שאלת תסכול . . . האם אני היחידה שקיבלה את מועד ה-01/04?!?! ואני עוד בין הראשונים שנרשמו!!!!!!
T ToHrU New member 25/2/07 #1 שאלת תסכול . . . האם אני היחידה שקיבלה את מועד ה-01/04?!?! ואני עוד בין הראשונים שנרשמו!!!!!!
R RedGrass1 New member 25/2/07 #4 גם אני ונשרמתי גם די בהתחלה... אבל אני דווקא מעדיף כמה שיותר מאוחר.
S S a s h o K New member 25/2/07 #5 אני קיבלתי מ... המרכז הארצי את המכתב אישור הרשמה ב25.1 ושיבצו אותי ל29.3 שמח להיפטר מזה כמה שיותר מהר!
אני קיבלתי מ... המרכז הארצי את המכתב אישור הרשמה ב25.1 ושיבצו אותי ל29.3 שמח להיפטר מזה כמה שיותר מהר!
F Famme Fatal New member 26/2/07 #6 דווקא הייתי רוצה לעשות ב1.4 לנוח בסופ"ש לפני לעבור על החומר בפעם האחרונה
A A l o n e New member 26/2/07 #7 אה, אפשר להבין מזה שזה רע?! דווקא מתאים לי.. בכל מקרה את יכולה לשנות בקלות, (אני שיניתי תוך שנייה מקום, לא יודע הרבה לגבי תאריך..)
אה, אפשר להבין מזה שזה רע?! דווקא מתאים לי.. בכל מקרה את יכולה לשנות בקלות, (אני שיניתי תוך שנייה מקום, לא יודע הרבה לגבי תאריך..)
T ToHrU New member 26/2/07 #8 פשוט . . . כל מי שאיתי בקורס קיבל את ה-29/03 וגם חהרות מקורסים אחרים והרגשתי בודדה אז חיפשתי קבוצת תמיכה
פשוט . . . כל מי שאיתי בקורס קיבל את ה-29/03 וגם חהרות מקורסים אחרים והרגשתי בודדה אז חיפשתי קבוצת תמיכה
א אינסייד אאוט New member 26/2/07 #9 אני גם../images/Emo9.gif ולדעתי זה טוב, כי המון פעמים לפני מבחן יש לי את התחושה" הלוואי שהיה לי עוד יומיים", אז ככה אני מרגישה שהרווחתי..
אני גם../images/Emo9.gif ולדעתי זה טוב, כי המון פעמים לפני מבחן יש לי את התחושה" הלוואי שהיה לי עוד יומיים", אז ככה אני מרגישה שהרווחתי..