שאלת תקציב

Destinys Shadow

New member
שאלת תקציב

שלום לכם, 35 אלף.. מספיק לארבעה חודשים בדרום אמריקה? אני חושבת על זה כי זמני אוזל ובשנה הבאה אתחיל ללמוד, אין זמן אחר. עם כמה טסתם?

אני גם טסה עם סכום כזה, אפילו קצת פחות.

חברה שלי הרגיעה אותי, ואמרה לי שאחת מהבנות שהיא טסה איתן טסה עם 30 ואפילו פחות והיא הסתדרה יופי, ובנוסף למסלול הרגיל עשתה גם עוד חודש בארגנטינה עם משפחה בסוף..

jeshu

New member
10000 לחודש הספיקו לי אבל זה תלוי היכן בדרום אמריקה תהיי ואיזה פעילויות תעשי. העודף מדרום אמריקה הספיק לי לטיול באתיופיה (לא כולל הטיסה).

Destinys Shadow

New member
נרגעתי עכשיו, תודה

זה הדבר היחיד שכמעט עצר אותי..

שבת שלום לכם!

BigBadWolf

Member
לכי למרפאת חו"ל של משרד הבריאות או קופת חולים

ותשאלי אותם, יש חיסונים שלוקחים קצת זמן אז כדאי לא לדחות את זה יותר מידי. בכל מקרה להתחסן מוקדם זו לא בעיה, חיסונים תקפים למספר שנים.

עכשיו

מומלץ להתחיל בחיסונים לפחות חודש וחצי לפני הטיול, רצוי קצת יותר. יש חיסונים שדורשים מספר זריקות במרווחים מסוימים, וממילא כולם צריכים מעט זמן כדי להיקלט וליצור נוגדנים בגוף.
לכי וסיימי עם זה.

urioz

New member
בגדול אמור להספיק

חודש ממוצע בדרום אמריקה יוצא רוב האנשים 1000-1500$ תלוי כמובן ברמת ההתפנקות.. אני מבין שאת חוזרת ללימודים ולכן הייתי מציע לך לא לפסול לעשות שינוי יעד למזרח (כי אני מאמין שלא בא לך להתחיל ללמוד בלי הרבה כסף) אפילו ביעדים היחסית יקרים של המזרח (פיליפינים,תאילנד וכו') תוכלי לחסוך כמעט חצי ממה שהיית מוציאה בדרא"מ (מה גם שהטיסה לשם יותר קרובה וזולה)והנופים והחוויות לא נופלים בשום פרמטר(מניסיון של שני האזורים) העליתי דילמה דומה http://www.dilemmix.co.il/dilemma/81 מוזמנת להציץ

למעלה