שאלת תם.

מפקפק

New member
שאלת תם.

היתכן שהודעתי נגררה במקרה לדף הבא, מילא ע"י אי תגובות, אבל כתבתי אותה שנית, ושוב באה למקומה ליד ההודעה הראשונה...למה??? האם זה במכוון?? לא באתי לקנטר....אני משלכם..לפחות חד צדדי. חדש אמנם, אבל איפה הכנסת אורחים (לא.לא. לא התכוונתי מצוה) יפה חיוך למי הבא בגבולכם, הלא גם המפקפק מחפש תומכים, הלא כן??? לשיפוטכם הטהורה!!!!

ברוך-הבא ../images/Emo48.gif

אין כאן שום קנוניה. קח בחשבון שאתמול היה טיש וחלק גדול מהחברים האקטיווים היו שם ולכן נעדרו בפורום. שנית - אני ראיתי את ההודעה הראשונה שלך ולא מצאתי לנכון להגיב, כי זה מסוג ההודעות שאני מבולבל מתוכנם. כלומר, אתה עדיין לא מוכר ומיד אתה רוצה שנתכתב איתך במסרים פרטיים! על יוצאים בשאלה אחרים? האם אתה היית מגיב להודעה אנונימית שכזאת? שלישית - רוב הקוראים של הפורום אינם מגיבים כלל. האם אני צריך להיעלב שאתה היית משתתף פסיבי במשך זמן ארוך, כפי שאתה בעצמך מעיד? לא ולא. למרות שכתבתי הרבה ואתה נהניתי מדברי לא טרחת להגיב! אוי א בראך (קלטתי שאתה יודע וכותב יידיש מצוין - אתה מוזמן לפורום יידיש). שום דבר לא קרה. התאזר באורח רוח ובסבלנות וזה ישתלם! זיי מיר געבענטשט און אַ גוטן שבת.

מפקפק

New member
א גוט מארגן

אולי לא הובנתי נכון, לא התכוונתי לקבל מידע פרטי על שום אחד מהם, רק אם מישו מכם מכיר או יודע, וכך אולי הוא נמצא בפורום. נו, לפחות שלום קבלתי, גם טוב. אני?? אידיש?? איפה קלטת?, כנראה שכחתי משו.. זאל זיין טאקע א גוטן שבת.

ברוך הבא מפקפק!

לדעתי זה לא במכוון, לפעמים יש כאן שיבושים קטנים, בדרך כלל הם רק נראים כשיבושים אבל יש סיבות טכניות לכך, גם אני חשדתי שיש כאן יד מכוונת, אבל לאחר בחינה מדוקדקת התברר לי שזה רק טעות אופטית בלבד.

מפקפק

New member
רגשי הוקרה

למקדמים בברכה את פני, בטח הרגשתם פעם את רגשותי כעת, כניסה לקהילה קטנה, קבילה, בה אפשר לפתוח רחשי לב, שאין בנמצא בשום מקום אחר, חלקכם בודאי עברו זאת, אשמח להשתתף בכל עת. <נו.ברור שבשבת לא אהיה פה>

תם מה הוא אומר?

את פתח לו שולחן עם עוגת גבינה וגם נגיש
(לא חייבים הכל לפי הסדר, נכון?) ברוך הבא!

מפקפק

New member
נחמד לי

מאוד בישיבה בצל קורת הפורום הנחמד כאן, ובמיוחד שמבין השיטין אני קולט שיש עוד כמה ממש אבל ממש כמוני, כך שההרגשה היא די שותפה לחיים, (יש לי כבר) עכ"פ ב´מת תודה לכל המברכים והמקבלים את פני, וגם לאלו שלא, אולי עוד נכיר, ויהיה יותר נחמד, שבוע טוב לכולםםםםם. <מפקפק שמר את השבת בשלמותה, ותארו לכם, חשב על כולכם גם בשבת>

למעלה