שאלת תם

nelo5411

New member
שאלת תם

נסגר על יריד באבו גוש נקבע מחיר עם אברהים , והינה או שהם דחו את היריד או שקרה מקרה מצער חליללה מוות אצל קרובי משפחה לא קיבלנו הודעה על שינוי או דחייה אז אנא לפני שבודקים את אותה בעלת דוכן ראו מה קורה אצל המפיקים

nelo5411

New member
אבו גוש

בגיללם לא הסכמונו לצאת למקומות אחרים אנא תגובות

ספרותי1

New member
רגע- היריד בוטל בלי הודעה??

חוצפה. גם אם חלילה קרה מקרה- חובת ההודעה על המארגן. אבל זה לא מבטל את חובת ההודעה של אותה בעלת דוכן. כל מקרה לגופו.

nelo5411

New member
סתם חומר למחשבה

אין ברצוני לעורר וויכוח נוסף , אבל טוב לפעמיים להראות, שמנגד גם המפיקים , נגיד בלשון עדינה לא בסדר ראי אותה בעלת היריד היה לה נניח 10 דוכנים ההפסד 10 אחוז נניח 20 דוכנים הפסד של 5 אחוז בעל דוכן שהמפיק ביטל דחה או כל סיבה אחרת ,בעל הדוכן הפסיד 100 אחוז ,ואני עדין נגד בריחה מיריד כזה או אחר ,אבל ישנם מפיקים שפתרו את הבעיה לוקחים כסף מראש או בתחילה של כל יום ,אז מכל מה שקרה נדמה לי איבדנו את הפרופורציה ,

מולינקס

New member
ויש מפיקים

כמו המארגנת של טיילת ארנה בהרצליה שלוקחת כסף בוויזה,הרבה הרבה לפני שמגיעים בכלל ליריד. בנוגע ל"הפסד" של בעל הדוכן זה יותר לא להרוויח מאשר הפסד! למעשה הוא לא הפסיד כלום .

nelo5411

New member
יש הפסד

היית יכולה בחג שבועות לטייל עם הנכדים לטייל בארץ להנות מהחיים כמו כן יתכן שהיית יכולה להיות ביריד אחר אבל בשם ההגינות מבטליים את כל הירידים ואז את נשארת קרחת מפה ומשם וכן יש הפסד אבל מה זה ההפסד מול אותה אחת במושב שם זה קריטי את מבינה שם היא פשוט פשטה את הרגל ,היא הפסידה אחת מני רבות אנו מפסידים לבד ואגב אני שמח מאוד שלוקחים כסף מראש בכרטיס אשראי או בתחילת כל יריד אני בעד

מולינקס

New member
הכי טוב אני מתקשרת לפני לוודא שהכל בסדר

ולהגיד שאני בדרך או אם אני לא מכירה אזה איך מגיעים.

HayaBee

New member
תודה נלו על הודעתך

בפעם הבאה כשאיברהים יפרסם כאן אתה ואני נזכור שיש לוודא שמצב כזה ימנע.

ariyael

New member
יריד אבו גוש

שלום לכול חברי הפורום הפקת יריד אבו גוש עברה לטיפולה של שרית דיין. היא יצרה איתי קשר מספר ימים ליפני הארוע והודיע שהיריד נדחה מאחר ושטח היריד לא מוכן, הצללה ועוד בעיות לוגיסטיות, סבלנות ובסוף היריד הזה יצא לפועל, ariyael

למעלה