ואולי דווקא הבנתי מצוין ואתה פספסת

?
החרדים ממש לא דורשים ועדה ללא סמכויות. להיפך, מבחינת סמכויות אין הבדל. הם דורשים ועדה בעל הרכב מסוים. משהו אחר לחלוטין.
ראשית אני לא כאן בשביל לשכנע אותך.
שנית בשביל להשתכנע צריך להתחיל מלהכיר ב/את האמת. כשלכתחילה מתחילים מבובע מייעסס, ממילא לא ניתן להשתכנע.
לא, לא קשור אלי באופן מיוחד, מצטער לאכזב.
הם דווקא מחויבים בכל חוק.
כבודו מוזמן בכל עת לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה על בניה לא חוקית, אם נתקלת בה. או אז נלמד, לראשונה, אם אכן הבניה המדוברת מנוגדת לחוק אם לאו.
שוב לא נכון, אבל אחלה תיאוריה והשמצה. אתה כשרוני, חייב לומר.
לכתוב את אותה שטות כמה פעמים ברצף לא הופך אותה לאמת. אתה מודע לכך, נכון? כך או אחרת, אין לי בעיה לקיים את דיון מספר 10,000 כאן על כמה החרדים רשעים ופויה, אבל אין קשר מיוחד בין כל המשפטים האחרונים שלך כאן לנושא שאנחנו מדברים עליו.
לא, מדובר בהחלטה (יש החלטה בכלל?) שפוגעת בכל הציבור בישראל. לא הבנתי את הטיעון בסיפא המשפט או מה הוא קשור לעניין.
איש לא ביקש ועדת חקירה חרדית, כך שהתהייה שלך חביבה כהשמצה אנטי-חרדית שגרתית, אך אין לה כל קשר לעניין או אחיזה במציאות.
מאחר ואין פטור כזה (והוא גם לא נולד אם חוזרים על זה עוד פעם ועוד פעם) ספק אם ועדה כלשהי תקבע משהו כזה.
אינני נביא ולא בן נביא. תלוי באיזו ועדה תקום מן הסתם ומה היא תקבע (מה שבתורו תלוי בשאלה עד כמה היא תדע להיכנס לעומק ושאלה זו, בתורה, תלויה בהרכב הוועדה).
לא הבנתי בדיוק על מה, אבל מאוד חשוב לחתום על אמירות.
אין שום קשר לפוליטיקאים החרדים. זאת תפיסה מעוותת לחלוטין של מה שקורה בעניין הזה. אמנם זאת התפיסה שהתשקורת מקדמת במלוא עוזה, אבל אין לה כל אחיזה במציאות או כל קשר לעניין.
אני מאוד מודה לך. אמנם סברתי גם אני שזאת זכותי להחזיק בדעה כזאת או אחרת, אבל כעת משאישרת זאת, אני יכול ללכת לישון הערב רגוע.
ישתבח שמו.
בזמנך הפנוי אם תחשוק נפשך, נוכל אולי להתדיין על הנושא כשאנחנו מיושרים לגבי העובדות, לא ממציאים לנו המצאות הזויות רק כי אנחנו לא מכירים את הנושא ונוח לנו לשמוע השמצות מומצאות הנובעות משנאה ובורות גרידא, וכך אולי אפילו להגיע לרמת דיון ענייני ומעניין. בזמנך הפנוי, לשיקולך.