שאלת תם ! מה זה סקריפט ? למה אני צריך אותו ? אני משתמש חדש במירק , נא להתחשב בהסבר ...(שיהיה פשוט) .
B butke New member 31/3/02 #1 שאלת תם ! מה זה סקריפט ? למה אני צריך אותו ? אני משתמש חדש במירק , נא להתחשב בהסבר ...(שיהיה פשוט) .
R rodney New member 31/3/02 #2 אז ככה סקריפט זה יכול להיות שני דברים עיקריים : 1.תוכנית ברימוט שמטרתה להגיב לתחרישים או דהרים אחרים בערוץ 2.תחליף לחלון המירק הרגיל שאוגד בתוכו סקריפטים (מההגדרה הקודמת) שמטרתם להקל על עבודתך במירק...
אז ככה סקריפט זה יכול להיות שני דברים עיקריים : 1.תוכנית ברימוט שמטרתה להגיב לתחרישים או דהרים אחרים בערוץ 2.תחליף לחלון המירק הרגיל שאוגד בתוכו סקריפטים (מההגדרה הקודמת) שמטרתם להקל על עבודתך במירק...
B butke New member 1/4/02 #3 המתחיל במצווה אומרים לו גמור ... בתור אחד שרק שבוע מסתובב ברחובות המירק , על איזה סקריפט אתם ממליצים ? אני חוזר , מדובר בטירון ... בקיצור , סקריפט למתחילים ..
המתחיל במצווה אומרים לו גמור ... בתור אחד שרק שבוע מסתובב ברחובות המירק , על איזה סקריפט אתם ממליצים ? אני חוזר , מדובר בטירון ... בקיצור , סקריפט למתחילים ..
B butke New member 1/4/02 #5 כו , קראתי קצת על מיולז , אבל ... השאלה אם גם למתחיל (ממש) כמוני היא תעזור ?
B butke New member 1/4/02 #8 סתם בשביל הדגל ...../images/Emo104.gif../images/Emo77.gif../images/Emo158.gif
H havlaz New member 1/4/02 #9 אני ממליץ על מיולז ../images/Emo104.gif יש האומרים שעברית טוב למתחילים אבל בגלל שאני הגעתי לעברית לאחר שכבר לא הייתי מתחיל הביקורת שלי עליו לא משהו.. אבל תוריד ותנסה
אני ממליץ על מיולז ../images/Emo104.gif יש האומרים שעברית טוב למתחילים אבל בגלל שאני הגעתי לעברית לאחר שכבר לא הייתי מתחיל הביקורת שלי עליו לא משהו.. אבל תוריד ותנסה