שאלת תעודה?

vit20Openu

New member
שאלת תעודה?

למכון הדסה שלום רב, אוקיי נתחיל מיזה שאני כרגע סטודנט באוניברסיטה הפתוחה לוקח קורסים בביולוגיה וסגור כבר על התחום אותו אני רוצה ללמוד. הבעיה היא שפוטרתי שבוע שעבר וזה דיי מבאס כי התוכנית הייתה לעבוד וללמוד בכידיי לחסוך קצת על לימודים בהמשך דרכי. הרעיון שעלה לי לאחרונה הוא ללמוד ללימודי תעודה באחד מהתחומים:מסייע לרופא שיניים או עוזר ויטרנר. השאלה היא אם איזו תעודה קל יהיה להשתלב בשוק?ומי משתכר יותר בסופו של דבר?ואם אפשר לציין מקומות בהם מלמדים את שני הנ"ל או אחד מהם באיזור הצפון בסביבות חיפה וכרמיאל. תודה לכם

סייע לרופא שינים ועוזר וטרינר

מבין השניים יש יותר בקוש לסייע לרופא שינים.כמעט כל העוסקים בתחום נשים.ניתן ללמוד בצפון: 6/2004 - תעודת גמר משרד הבריאות 9 - 10 חודש מסלול יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 04/8520031 צה"ל 14 קרית אליעזר 35157 מזור, בי"ס טכנולוגי, נעמת, חיפה פרטי מסלול 6/2004 - תעודת גמר משרד הבריאות 9 - 10 חודש מסלול יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 04/6463653 ת.ד. 13 בנין ועד הפועלים 16000 נעמת, נצרת עוזר וטרינר: 6/2004 קורס סייעני וטרינר. פעם בשבוע. תעודת גמר שנה אחת מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות 04/6560366 רח' העבודה ת.ד. 21032 16100 לקידום/ בי"ס ארצי לתחבורה, נצרת עילית, בשיתוף מכללת ת"א

vit20Openu

New member
אז את/ה טוענ/ת שתהיה לי

בעיה למצוא מקום עבודה כי אני גבר
לא קצת אפליה

vit20Openu

New member
שכחתם להזכיר את עניין השכר....

ואם שווה להשקיע בזה? ושוב תודה

טוקדה

New member
אין צורך ללכת לקורס עוזר וטרינר

אני עוזרת וטרינר כבר יותר משנה, במשך הזמן למדתי את העבודה. לדעתי ללכת לקורס זה בזבוז כסף, רוב המרפאות לא דורשות תעודה. פשוט כדאי לך להתקשר למרפאות וטרינריות ולשאול אם צריך עובדים. כדאי שיהיה לך ידע קודם שבדר"כ יש אותו לאנשים שאוהבים בע"ח ומגדלים. כמו כן העבודה היא לא רק עם בע"ח אלא גם הרבה עם אנשים. ברוב המקומות האסיסטנט הוא גם מנהל המשרד ומקבל הקהל. מבחינת שכר....לא משהו. אני למשל עובדת רק בשעות אחה"צ וזה יוצא מעט שעות אבל אפשר לשלב עם עבודה נוספת.

למעלה