שאלת תם

שאלת תם

הסיפור שלי הוא קצת מוזר: על בחורה ש... סתם סתם פשוט אני כבר כמה שנים חולם לקנות ג'יפ! תקופות שהיו לי ג'יפים ממקום העבודה , עכשיו אין. אני מת לקנות! אבל: א) אני פריק של כל מיני צעצועים וגאדג'טים וזה שורף לי את האמא של התקציב, ולכן הכסף לעולם לא נחסך מספיק בכדי לרכוש ג'יפ ראוי... כבר קראתי את כל המדריכים ובעבודה אני החזקתי 2 רכבי שטח ותחזקתי אותם שוטף. ב) מצד שני כולם מפחידים אותי כל הזמן: לא תצא מזה , ההוצאות כבדות. אני מבקש (במתותה) מכם כדלהלן: 1) תרגיעו אותי! 2) תסבירו לי למה ההוצאות הן לא באמת כלכך כבדות: כמה זה יכאב לי בחודשית? נאדה ניבה או סמוראי לדוגמא. 3) זה צריך להיות פאן - ולכן גם ג'יפ שאפשר לטפל בו במידה רבה לבד. 4) האם לאדה ניבה 1993 ב- 10,000 שקל זו טעות חמורה? (ג'יפ לסופי שבוע ואולי...אולי ופה ושם סבב פאבים, ולא ליום-יום) 5) האם מישהו פה מחזיק ניבה? מה טוב בה ומה רע בה? ולמה כן כדאי לקנות אותה (ובסוגריים 0- למה לא) 6) מי מתנדב לחנוך אותי לתוך התחום הזה ככה שלא אחטוף ידשר על ההתחלה את הסטירה שתוציא אותי מזה לעד. (כמו שקרה לי כבר עם אופנועים ועם עוד כמה דברים) בשאלות קודמות ששאלתי הייתם נפלאים ומקסימים והייתם לעזר רב אז על כך שוב תודה!

tomig

New member
אז ככה.......

עם אתה חולה גאג'טים והיו לך רכבי שטח וכל מה שסיפרת ואתה שואל עם ניבה הוא גיפ ראוי אני חייב להגיד שאני מצחקק ... עם חיסכון וטיפולים זולים ובטח גם אמינות ואני משאר שהתקציב לא גבוע אני הייתי ממליץ לך כמו שרשמת על הסמוראי אבל אתה חייב להשקיע עוד כמה שקלים ברכב טוב ולא באחד חלוד וגמור מהיסוד!

kfirba

New member
...

1.תרגע....נרגעת? 2.ההוצאות יותר כבדות מכיוון שהרכבים עצמם יותר גדולים הדלק שהם אוכלים הוא בכמות יותר גדולה והביטוחים יותר גבוהים.בקשר לרכבים כמו שאתה מחפש כגון סוזוקי סמוראי ההוצאות לא יותר גדולות מפרייבט מנוע סך הכל 1.3 סמ"ק דלק לא אוכל הרבה.ביטוח לא עושים מקיף לדבר כזה רק חובה וצד ג אני מניח שכמו פרייבט רגיל. 3.סוזוקי סמוראי 4.לאדה ניבה או בשם השני שלה תקלדה(אני מקווה שהבנת) זה טעות חמורה אפילו חמורה מאוד קונים בדרך כלל ג'יפ אחד רגיל ואחד לחלקים וגם זה לא מספיק......חרא של אוטו במילים יפות.חפש לך סמוראי אבל מנוע 1.3 אל תקנה את מנוע ה1000 הכוונה היא חפש סמוראי משנת 1988 ומעלה. 5.אל תקנה ניבה 6.תגיד באיזה איזור אתה יש פה הרבה חבר'ה שמטיילים.

למעלה