שאלת תם

• פותח הנושא Squid
  • פורסם בתאריך

Squid

New member
שאלת תם

אני מחפש לקנות נגן מדיה כלשהו אבל חשבתי שאם כבר מכשיר נייד עם נפח דיסק גדול (IPOD לדוגמא) האם קיים מכשיר שניתן להעביר אליו קבצים מכרטיסי זיכרון (CF ממצלמה דיגיטלית) דרך מתאם USB? כך אני חוסך את הקניה של עוד כרטיס זכרון כשאני נוסע לטיול ללא המחשב הנישא. בדקתי בIPOD PHOTO באתר של אפל וכמו שהבנתי המכשיר יכול לאחסן ולהציג צמונות אבל צריך מחשב כדי לטעון ולפרוק את התמונות

תשובת תמה

יש קורא מדיה שאפשר להטעין אליו כרטיסי זיכרון ממצלמות למשל בזמן שאתה בטיול, לפרוק שם את התמונות ולהמשיך לעבוד עם אותו כרטיס - וכל זה בחיבור ישיר לאי פוד. זה לא מתאים לאי פוד מינ אלא לגדולים וקוראים לזה Belkin iPod Media Reader אתה יכול לחטט בלינק המצורף - ציוד הקפי לפוד מהאתר של אפל:

benler

New member
יש עוד אופציה

גם היא של Belkin. המוצר נקרא Digital Camera LInk. המוצר מתחבר ל iPOd מצד אחד ולמצלמה (דרך USB מהצד השני). היתרון העיקרי לעומת ה Media reader היא מהירות ההעברה הגבוהה יותר. החסרון - לא עובד מול כל דגמי המצלמות (הפתרון - לחבר אליו קורא כרטיסים פשוט ולהוריד את התמונות דרכו). לי יש את זה ואני מרוצה. בן

למה לא לקנות משהו שהוא לא איפוד?

בלי להכנס לויכוח מה יותר טוב, יש מכשיר נהדר של Archos (מניסיון אישי) שנקרא Gmini400, לא ממש מיבאים אותו לארץ (שאני יודע), אבל יש לו כניסת compact flash בנוי בתוכו. ובכלל, הוא נגן נהדר (רק חבל שהוא רק 20 ג'יגה...). 340 דולר פחות או יותר (פחות בדר"כ) בארה"ב.

על איזה בעיות אמינות אתה מדבר לע#?!

יש לי אותו לא מעט חודשים והוא פועל נהדר. (שונא אנשים שיודעים לדבר בלי גיבוי...)

benler

New member
הגיבוי זה חבר שהיה לו את המכשיר

ואחרי הרבה בעיות העיף אותו. חוץ מזה יש המון עדויות באינטרנט לבעיות במכשירי המולטימדיה של Archos - אני התלבטתי בין המכשיר הזה ל iPod Photo וויתרתי אחרי קריאת העדויות הנ"ל. אם היית קצת יותר מנומס, הייתי מעלה לינקים, אבל לא מגיע לך. בן

OrlyNL

New member
תוסיף עוד 60 דולר

ותקנה אייפוד כפול בנפח. מה גם שהמכשיר שציינת יותר יקר מאייפוד 20 גיגה (300 דולר). למה בכלל לקנות אותו, כשאפשר לקנות אייפוד ביותר זול?

benler

New member
ב Archos יש וידאו והרחבת זכרון

לא שאני אמין בצפיה בוידאו על מסך כה קטן - אני חושב שזה גימיק שלא יתפוס לעולם, חוץ מאשר אצל כמה ילדים חובבי גאדג'טים שרופים (הכוונה לילדים בגיל או ברוח). בן

maxmoose

New member
archos

gmini 120 4 חודשים אחרי הקנייה.. הלך לאחותי בת ה10. היא שומעת את הבריטני שלה אפילו בלילה. בשבילי איפוד. 20 גיגה המסך לא פועל. מתפצל ונדלק רק פעם מתוך שש ניסונות המכשיר אף פעפ לא נפל.. הרגיש את הקור של קנדה נו אז מה גם האיפוד מרגיש שום דבר לא קורה דיברתי עם ארכוס אמרו לי מעבירים אותך מעבירים בסוף הגעתי הוא אמר שלח לי לקליפורניה. כן בטח מטורוטו לקלי בכסף שלי.. גם המשלוח בחזרה בכסף שלי גם התיקון וגם הבדיקה שלחתי את כל החברת אתם יודעים לאן ונגסתי בתפוח :)

GoatGuy

New member
נצל"ש: אני מוכר את האייפוד

חבר נוסע ביום ראשון לניו-יורק לימים ספורים, אז אני כנראה אקפוץ על ההזדמנות ואבקש iPod Photo 40GB חביב
עכשיו אני רק צריך למכור בזריזות את האייפוד הנוכחי - אז אם מישהו מעוניין בiPod 20GB דור רביעי + i-Skin כתום זוהר + נרתיק שקוף לנשיאה בטוחה בתיק + קופסה מקורית וכל הנלווים מוזמן לפנות אליי למייל: GoatGuy@Gmail(nospam).com המחיר - 1500 ש"ח כולל האייסקין (ואני מגיע אליכם בשבת) ובאותה נשימה - הitrip שלי יעבוד גם עם האייפוד פוטו?

benler

New member
לפי Apple Store כן

להלן ציטוט מהאתר: "Supports iPods with Dock Connector. Does not support iPod mini. " בן

למעלה