שאלת תם

שאלת תם

שלום, אני חיפאית ויש לי שכן שחזר בתשובה לפני מספר שנים ומכרה שגם חזרה בתשובה לפני מספר שנים הם שניהם לא מכירים אחד את השני אך בשיחות עימם לאחרונה הם אמרו לי שמבחינה רוחנית אני במצב מאוד גבוה אני ממוקמת מאוד גבוה ברוחניות שלי הן השכן והן המכרה אמרו לי שאני בעלת נשמה גדולה ורחבה השאלות שלי הן: במה זה אמור? קרוך? האם זה עצם היותי בת למשפחת כהנים? האם זה גם קשור לזה שנולדתי בי"ח באייר שזה ל"ג בעומר יום פתירתו של רשב"י? דרך אגב יש לי חלומות מאוד גבוהים בעיקר חלומות המגלים לי פתרונות רבים דרך הרוחניות כשהצבע הלבן הטהור שלט בהן והן הכוחות שלי בחלומות להזיז דברים כמו כן גם היה לי חלום שהתגלה לי גן עדן עם שבעת שעריו ואפשר להגיד שהחלומות שלי מאוד ברורים כאילו הייתי שם כבמציאות אשמח לקבל תשובה

לפי מה שאני יודע

אין יהודי עם נשמה שאינה גבוהה. יש לנו בעיה. שהאנשים הפשוטים לא יודעים מה מוסתר וטמון בהם. הנשמה היא חלק אלוהי ממעל. ויש בזה כוחות נעלים כי זה ממעל. וחבל שאנשים אינם מודעים לכך ועוסקים רובם בגשיות פחותה הרבה מרוחניות. זה שהינך בת כהן, אינו אומר שאת יותר גבוהה בדרגה בנושא זה מכל בת ישראל כשרה. העדיפויות של בת כהן הינן ידועות. אם לגבי אכילה בתרומה לדוגמא וכו'. יום הלידה הוא יום גדול. ואפשר לשייך לך דברים נשגבים ליום לידתך ביום זה. ואגב, הרמ"א דהיינו רבי משה איסרלש שהיה חברו של רבי יוסף קארו בעל הבית יוסף [פסקי הבית יוסף התקבלו בעדות המזרח לעומת פסקי הרמ"א בעדות האשכנזים) נפטר גם הוא ביום ל"ג בעומר. יום ל"ג בעומר הוא יום ה33 בעומר. הרמ"א נפטר בגיל 33 לאחר שחיבר 33 חיבורי ספרים. בהלווייתו נאמרו 32 הספדים. הקבורה נמנעה מסיבה מסויימת, ובנתיים נאמר עליו עוד הספד שהשלים ל33 הספדים, ומיד נתאפשרה קבורתו. כשהינך משכימה לאחר חלום שחלמת, ספרי את החלום למי שאוהב אותך כדי שיפתור לך לטובה. כי הפתרון קובע מאד לחלום. והעיקר, אם הינך מודעת שיש לך אכן נשמה עילאית, נצלי אותה. פתחי ספר תהלים, לאחר שנטלת ידיים ובצניעות דברי אל הבורא יתברך מתוך כוונה. התפללי בשביל חולי עם ישראל, ובשביל כל מי מעם ישראל הנתונים בצרה ובשביה, שהבורא ירחם עליהם ויוציאם מצרה לרווחה ומאפילה לאורה ומשעבוד לגאולה, במהרה בימינו אמן. נ.ב. מחר אחה"צ אני מתעתד להינתח. אז גם עלי תוכלי את וכל חברינו מהפורום לחשוב ולכוין בתפילתם. ועל כך תודתי.

מאחלת לך בריאות שלמה ועוד

שתלך לניתוח ותקום ממנו שלם בריא וטוב לב ושאלהים יהיה איתך בשעת הניתוח ויקיץ אותך מתרדמת הניתוח

למעלה