שאלת תם

mali10

New member
שאלת תם

אני אוהבת את המוסיקה של אלביס אך רחוקה מלהיות "מעריצה". האם מישהו יכול להסביר לי, מה המיוחד באלביס שיש לו מעריצים רבים בכל העולם?

מלי יקרהזה לא שאלת תם..זו שאלה מדעי

אני שואלת את עצמי כבר יותר מ-40 שנה מה היחוד באלביס .. ותאמיני לי שאני טיפוס לא מעופף והקמתי משפחה לתפארת..ובכל זאתאני עד היום.מתרגשת שאני רואה את אלביס באין ספור קלטות וידאו ודיוי די בעיקר כשהוא היה במיטבו..זהו פחות או יותר או שנתפסים בו או שלא...ושלא תהיה לך טעות זה לא בסגנון "העדר" זה אנשים עם כמות עצומה של רגישות ועם גנים רומנטיים.אין בעולם עוד מישהושעשה ועדיין עושה מנגינה שמימית בלב. ולפי דעתי זה רווח לנשמה..כל טוב לך...

mali10

New member
תודה , שוש

בעקבות התשובה שלך, שאלתי את עצמי, למה דווקא הוא. כי הרי היו עוד זמרים טובים, רומנטיים...כמו למשל פרנק סינטרה, קליף ריצ'רד. חוץ מזה, לא נראה לי הוגן שמעריצים זמר רק על חלק מחייו. בסוף ימיו, אלביס,היה מסומם, שמן,ומכוער.ובכל זאת מכנים אותו המלך. בכל זאת, אני איתכם, אוהבת את השירים שלו.

beautiful rose

New member
אלביס היה אנושי..

למרות שבסוף ימיו היה מסומם,שמן,מכוער כמו שאת אומרת אנחנו לא נפסיק לאהוב אותו פחות בגלל זה,לכל אדם יש חולשות, ובעיינינו (בעיני לפחות) הוא נשאר המלך,כל הדברים הרעים לא יכולים לקחת את זה ממנו... אין מה להשוות את קליף ריצרד ואת סינטרה ל- אלביס

mali10

New member
תודה לרוז היפה

דבריך על אלביס מאד ריגשו אותי. היכולת שלך לקבל אדם גם בחולשותיו מאד יפה בעיני. למרות שהתגובות שאני נתקלת בהם מתייחסות רק לחלק המצליח בחייו של אלביס. אני צודקת?

beautiful rose

New member
אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת..

התגובות של מי? אם את מתכוונת לתגובות שלי ולתמונת שאני מעלה פה,כשאלביס נראה במיטבו,זה לא אומר שאני מתייחסת רק לחלק היפה בחייו. אני אוהבת אותו בכל מצב,שמן או רזה,מכוער או יפה, מסומם או לא. זאת האהבה האמיתית לקבל את האדם עם חולשותיו,ואני בהחלט מקבלת אותו בכל מצב,תאמיני או לא.

אז מדוע

אינכם מעוניינים להצטלם ולספר לי בסרט את כל מה שציינתם זה עתה ? אני זקוק לדמויות כמוכן שיוכיחו מול המצלמה את כוחו של אלביס ולא ישאירו בצל את הערצת אלביס, דבר שלעיתים מצטייר כביזארי בעיני מי שאינו מכיר את אלביס.

beautiful rose

New member
אני יותר מדי ../images/Emo9.gif

הלוואי והיה לי את האומץ לעמוד מול מצלמה

אני חושב שזה רעיון מצויין והזדמנות

לנצל את האפשרות להעביר את האדם האמיתי ששמו אלביס פרסלי בתודעה הישראלי מה שמאוד מאוד חסר.... אני חושב שמנהלת הפורום, ערן לברון וליאור אם שוש גם תרצה בהספקט היותר קרוב לאדם עוד בחייו... אמיר

beautiful rose

New member
מה מיוחד באלביס?

הכל מיוחד באלביס. אני יכולה לכתוב ספר אם כל מה שמיוחד באלביס,וגם אז לא בטוח שתביני. מילים לא יכולות לתאר מה מיוחד בו,רק הרגשות שהוא מעורר בנו... ורגשות הן מעל מילים.. מי שנכבש ע" קולו ודמותו של אלביס,יאהב אותו לכל החיים. אפילו ג"יון לנון אמר : BEFORE ELVIS THERE WAS NOTHING.. אלביס הוא ה-
לנצח

haidip

New member
רק אלביס!

קודם כל השירים שלו הכי יפים בעולם! ובכלל,הוא היה בן אדן נהדר (לא שהכרתי אותו מקרוב,הלוואי!),אבל היה לו אופי ממש נהדר!!! ElViS PrEsLeY ThE
Of tHe wOrLd!!!

אז כמו שכתבו לפניי

יש משהו באלביס, שאם אוהבים אז זה מכל הלב. אני אוהבת עוד זמרים ועוד סגנונות מוסיקה אבל מוסיקה משנות החמישים והשישים אני הכי אוהבת, לדעתי זאת המוסיקה הכי טובה שנעשתה אי פעם. ומתוך שנות החמישים והשישים אלביס היה המבצע המוצלח ביותר. הוא היה מופיע בצורה מחשמלת. כל מה שהוא עשה הוא עשה בצורה מדהימה. הופעות חיות, אלבומים, סרטים - הכל, הוא היה המלך. אני לא מסוגלת לראות תמונות וסרטים שרואים את אלביס אחרי שנת 75' כשהוא כבר נראה ממש גרוע, כי זה פשוט מכאיב לי. זה כמו לראות בן משפחה סובל. הוא היה אנושי מאוד והוא נוצל רבות על ידי החברים וגם על ידי משפחתו. אנשים ניצלו את אופיו הנדיב וליבו החם. למה אני אוהבת את אלביס כל כך? אלביס עושה לי הרגשה טובה גם כשטוב לי וגם כשרע לי. אין יום שעובר בלי שאני אשמע לפחות שיר אחד של אלביס. החדר שלי מלא בתמונות של אלביס שמציצות אליי מכל פינה בחדר, ומראה פניו היפים עושים לי הרגשה נעימה.

כל מה שהחברות\ים אמרו אני מסכים

ב-100% אלביס אכן היה נשמה טובה וטהורה מלאת חן, אהבה וטוב לב שאת כל הדברים הללו אלביס העביר בשיריו, סרטיו, הופעותיו וכו'... יש קסם מעבר למה שאנו יכולים לתאר לסיכום אלביס= אהבה וכוח החיים ! שלכן\ם ליאור

lilacy

New member
ה..

in my opinion.. סתם .. אני לא מנסה למצוא דברים על האופי של אלביס כי אני מאמינה שאצל כל אחד יש את הצד האפל וגם לאלביס וזה מה שעושה אותו למלך . אין לי מושג עם היה הבנאדם הכי נחמד בעולם או לא יודעת מה אני יודעת שהצד הרע שלו והטוב שלו הם דבר אנושי וזה מה שעושה נפלא שהו אנושי ונותן הרגשה שהוא חלק מהאנשים לא כמו סלבריטאים שחושבים עליהם כעשירים מדהימים שגרים בפנטאוז (או איך שכותבים את זה) ואלביס לא היה מכוער שהוא מת!!!!! (למי שאמר) הוא היה יחסית נראה טוב למצבו (הרגשי).(!)

meital presley

New member
למה להסביר הרבה../images/Emo35.gif

רק תסתכלתי על השפתיים האלה ותראי שהן לא רק יודעות לשיר...

למעלה