם מלכתחילה. שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo24.gif רותי

רותי 11

New member
לצערי זאת אחת הבעיות בקורסים, שהרבה פעמים אנשים יוצאים במצב שהם לא יודעים מי המדריך שלהם והם לא באמת מתקשרים. לומר לך ללכת ללמוד שוב תקשור לא יודעת לא בגלל שאת לא יכולה אלא בגלל שהספקות שלך בעניין היום חזקים, ואולי את באמת צריכה מורה אמין מבחינתך מורה שאת תרגישי אליו חיבור חזק ואז תוכלי אולי סוף סוף להיפתח לתחום הזה. קורס תקשור לא חייב להיות כל כך יקר אבל הוא הפתח להכל, כי לאחר שתהיי מחוברת להדרכה שלך, את תוכלי לקבל ממנה את שיטת הטיפול הנכונה לך, ושבה תחושי הכי טוב לעזור לאחרים.

k77

New member
רותי ../images/Emo24.gif עשיתי מדיטציה אתמול והרגשתי זרמים ברגלים ובראש, וכאילו משהו מלטף אותי. ואוךי גם שמעתי שריקה חלשה ביותר. זה לאחר תקופה רצינית של יובש. האם את מלמדת תקשור למתקדמים?

למעלה