שאלת תמה

seymore butts

New member
הויכוח על הגיל בו אפשר להתחיל לא רלוונטי

כאן. נכון שהכתיבה שלה קצת ילדותית אבל זה לא נראה לך קצת לא לעניין לייעץ לה עכשיו שהיא כבר מזמן לא בתולה והיה לה חבר לא מנוסה ועכשיו חייל שהוא "רב זיין" כדבריה שבכלל לא תקיים יחסי מין? אם מישהו יציע לה עכשיו להפסיק ולשחק אותה בתולה יש לי הרגשה שהיא תתפקע מצחוק.
הרבה נערות בגילה מקיימות יחסי מין. שמעתי שהיום הגיל בו נערות מתחילות הוא הרבה יותר מוקדם מ-17 (וזה אכן מצער).

למען האמת כשכתבתי לה לראשונה לגבי ההתנסות באנאלי לא הייתי רציני לגמרי, אבל בעקבות ההתנגדויות שהועלו פה לדבריי חשבתי על זה קצת ובעצם - מה כל כך נורא בזיון בתחת לעומת זיון בכּוּס ? במקרה שלה יש דווקא לזיון בתחת שני יתרונות. קודם כל הסיכוי להיכנס להריון ממנו הרבה יותר נמוך ומי יודע כמה היא נזהרת בזיון וגינאלי, ושנית הפרטנר שלה מנוסה לדבריה ועדיף שההתנסות האנאלית הראשונה שלה תהיה עם מישהו שיודע מה הוא עושה.

אין מה להתרגש

הוא מציע אנאלי כפתרון לכל בעיה.
אם מישהו יבוא וישאל איך לפתור את בעיית הרעב באפריקה - הוא יענה שכדאי להם לעשות יותר סקס אנאלי.
[למרות שעם כל האיידס לא נראה לי שזה מה שחסר להם
]
ואם מישהו יבוא ויגיד שהתחרבנו לו האייקונים בוינדוז - וישאל איך לתקן אותם - הוא יציע לעשות סקס אנאלי.

seymore butts

New member
אתה לא חושב שהעולם היה מקום טוב יותר לחיות בו

אילו כולם היו עושים סקס אנאלי כמו שצריך ?

לטרוריסטים ג'יהאדיסטים היה חשק להתעסק בחטיפות ובתכנון פיגועי התאבדות כשהם יודעים שהמוני פלסטיניות עומדות בתור ומתאוות לרגע בו יחדירו את איבריהם הזקורים לישבניהן ?
האקרים גיקים לא היו מאבדים עניין בחדירה למחשבים לא להם אילו הייתה להם אופציה לחדור למקומות הרבה יותר חמים, מלטפים ומגרים, גם אם מסריחים ?
גולשים היו מבזבזים זמן יקר מחייהם בתגובות לפוסטים של נערות בנות 17 בפורומים אילו בנות זוגם היו כורעות לידם בתנוחת דוגי ומכנסיים ותחתונים מופשלים ומודיעות להם שכבר שימנו היטב את חור ישבנן הענוג וכל מה שנותר להם הוא למלא אותו מבפנים ולשפוך בו את זרעם ?

ומה יעשו

בין אנאלי לאנאלי? יש גבול כמה פעמים אפשר לגמור ביום. צריך עיסוקים למלא את הזמן הפנוי שבאמצע.

דוזורם

New member
את שמה לב כמה את מתרגשת?

עזבי שזה סימור שמציע אנאלי למישהי?
באמת?!

כן, הגיל שלה צעיר
אבל ראו שהוא לא התייחס לזה ברצינות וגם אם כן, מה הביג דיל?
כמו שרשמתי למישהו אחר הילדים של היום בגיל 13 כבר עושים מסיבות סקס, אז אנאלי זה כזה no no?

ומה זה לעצור אותה? את חושבת שתשני את כל הנורמות החברתיות של הבני נוער בהודעה שאומרת נו נו נו?
איזה השפעה יש לו כשהוא רושם הודעה,
כמה שזה עצוב, היום הבני נוער מסתכלים על סקס כמשהו חובה למישהו שרוצה להיות מגניב, כמו שהיא מתארת את חברות שלה ומן הסתם את הפתיחות שהיא מדברת איתן
זה לא אותם זמנים כשאת היית בת 17 ולא כשאני הייתי בן 17
היא רק בת 17 וסיפרה על החבר הקודם שהייתה עושה איתו הרבה והיה גומר מהר ועכשיו על חבר שהוא חייל ורב זיין

ודרך אגב כמו בקלות שילדה בת 17 נכנסה לפורם סקס, שנכון שהיא לא אמורה להיות פה
באיזה קלות את חושבת שהיא נכנסת לאתרי סקס ופרונו? ביותר קלות מאשר לפה,
פה היא הייתה צריכה לפתוח משתמש.. באתרים אחרים לא צריך...

אני חייב לא להסכים איתך הפעם, אני כן מסכים

שלגמור ברגע מנגיעה זה לא המצב התקין ויש בעיה.
אבל מהירות הגמירה והעוצמה שלה כן מושפעת מהמשיכה שלך לצד השני וכמה אתה חרמן, אם לא זיינת שבועיים ופתאום אתה עם בר רפאלי אתה תגמור הרבה יותר מהר מאשר אם יש לך סקס עם בר רפאלי יום יום ואז אתה שוכב עם סבתא של מישהו, אין מה לעשות משיכה וחרמנות הן חלק ממהירות הגמירה.

Sharoman

New member
ייתכן שהבחור סובל מבעיה של שפיכה מוקדמת

אבל בגיל 16 אתה גומר רק מהמחשבה של חברה שלך נוגעת בך.
כך נראה מוקדם מידי לקפוץ למסקנות...

Aיש

New member
אין קשר בין משיכה לזמן הגמירה

תהני מחיי המין המשודרגים ותפסיקי לחפש קשרים במקומות שהם לא נמצאים.

והעיקר סקס בטוח!

עוד תפגשי כמה וכמה גברים בחיים שלך

ותראי שכל אחד שונה.
יש גברים שנדלקים נורא מהר- וגם גומרים מהר.
יש כאלה שיכולים לגמור מספר פעמים ואין להם בעיה להמשיך.
יש גברים שלוקח להם זמן להתגרות - ואז גומרים מהר.
יש כאלה שצריכים גירוי מסויים (נגיד אוראלי, או יד או פטמות) כדי שהזין יעמוד ממש חזק.
יש כאלה שהזין עומד כל הזמן אבל מאוד קשה להם לגמור.
ובטוח יש עוד..

אני חושבת שמה שחשוב בפרטנר במיטה זה להרגיש שאכפת לו ממך, שהוא קשוב אליך, סקרן לגבי מה נעים לך ושאתם יודעים לתקשר טוב אחד עם השניה ולהגיד מה נעים ומה לא.

אם הוא נהנה לעשות איתך שעה סקס- הוא בטוח נמשך אליך!

אגב, אני אישית מעדיפה גברים ששולטים בגמירה שלהם. לא כיף שגבר גומר תוך דקות ואת עוד בקושי התחלת..

אכן גם אני טענתי את זה, בואי נראה מה יעשו עם

זה.
נראה לי שבלי קשר לחוקי הפורום, בכללי אנשים בגירים זרים לא אמורים לדבר עם קטינים או קטינות על סקס.

לגבי החלק השני של ההודעה שלי

אני קצת חוזר בי מהנחרצות, צריך לחשוב על זה קצת לעומק
כי זה על במה פומבית ולא באופן אישי, ונועד לעזור ונעשה ביוזמה של הצד השני.

בבוקר הגבתי לסימור, לא ראיתי את הגיל

ולפעמים מוטב מאוחר מאשר אף פעם, לא צריך להמשיך עם משהו לא בסדר רק כי התחיל משהו לא בסדר.

למעלה