שאלת תם...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
שאלת תם...

קבצים שיש לי במחשב בפורמט Video clip . איך אני מעביר אותו לדיסקט? צורב אותו בנרו כ data ? אחר? אשמח לתשובה, ומודה מאוד מראש..

קצת סדר...

שאלת "איך אני מעביר אותו לדיסקט", אני מניח שאתה מתכוון לדיסק, נכון? רוב הסרטים לא נכנסים בדיסקט בגלל שהם גדולים מדי. בהנחה שבאמת דיברת על דיסק אז אתה אכן צריך לצרוב אליו בפורמט DATA בנירו. את הסרטים שבדיסק הזה תוכל לראות דרך המחשב שלך בלבד אלא אם כן יש לך מכשיר DVD שיודע לנגן את הפורמט של הסרטים הנ"ל (היום נפוצים מאוד מכשירים שיודעים לנגן קבצי DIVX, XVID ו-MPEG). בברכה גיליוטין

kimo

New member
המון תודה...

תודה על מהירות התגובה.. ואכן התכוונתי לדיסק...
יש לי צורב רגיל, זה מספיק בפורמט הזה או שאני צריך צורב שתומך בצריבה של די וי די ?

תגובה

בשביל DATA מספיק צורב רגיל. צורב DVD שימושי בעיקר אם אתה מעוניין לצרוב סרטי DVD או לחילופין אם אתה מעוניין ליצור גיבוי לקבצים שלך ולא להיות מוגבל ל-700MB בדיסק אלא מעל 4GB. בברכה גיליוטין

kimo

New member
לא הבנתי...

יש לי מספר קבצים בפורמט האמור video clip אני אכן רוצה לצרוב את כולם על דיסק של 4 ג'יגה, מה שמכונה בפה של אלו סביבי שמבינים "מדיה" ... אז.. הנתונים הללו - בתורך רגיל? כמדיה? בנארו? סליחה על הוידוא, ירוק, אתה יודע...

תגובה

אם אתה רוצה לצרוב אותם על דיסק של 4GB אז אתה חייב צורב DVD. צורבים רגילים יכולים לצרוב(*ראה הערה למטה) רק עד כ-900MB מקסימום (שזה בערך 0.9GB). כמו שאמרתי קודם, את הנתונים האלו תוכל לקרוא חזרה רק דרך המחשב ואולי גם דרך מכשיר ה-DVD שלך בתנאי שהוא תומך בקבצי וידאו שאינם DVD טהור. את הצריבה אתה יכול לבצע עם נירו (מגירסה חדשה יחסית). אתה צריך לבחור מצב DVD (בניגוד למצב CD) ולצרוב כ-DATA. בברכה גיליוטין * זה באופן כללי נוגע לצורבים חדשים יחסית. יש ישנים שלא מסוגלים לצרוב מעל 650MB!

למעלה