שאלת תם

נילי3

New member
שאלת תם

ילדתי לפני חודש וחצי ולפני כמה ימים התחלתי לקחת גלולות (שמיועדות למניקות). בלילה התחיל לי דימום, האם זה הוסת? (כמה לא התגעגעתי...), חשבתי שלא מקבלים כל עוד מניקים, טעיתי?
 
ותוספת קטנה

אני למשל ללא הגלולות. שימי לב שהן לא ייבשו לך או יקטינו לך את כמות החלב.
 
אצל כל אחת מאיתנו זה אחרת

יש כאן כאלה שלא דיממו בכלל מאז הלידה והן מניקות. יש אחרות שאחרי כמה חודשים קיבלו. וגם אני שייכת לאלה ששמונה וחצי שבועות היה להם שקט ועד הגיע הדימום הראשון ואמז כל חודש בקפדנות של שעון שוויצרי הוא מגיע.
 

ronnieyuval

New member
גם אצלי בדיוק אותו הדבר... אבל -

ברגע שהתחלתי את הגלולות הוא לא חזר, ובאמצע החלפתי לאמצעי מניעה הורמונלי אחר ועדיין לא חזר...כבר 9 חודשים... אז אולי גם אצלך! אצלנו לא היתה השפעה על החלב.
 

meira

New member
טעית (לפחות אצלי) ../images/Emo5.gif

אני קיבלתי את המחזור 6 שבועות אחרי הלידה למרות הנקה מלאה... ויש כאלה שנהנות עוד 8 חודשים ויותר מאוד אינדיבידואלי
 
יכול להיות שזה רק דימום

אני עם פמולן כבר כמעט שנה ואמנם לא היה לי לא דימום ולא וסת אבל הרופא בהחלט אמר לי שבהתחלה יתכן דימום אז אולי זה רק דימום ותזכי להיות ללא מחזור
 
למעלה