שאלת תמונות ...

yngwiem

New member
שאלת תמונות ...

שלום לכולם לאחר סיכרון עם הפוקט והאוטלוק הגיע אי מייל שחובה בתוכו 3 תמונות 1 בפורמט gif 2 בפורמט jpg איך אני רואה את התמונות בעזרת הפוקט (2210 ) תודה רבה אביעד

ron20

New member
פשוט לוחץ על הקובץ

אלא אם לא הבנתי משהו... ניתן לכוון את המייל לא להוריץ קבצים מצורפים מעל גודל מסויים ואז לא תראה את הקבצים ... (עד שתסמן את ההודעה להורדה) במידה ואתה רואה את הקבצים פשוט לחץ עליהם (כמו ב PC)

yngwiem

New member
כן ....אבל ....

ניסיתי ללחוץ על הקובץ אך הוא לא מגיב ..יכול להיות שאין לי תכנה שמראה את הפורמטים האלו (gif, jpg) ??? חשבתי שהתוכנה שמקבלים עם הפוקט תומך בפורמטים אלה .. ?! תודה מראש אביעד

ron20

New member
../images/Emo26.gif

כל פוקט תומך ב gif ו jpg ... זה נשמע מוזר, נסה לשמור אותם במקום אחר ולפתוח משם.

mikeoreli

New member
תשובה

יש שתי אפשרויות לכך : 1. התקנת תוכנה להראות תמונות ששיכה פורמטים אלה והסרת אותה וכרגע אתה לא יכול לראות את התמונות כי אף תוכנה לא משוייכת אליהם. 2. יש הגבלה על גודל הקבצים המסונכרנים עם הדוא"ל. אם למשל יש הגבלה של 100ק"ב והתמונה שוקלת יותר, יופיע לך שם הקובץ, אך לא תוכל לפתוח אותה. פיתרון לגבי אפשרות 2 : כנס לאקטיב סינק ותלחץ על TOOLS ואז על OPTIONS . תלחץ על INBOX ועל SETTINGS. תראה אם מסומן V ליד "Include file attachments" ואם לא תסמן. שורה מתחת כתוב "Limit attachement size to", תבטל את סימון הV או שבצד שמאל תרשום מספר בגודל של 500 או יותר. תלחץ על OK וOK ותסנכרן את המכשיר. אם זה עובד, תודיע, אם זה לא עובד גם תודיע ואני אסביר לך לגבי אפשרות 1 שהיא במקרה שלך פחות סבירה.

yngwiem

New member
חברים תודה רבה

הצליח לבסוף בלי שום בעיה .... תודה רבה שוב על התשובות . בברכה אביעד

למעלה