שאלת תם

yairfi

New member
שאלת תם

אני מתלבט בקשר לIPOD ואני מקווה לא לעצבן אם שאלה טריויאלית כזו - אבל אני לא מבין: הבנתי שיש iTunes שהיא תוכנה שמסנכרנת בין ה-iPod למחשב. אבל מה קורה אם אני מוחק שיר מהמחשב? האם בסנכרון הבא הוא ירד מה-iPod? כלאמר: אם יש לי iPod 40GB אני חייב להשאיר לו 40GB שירים על הדיסק הקשיח? לא נשמע לי הגיוני אבל זה מה שהבנתי ממהסברים. תיקון יתקבל בברכה מרובה :)

TheRealDeal

New member
תראה..

באיטיונז אתה שם את השירים שאתה רוצה לשים על האיפוד, מה שאמרת נכון במקרה שהסינכרון האוטומטי מופעל, שכל שיר שאתה מוסיף/מוחק מספריית האיטיונז נמחק מהאיפוד כשאתה מחבר אותו... מה שעושים בשביל למנוע מזה לקרות זה כשאתה מחבר את האיפוד ונכנס לאיטיונז, בחלון שהוא מבקש ממך לתת לאיפוד שם לבטל את הסנכרון האוטומטי ואז אתה קובע מה יגיע לאיפוד ומה לא... מה שאתה עושה זה פשוט גורר שירים/רשימות השמעה לתוך ה"פלייליסט" של האיפוד (יופיע בשם שבחרת לו ליד סמל של איפוד). ולא כ"כ הבנתי חלק מהשאלה... אתה לא חייב שהאיפוד שלך יהיה מלא.. אתה יכול למלא אפילו קילובייט מתוך 40GB אם בא לך... (זה מה שהתכוונת?). היום קיבלתי את האיפוד, זה ממש פשוט... אם תזמין, כשיגיע תראה שאין בעיות בכלל. מקווה שעזרתי.

yairfi

New member
זו התשובה שחיפשתי

עזרת לי מאוד - תודה. אגב - ברור לי שלא חייבים למלא אותו - אבל נראה לי קצת מיותר לקנות 40GB ולהשתמש רק ב10. אם כבר, אז כבר - מאוד נוח שכל (טוב נו, רוב) השירים שלך נגישים.

למעלה