שאלת תנועה

ofirgaon

New member
שאלת תנועה

היי החנייה של הבית שלי (בית פרטי-חנייה בודדת פרטית) יוצאת אל כביש חד סטרי. בעת שיצאתי מהחנייה ברוורס, הסתכלתי לצד שממנו באות המכוניות כדי לוודא שלא באה מכונית (נורא קשה לראות כי זה כביש של נתיב וחצי שבו נתיב אחד חסום על ידי מכוניות חונות, כביש צר שכזה) אז הסתכלתי טוב לכיוון ממנו באות המכוניות. נסעתי לאט ברוורס תוך כדי שאני מסתכל, בעוד שמישהו שהלך עם הכלב שלו הלך נגד כיוון תנועת המכוניות, על הכביש, וככה יצא שבעת שיצאתי עם כל המכונית והגעתי בעצם לקצה השני של הכביש עם הפגוש, הוא בדיוק היה שם עם כלבו ופגעתי בו (נראה לי שבכלב, שמעתי בום). הוא תקע בי מבט מוזר והמשיך ללכת לבית שלו (זה שכן שלי) שאלתי אם הכל בסדר והוא לא ענה (הוא קצת שישייה). קיצר- מי האשם מבחינה חוקית? אני הסתכלתי בתחילת הנסיעה במראה האחורית לפני שבכלל התחלתי לעשות רוורס כדי לראות שלא עובר אף אחד במדרכה שאני לא אפגע בו, ולא ראיתי את השכן הזה כי הוא עדיין היה רחוק. נסעתי לאט תוך כדי שאני מסתכל שלא באה מכונית מהכיוון שממנו באות המכוניות. בעוד שהוא הולך על הכביש (דבר שאסור לפי החוק) והולך נגד כיוון התנועה ככה שאני לא יכול לראות אותו כי אני מסתכל לראות אם לא באה מכונית! תודה על תשובותיכם... אופיר

ה דרומי

New member
דבר ראשון בנסיעה בהילוך אחורי

רוורס צריך מכון שעומד מחוץ ל
. גבר שני שישון או לא שישון הוא הולך רגל . אבל אולי כדאי לך להכנס לחניה ברוורס ולצאת אם הפנים לכיוון התנועה. והןלכי הרגל?
. שלי.

ofirgaon

New member
הולך רגל, שהולך על הכביש

בנגד לחוקי התנועה, וחוצמזה- מה?? מישהו שעומד בחוץ? אין כזה חוק

ה דרומי

New member
יכול להיות זה מה שאני זוכר

מאז שהיתי נהג רכב כבד לא מכיר לגבי רכבים קטנים

מתנדב

New member
אופיר כשהנך נוסע רוורס....

ופגעת בהולך רגל או ברכב, מצד החוק הנך אשם, אך אינני יכול לשפוט אותך היות ולא הייתי במקום.....

ofirgaon

New member
דווקא יותר הגיוני

שהאחר אשם, כי הוא עם הפנים אליי ואני (טכנית) עם התחת אליו.

למעלה