שאלת תם

orenbit

New member
שאלת תם

מה לבחור: ולוצ'ה 10 או אולטגרה 10 ? ללא שיקולי מחיר.

מה יגיד יב"ע?

הרבה השוואות נעשו בעבר. שתי המערכות יתנו תמורה טובה מאד לכספך. אני באופן אישי מעדיף קמפנילו (והיה לי שימנו בעבר), אבל כל תשובה שתקבל כאן יותר מבוססת על רגש מאשר על משהו אחר (לא שזה משהו רע...) שורה תחתונה: שתי אופציות מצוינות - תנסה לראות מה מרגיש לך יותר נוח מבחינת עיצוב השיפטרים ומבחינת העברת הילוכים ותחליט על-פי זה. בהצלחה!

Infin1ty

New member
כמו שדני אמר, הנוחות גם משחקת

פה תפקיד. למרות שאני רוכב עם קמפניולו הידיות של שימאנו יותר נוחות לפי דעתי. אך ברמת אמינות ושירות קומפניולו לוקחים.

cipo 1

New member
אינפי - ארז "בוא ונגדיר" אמינות ...

ושירות,בזוג האופניים הקודם שלי היתה מערכת D/A 9 מעל 7 שנים ברמת האמינות מעבר להחלפת שרשרת אפילו לכוון הילוכים לא הזדקקה אותה מערכת ואני רוכב בממוצע 10K ק"מ בשנה נו אז זו לא אמינות... ושירות מה יותר טוב להרים טלפון לחנות הבית ולקבל בדואר שרשרת חליפית. בזוג הנוכחי D/A 10 נו טוב.... אין טעם לחזור על הפזמון. ואגב קראתי "שאולי" תהיה שריונר אז דע לך שפעם בתור שריונאים הינו מתווכחים עד זוב דם איזה טנק עדיף "השוט-קל" או "המג"ח" ואף פעם לא הגענו לסיכום. כך גם בעניין מערכות הילוכים לא תמצא שום דע פסקנית בנושא זה. ובתור שיריונאי במיל' לשיריונאי בעתיד מאחל לך שרות מלא עניין והעיקר חזור הביתה בשלום למען תוכל להמשיך לרכב על אופניים וזה ממש לא משנה עם איזה מערכות העיקר ההנאה!! שבת שלום !! עודד שרות קל ונעים

Infin1ty

New member
תבדוק בסטטיסטיקה

בחנויות אופניים, לכמה אנשים נשברה ידית של דורה-אייס\אולטגרה\105 מול קומפניולו. וגם תבדוק מי הצליח לתקן ומי נאלץ לקנות ידית חדשה. לרוב האנשים (בעצם לא שמעתי על אחד אפילו שהצליח לתקן) שנשברה ידית של שימאנו (לפחות מההיכרות שלי איתם) הם נאלצו לקנות סט ידיות חדשות בגלל שלא ניתן לתקן ידית של שימאנו בניגוד לקומפניולו שבקצת עבודה ומחיר ממש סימלי 50-100 ש"ח הידית כמו חדשה. ועדיין זה גם עניין של נוחות, אבל על האמינות של קומפניולו אתה לא יכול להתווכח (תשבר לך ידית של קומפניולו זה מחיר סימלי והידית כמו חדשה, תשבר לך שימאנו, תקנה חדשה).

cipo 1

New member
אמינות הוא מושג רחב מאוד לא רק

התעסקות בשבר של ידיות,אגב שבר ידית לא קשור לאמינות קשור להנדסת המוצר ועוד כל מיני שיקולים אז נכון כאן יש יתרון לקמפי. אבל מה זה קשור לאמינות??? אני יוצא לרכב על השימנו שלי (שבת מדהימה בחוץ) ולהתעסק בויכוח שימנו& קמפי זה ממש ביזבוז זמן איכות של רכיבה אז שתהיה לך שבת מדהימה ארז. ואגב השוט - קל היה הרבה יותר אמין מאשר המג"ח אבל .... מאחל לך שתהיה טנקיסט במרכבה. שבת שלום !! עודד

cipo 1

New member
כמובן כשכתבתי הנדסת המוצר התכוונתי

בעניין נוחיות החלפת החלקים בקמפניאלו וחס וחלילה לא קשור לעניין שבר בידית של חברה זו או אחרת. סליחה !! עודד

אינפי חבל

גם אני אוהב קמפנילו, אבל אתה אומר לאנשים שיבדקו סטטיסטיקות - האם אתה בדקת? איפה בדקת, איך השוות? גם ידיות של שימנו אפשר לתקן. מה שמתאים לך, לא בהכרח מתאים לאחר...ד"א אגב - כמג"חיסט לשעבר - עדיף מרכבה 4...

אכן ההעדפה שלי היא וולוצ'ה

במכלול השיקולים גם המחיר אך לא רק. וולוצ'ה מרגיש לי טוב יותר מאולטגרה או דורא אייס. לעומת זאת יש לי חבר שלא מסוגל לעכל את התחושה של הקומפי. אם אני צריך לבחור בין דורא אייס לוולוצ'ה אני אבחר באופציה ב'. שרשרת קומפי חייה יותר (הרבה, הרבה יותר) וזה שיקול לחיסכון ארוך טווח. יש עוד סיבות אבל ארץ נהדרת מתחילה אז...

יעקב 471

New member
לא שוטים ולא מגחים ולא בטיח

בזמן שירותי הצבאי( הייתי בגולני) כולם אצלנו בגדוד , ולמרות שלא היינו שריונאים, העריצו את ה- AMX הצרפתים בגלל המהירות וכושר תימרון אדיר.אם אני לא טועה אלו היו AMX 10 .

cipo 1

New member
AMX-13 אבל "השוט -קל " ז"ל הוא

הנובו רקורד של קאפניאלו. שבוע טוב !! עודד

gsprukt

New member
../images/Emo3.gif גם אני מג"חניק לשעבר ואני בכלל

מעדיף... SRAM אבל זה כבר לפורום אחר...

yaronyy

New member
אתה ממשיך עם הרעיונות שלך להשתמט???

ולהוריד פרופיל ?... אני שולח תמונה שלך עולה את נס הרים לוועדה הרפואית...

למעלה