שאלת תם

שאלת תם

היי, אני בעיצומו של תלהיך שהתחלתי לספר עליו בהודעה הזו. אני בטיפול של מטפל פסיכוסקסולוג. והגענו למסקנה שעליי לנסות להעיז יותר ולראות מה קורה שם ומה קורה לי... אני מאיזור המרכז, אני יודע שכאן לא פורום היכרויות, ואולי טוב לי עם זה, כי זה מקום יותר מגוננן ומגן. וכאן אני רוצה לשאול על מקומות שבהם אוכל להכיר אנשים במצבי , נורא מפחיד ללכת למועדון או לפאב לבד, בלי הגנה או ידיעה מה יקרה שם, והחשש שאולי אני עלול לאבד שם את השליטה שלי על מה שיקרה לי מאוד מפחידה ומאיימת(ייתכן ואני לא שולל, כי מדובר באמונה בסיסית שגוייה).וכעת זה מתערבב עם בעיה אחרת חרדה חברתית. כאן לא ברור מה הוליד את מה הביצה או התרנגולת, מה שברור ששניהם ביחד לא מאפשרים לי לקיים חיים תקינים וממושים. האם האגודה מקיימת עדיין קבוצות? לאיגי אני מבוגר כי אני בן 25... האם למישהו יש רעיוניות, ? אני לא בעד היכרויות מהאינטרנט כי הסיכון ליפול בפח הואגדול יותר

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

תרשה לי לנפץ את הדימוי השגוי שלך על מקומות מפגש? בניגוד למה שעולה בדמיון על פאב של גייז שהסטוציונרים אורבים בחשיכה לבשר טרי כדי לחטוף אותו למיטתם, המציאות שונה לחלוטין. לפאב של גייז מגיעים בדרך כלל כמה חברים יחד, או אנשים לבד, נהנים אחד מהחברה של השני ולרוב אף אחד לא מתחיל עם אף אחד. אתה יכול סתם ללכת כדי להנות מהאווירה ואם אפילו מישו יתחיל איתך, תגיד בחיוך שאתה לא מעוניין וזהו. ואני מאמין שלאגודה יש את קבוצות הBגיי של סטודנטים, שאם זכור לי נכון זה לגילאי ה20 פלוס. אתה יכול לבדוק את האתר שלהם בקישורי הפורום. אתה גם מוזמן להישאר כאן ולהכיר את האנשים לראות שיש פה חבורה מאוד נחמדה של אנשים ותוכל גם לפתח ידידות עם אנשים שתצא איתם וככה תהיה לך את אותה 'הגנה' שאתה מחפש. כמובן שאם אתה רוצה לדבר באופן פרטי אתה מוזמן לשלוח מסר

טוב אז איך ממשיכים?

אני בכוונה ממשיך את הדיון כאן, מתוך חשיבה שאולי יהיו הזדמנויות כאן ואולי אפילו יהיו קבוצות היכרות ואולי גם מי יודע פתרונות נוספים ויצירתיים שלא חשבתי עליהם? אני רוצה לשמוע ממך, למה בעצם יש פער בין האמונה השגוייה שלי (שאולי נובעת מחשיבה סטירואטיפית על הקהילה ) לבין המציאות? מה יש במציאות שהוא מאפשר להיות ולחוות אחרת? ואולי בעצם ה"דביקות" והמגע הם רק סטריאוטיפ גרוע?

white star

New member
../images/Emo54.gif כי גם אני חשבתי ככה...

לפני שיצאתי למקומות של גייז. שיהיו אלה שרוצים רק לדפוק ולזרוק. הפחדים שלי התבדו כיצאתי למקומות של גייז והבנתי כמה זה לא ככה. למען האמת כמסתכל מהצד פשוט ראיתי חבורה של אנשים לבד שרוצים להכיר אחרים ואין להם אומץ, פרט לכמה יחידי סגולה. לגבי סטריאוטיפים על ה"קהילה", אתה יודע לבד שזה לא נכון ומרבית הסטריאוטיפים אולי היו נכונים פעם, היום הרבה פחות.

הייי

האמת שרותם נתן לך את רוב התשובות שהיו לי לתת היה חשוב לי לציין שקראתי ולחזק את מה שרותם אמר... אתה יכול להשאר כאן בפורום שזה אחלה מקום ליצור סביבה חברתית וירטואלית שיכולה להתפתח בהמשך גם ללא וירטואלית ואני מכיר כמה אנשים שנוח להם דווקא להכיר אנשים בשיטה הזו שהיא סוג של מגננה (אבל גם אפשורת ליפול על שקרנים אבל לצערי זה גם יכול לקרות פנים מול פנים) היתרון כשמדובר בפורום (ולפחות הפורום הזה) זה שהסיכוי ליפול על מתחזים מוך בהרבה כי שוב זו סביבה חברתית. (טוב חפרתי נראה לי...)

../images/Emo47.gif אל תהיה בחרדות

תמיד יש סיכון אבל אתה מסנן מי להכניס לחיים שלך... תאמין בעצמך ובשיקול הדעת שלך בבחירותיך... אל תמהר אם זה מלחיץ אותך, ותדבר רק עם מי שנראה לך בראש שלך. בכל מקרה באמת תישאר כאן בפורום, תשתלב ותכיר הרבה אנשים נחמדים - סתם לידידות, לא ינצלו אותך פה למשהו שלא תרצה - אתה יכול להיות סמוך ובטוח. אל תרגיש שאתה לא בסדר כי אתה בן 25 ולא עשית משהו... כל אחד והזמן שלו, זה לא אומר כלום עליך. ברוך הבא!

Colfax

New member
ברוך הבא לעולם הזה

אתה תל אביבי, אז אין לך ממש בעיה אקוטית להכיר הומואים אחרים. הבעיה שלך, כך נראה, היא של פחד מלהיות הומו ומלחיות חיים של הומו. אז רק שתדע, חלק גדול מההומואים הם סטרייטים שנמשכים לבנים, ז"א נטולי כל סימנים המעידים על המשיכה המינית שלהם (ללכת בחולצה ללא שרוולים זה נחשב)? בכל מקרה, שיהיה לך הרבה בהצלחה (אתה תזדקק לה).

גם גולש

New member
קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אמרו לך כבר בפורום זהות מינית שהגיל פחות רלוונטי. אני כיום בן 29, וקיבלתי את זה שאני הומו לפני פחות משנה, בגיל 28. נתקלתי, בתוך הקהילה, רק בהבנה. בסופו של דבר, יש אנשים שיותר קשה להם לקבל את עצמם ולהפתח לסביבה מסיבות שונות. אם אמונה דתית, לחץ משפחתי (אל תשכח שיש גם הומואים נשואים!), או המון סיבות אחרות. בסה"כ, הרוב המוחלט של האנשים שיצא לי לדבר איתם, קיבלו את זה די בהבנה (או לפחות, לא זיהיתי אצלם משהו אחר
). זה אמנם בעייתי במידה מסויימת, כי אנחנו מתחילים מנקודה נחותה, יחסית לבני גילנו האחרים ההומוסקסואלים. גם אין את כל מנגנוני התמיכה שיש לצעירים יותר (או לפחות, יותר קשה למצא אותם). אבל מצד שני, מבחינות אחרות זה יותר קל, כי בגילנו כבר פחות מסתמכים על המשפחה לקיום בסיסי, משפחה שיכולה להגיב בצורה קיצונית לרעה (ואם קראת פה זמן מסויים, כבר קראת כמה סיפוריים מזוויעים על תגובת משפחות), יש [או מתקרבים ל]עצמאות כלכלית, ובאופן כללי, יותר עצמאיים. גם כבר כתבו לך כאן שהפורום, או דומים לו, יכולים לשמש כר להתפתחות חברתית - וירטואלית בתחילה ואולי פחות וירטואלית לאחר מכן. אני רוצה לחזק, ולציין גם שבמצב כזה, תוכל גם ללכת למקומות בילוי של הומואים עם ידידים מאותו המקום, ובעצם לא להתנסות בהם ע"י הגעה לבד. בהצלחה
ושוב, ברוך הבא

למעלה