שאלת תמה

מפנה אותך לחוקי הפורום, הכניסה והקריאה פה

מגיל 18 ומעלה, וכמו שאוהבים להגיד שזה מתאים, לחוקים יש סיבה.
אז עצות טובות או לא, בוגרת או לא, תכלס היא לא אמורה להיות פה בגילה.

G מאסטר

New member
"עיניים להם ולא יראו..אזניים להם ולא ישמעו"

גם את כאישה בוגרת ואימא עונה כאן תשובה של נהג משאית מצוי ...
בלי רגישות לנערה תמימה וחסרת נסיון שלפי השאלות שלה יודעים
כמה היא לא יודעת כלום ומגששת באפילה.
וגם את כמנהלת עונה על זיונים בתחת ועל כמה את מוכשרת...נובמת. !!!
ראבק היא קטינה וחסרת ניסיון ואת רוכבת על הגל של אנה וסימור כמה
כיף להזדיין בתחת....וואאוווו
( תעברי על זה שוב בלילה ותנסי לחשוב מהלב וההגיון , לפני שאת יורה שוב.)

קח נשימה עמוקה

תקרא שוב את התגובה הראשונה שכתבתי לה ועכשיו גם את התגובה הנוכחית. אני בספק שנהגי משאיות כותבים ככה.

וזה שהדעה שלנו שונה משלך זה בסדר.
יש פה הרבה אנשים עם הרבה דיעות- זה כל היופי!

Aיש

New member
אולי עם אנשים שקולים

כפי שאתה יכול לראות מתגובות אחרות, מוצאים לנכון להגיב כך, זה לא בגלל שלא אכפת לנו?

אני באמת מאמין שעושים מסקס יותר ממה שהוא. כן צריך להזהר מדברים מסוימים, אבל לרוב הנוער בעולם הזה יש יותר ציפיות מסקס מאשר מטיסה לירח. זה מוביל לזה שמכל דבר קטן בסקס הם נכנסים לסרטים וגם עושים שטויות. אני באמת בעד להבהיר להם שאלא אם המטרה שלך היא הריון סקס היא דרך כפית להעביר את הזמן ולהתחבר לאדם אחר. לא שום דבר קוסמי גדול יותר. וכן כיף להזדיין בתחת. אני לא רואה שום סיבה לא להגיד את זה.

זה לא הפיתאון לבעיה של הנערה פה, אבל להקל את האווירה ולשחרר אותה מהסרטים, גם ע"י הומור כן הפתרון.

קיצור, שמח שאתה דואג לצעירה שפה רק שדווקא זה שאתה מגונן עלול להיות לה הבעיה.

g - אני מצטער שאני זורק את זה ככה עליך...

אבל בסוף הילדה שלך תזדיין.

והיא גם תמצוץ, תבלע, תעשה את זה עם שניים ואפילו אולי תאהב אנאלי.
זה מחריד אני יודע. אבל זה יקרה.
וחמור מכך...
זה לא יקרה רק לילדה שלך, זה יקרה גם לילדה שלי

ואנחנו, כאבות שלהן, ננסה להדריך אותן ככל שיתנו לנו ונקווה שאפעם אפחד לא יפגע בהן.
וכשיפגעו, נהיה שם בשבילן עם חיבוק גדול.
זה טבעו של עולם

דוזורם

New member
ענתה לך בסדר גמור

לא מבין מה הרגישות

אמרה שמישהו שלא קשוב ואגרסיבי מידי יכול לעשות לה טראומה גם במיסיונרית
מה לא נכון בזה?

והיום הילדים עושים מסיבות סקס בגיל 13, מה אתה כזה מתרגש מאנאלי בגיל 17?

Aיש

New member
אחד, לא אין לי ילדים

שתים, כן צחקתי.

שלוש, אני לא חושב שאני אמליץ לביתי על אנאלי, כמו שלא אמליץ לה על תנוחות או כל דבר אחר. אני חושב שסקס זה מסע גילוי שצעיר/ה לא צריך לעבור עם ההורה שלו (למעט הדרכה בסיסית מאוד בנושאים ההכרחיים בלבד).

ואם זאת אם אחד הילדים שלי אשאל אותי על הנושא, אני אומר להם מה שאני חושב עליו. סקס אנאלי יכול להיות מהנה מאוד (לשני המינים אגב) ושצריך לעשות אותו בעדינות והרגישות הנדרשת.

אני לא חושב שדרושה בגרות מינית על מנת לעשות סקס אנאלי (לא יותר מאשר שנדרש לביצוע סקס רגיל) ונסיון מיני ברוב המקרים לא קשור לנסיון באנאלי.

אני מאוד ליברלי בנושא ולכן הדעה שלי גם לגבי ביתי תהייה פתוחה מאוד. לכן אני חושב שלא הייתי עונה אחרת.

Aיש

New member
מה שעצוב זה שיש כאלה שחושבים שזה לגטימי

ראה ערך אייל גולן...

seymore butts

New member
נכון היא בת 17

אבל חסרת נסיון ממש לא. יחסי מין היא מקיימת כבר מזמן. כפי שכתבתי לרוצה להתרגש מחדש דבריי לא נכתבו מלכתחילה בשיא הרצינות אבל התגובות שלך ושלה גרמו לי לחשוב על זה שוב והאמת שאני לא מוצא שום פסול בכך שהיא תתנסה גם במין אנאלי. אילו היא הייתה בתולה כמובן שהדברים היו נראים אחרת לגמרי.

קורה פה משהו נדיר

מגיעה בחורה שבאופן מובהק יש לה חשיבה ילדותית ביותר, כצפוי מנערה בגילה, ללא שום בשלות מינית, ובמקום לייעץ לה לדבר עם אדם קרוב ובוגר אליה, למשל אמא או מישהי אחרת לגבי הנושא הזה, כי תכלס, נשמע שהיא לא במקום שבו נכון לה לקיים יחסי מין בכלל, ואתה בכל מחיר מציע לה הצעה כל כך בוטה?
כן, במקרה הזה סקס אנאלי זו הצעה בוטה ביותר.
היא מדברת במושגים של "פדיחות כי החברות שלי אומרות ש..." ואתה לא רואה לנכון לעצור אותה ממעשיה?
כנראה שהפטיש שלך לישבנים קצת עולה לך במחיר השפיות והאחריות החברתית שלך.

ואיך זה קשור?

מה רע בלהגיב פורום סקס לאנשים בוגרים?
אני לא מגיבה בשום דרך לשעשוע לנושא רציני מול ילדה.
אחריות חברתית היא לא מילה גסה.

אמרתי לך בעבר ואומר את זה שוב

ובאמת לא מכוונה לפגוע.
אני לא מתכוונת לנהל את הויכוח הזה איתך שוב, התגובות שלך ילדותיות,
לא פחות משל אותה נערה, רק שהיא מגיעה ממקום תמים ואת מגיעה ממקום מתריס שמנסה להראות מגניב ופתוח.
אחריות חברתית תביני כשתגדלי עוד קצת, ויהיו לך ילדים, רק אז (אצלי זה אמנם התחיל עוד בגיל צעיר משלך, אבל אצלך זה עוד יבוא אולי), תביני שכל תגובה והתייחסות שלנו לאדם כזה או אחר, יש לו השפעה על החברה שלנו, על הנוער שאנחנו מגדלים, על העתיד של החברה שלנו כולה.
נכון, זה מתייפייף, זה מתייפייף אם הייתי חזקה במילים וחלשה במעשים,
היות וזה לא המקרה, אני מרשה לעצמי לחזור ולאמר שוב שאחריות חברתית אינה מילה גסה.
את מוזמנת לענות לי שוב ושוב כמובן, אין לי כוונה להתנצח איתך, אני בטוחלה שאת בחורה נחמדה, את נקראת כבחורה אינטליגנטית, אבל אני חוששת שניסיון חיים עוד יועיל לך.

למעלה