שאלת תמה

שאלת תמה

הי, אני בת 17 ויש לי שאלה...
היה לי חבר שנה שעברה. הוא היה מהשכבה שלי והיה חסר נסיון (כמוני). כל פעם ששכבנו הוא היה מה שנקרא גומר ממש מהר. איך שהייתי מורידה את הבגדים הזין שלו היה עומד ממש חזק ואיך שהייתי מתחילה לגעת בו הוא היה גומר..
עכשיו כל החברות שלי אמרו לי שזה פדיחות ושזה לא טוב לי. אני יודעת שזה כאילו לא טוב כי אני גם אמורה להנות ואם הוא גומר אז אי אפשר אח"כ להמשיך לכמה זמן (למרות שהוא היה עושה לי דברים מחרמנים גם אחרי שהוא גמר) אבל, עדיין, אני דווקא ממש הוחמאתי מזה שאני כ"כ מחרמנת אותו ואני זוכרת ששמחתי מזה דווקא שהוא גומר מהר.
בכל מקרה, היום יש לי מישהו (חייל) שאנחנו שוכבים והוא כביכול יותר "מנוסה" אני יודעת שהוא כאילו רב זיין כזה שהיה עם מספיק בנות ואצלו באמת לוקח יותר זמן לגמור ואנחנו שוכבים משהו כמו חצי שעה-שעה. העניין הוא שאני כל הזמן חושבת לעצמי איך זה שהוא לא מתחרמן ממני בטירוף ואיך זה שהוא עדיין לא גמר.. המחשבה הזאת מציקה וגורמת לי פחות להנות מהסקס... כל הזמן אני חושבת שאני לא מספיק מגרה אותו. גם הזין שלו לא עומד באמת רצוף כל הזמן. הוא כאילו קצת נופל ואז אני עוד פעם עושה לו ביד או משהו כדי להעמיד אותו וממשיכים הלאה (זה נורמלי?).
בקיצור אני כבר לא יודעת מה עדיף. האם זאת אני שדפוקה וצריכה לשנות משהו בתפיסה שלי או שיש מישהו/י שמזדהה איתי?

seymore butts

New member
אין שום קשר בין רמת המשיכה שלו אלייך

וכמה הוא חרמן לבין הזמן שייקח לו לגמור.
גבר שרק נוגעים בו וישר הוא גומר סובל מבעיה של שפיכה מוקדמת וצריך לטפל בה. יש כאלו שבאופן טבעי שולטים בשפיכה ויש כאלו שלומדים לשלוט בה ובשני המקרים ניתן להצליח להחזיק את השפיכה במשך זמן ממושך למרות שנהנים מאוד מהזיון ומאוד נמשכים לבת הזוג.

אבל אם את רוצה שהוא יגמור מהר יותר את יכולה פשוט לתת לו לחדור לך לתחת. הלחץ המוגבר שם וגם עצם הידיעה שהוא חודר אלייך לשם יכולה לתרום להאצת השפיכה שלו.

בהצלחה !

sharoms

New member
אתה נשמה טובה באמת. אחלה דיון נתת פה

אני בעיקר מעריכה את העיצה שנתת לגברת על האנאלי. ישר ולעניין ופותר את הבעייה.

seymore butts

New member
כנראה לא הייתי ברור

אז אנסה להסביר שוב: הבעיה היא כשהגבר גומר מהר מדי ולא כשלוקח לו זמן. אבל אם היא מחפשת דרכים לקצר את הזמן הזה, זיון בתחת בהחלט יכול לעזור, למרות שהוא עומד כאקט נשגב ומענג בפני עצמו ללא קשר לסוגיית השפיכה.

G מאסטר

New member
אתה קראת שהיא בת 17 ???

ועדיין חסרת ניסיון ובגרות מינית ואתה ממליץ לה על אנאלי ?

Aיש

New member
קל יותר לחנך אותם בגיל צעיר...

וחוץ מזה זה דרך טוב לכך שלא יעלה פה מסםפר ההרינות בגיל צעיר.

ופרט לכך מה הקשר הגיל לנושא כן או לא אנאלי?

G מאסטר

New member
אתה עדיין מתעלם מזה שהיא קטינה מבולבלת

או שאין לך ילדים וילדות בבית...
או שאתה מנסה להצחיק כאן .
תחשוב טוב אם לבת שלך היית עונה ככה.

G מאסטר

New member
ממש מצחיקה אנוצ'קה

אני לא האישו כאן ואם הייתי..אני הייתי מספר לך
כמה אני אוהב ונהנה מסקס אנאלי ורימינג וכל מה שמענג את הטבעת הקסומה ...
אני מדבר על ליעץ לילדה חסרת נסיון בת 17 עצות שמתאימות לאישה מנוסה יותר.
אין לו או לנו מושג איך עיצה מפורום "מומחים "לסקס יכולה להשפיע עליה ואיזה נזק ייגרם שם.
תנו לה להתבגר לאט לאט עם הקצב שלה ונערים שגומרים מהר בגיל שלה..
ואני בטוח שהיא באיזשהו שלב מאוחר ייתר ת בחר מה שמתאים לה.

ושוב, מה הבעיה בסקס אנאלי?

זה כזה אקט קיצוני ומטורף שלא מתאים לנערה בת 17 (עוד כמה חודשים חיילת עם נשק, עד כמה שידוע)?

מה נסגר איתכם?

אחר כך בגיל 40 אתם מתפלאים שנשים מבוגרות לא מסכימות...

G מאסטר

New member
לא קיצוני וממש לא מטורף

כל דבר שלומדים ועוברים בחיים מגיע לפי בגרות וזמן.
אולי את בגלל אופיך המיוחד עברת הכל מהר והרבה..ובגיל 17 כבר
שחית בעולם הסקס שכולל אנאלי ובידיאסמ ורימינג וסקווירטינג. אבל זאת את.
תקראי את הנערה בתחילת הפוסט ותביני שהיא ממש לא את. היא תמימה וילדותית..וזה מחוסר
נסיון ובגרות מינית. וכמו בלימודי צלילה : מתחילם עם כוכב אחד...כוכב שני..ואז כוכב שלישי.

אז אנאלי זה סקס למתקדמים?

וברמה שלה, מה האופציות?
מיסיונרית?

אתה חושב שהיא מספיק בוגרת לדוגי סטייל?

נו, ב'מת.

G מאסטר

New member
נובמת 2

סקס אנאלי בטוח שלא עושים בדייט ראשון או בגיל הנעורים..ככה לפחות
ע"פ מה שאנחנו רואים סביבנו ויודעים.
לא בא לריב איתך ולמלא טבלת גיל/אקט/ניסיון.
זה ברור שזה אינדיבידואלי לרוב...אבל כאן קוראים בין השורות שזאת ילדה ממש
וחסרת ניסיון מיני וידע כללי על בנים. ולא משנה אם שנה הבאה היא תחזיק נשק.
תקראי אותה שוב ואולי תזהי את הילדה ששם...

אם הגישה שלך

אל תתלונן כשייחסמו את הגישה שלך אל הפתח האחורי

זה נורא מתחסד מה שהולך פה.

סקס זה סקס, ואני הייתי שמחה אם בגיל 17 היו מלמדים אותי להיות פתוחה לגביו ולא להתבייש ולהתפדח לנסות דברים חדשים או לדבר עליהם.

Aיש

New member
תשמע אנשים גם ככה לקוחים סקס ברצינות

תהומית מידי. אם יש משהו שצריך להסביר לנוער, וביחוד לנערה הזאת, זה שסקס זה רק סקס.
לא מדד לכמה אדם אוהב או נמשך אליך. לא דבר שצריך להתביש ולחשוב על מה אחרים עושים, חושבים על אקטים מסוימים.
שזה מקום להתנסות ולמצוא את הדברים שעושים לך טוב.

אם היא תבין שזה דבר שאפשר גם לקחת אותו בקלות להתנסות ולהפתח למיניות שלה אני מרגיש שעשינו רק טוב. ואני חושב שזה גם יפתור את התחושות שבגללן באה לכאן מלחתחילה.

להכניס זין לתחת

דורש בן זוג רגיש וקשוב- אולי לזה אתה מתכוון?

אישית, אני לא חושבת שיש דרגות התקדמות לפי חור/פעילות. ההתקדמות היא בעיקר ברמת ההבנה והניסיון.
אני נהנתי מאנאלי בצורה מסויימת בגיל 17 ובצורה שונה לגמרי היום.

תכלס, אם הפרטנר שלה עיוור אליה ולא קשוב גם סקס בתנוחה המיסיונרית יהיה כואב/גרוע/מנותק/משעמם.

למעלה