שאלת תם

ענתי44

New member
שאלת תם

היום צפיתי בתוכנית יומית בערוץ 10 בה מתארחים גם מתקשרים, אסטרולוגיים וכו' התארחה מתקשרת שבין יתר הדברים שסיפרה על מה שהיא עושה זה לתקשר עם אנשים בבית חולים במצב קומה כדי לשאול אותם מה קרה לנשמה ? ולהגיד לבני המשפחה. האם ניתן לתקשר עם נשמות שעדין יש באפם נשימה? חשבתי שתקשור זה עם נפטרים. ורותי יקירה, שולחת לך אור לבן של כוח ומזור

תיקשור=יצירת קשר

הי ענתי , ברמה הפשוטה של הדברים תיקשור הינו פשוט יצירת קשר (וזוהי יכולת טיבעית אשר קיימת אצל כולנו) אני יכול לתקשר עם ישויות אור ,מלאכים,חוצנים,חתימות אנרגיות של אנשים שנפטרו ואף עם נשמתם של אנשים שנמצאים בחיים (בדומה ליצירת קשר עם הנשמה שלי). לגבי תיקשור עם נפטרים אני מזמין אותך לקרוא תיקשור של קריון שנותן הסבר די ממצה על מהו מוות ומיהם אותם נפטרים שמנסים לתקשר איתם. להלן הלינק לתיקשור המשך סופש מקסים
שרון

ענתי44

New member
תודה שרון

כלומר הנשמה שלי באופן תיאורטי יכולה לתקשר עם מישהו חי שגר רחוק ולא בקשר? איך?

תשובה

ענתי , כמו שאמרתי לכל אחד מאיתנו יש את האפשרות התיאורטית ליצור קשר עם כמעט כל אנרגיה. אז כן יש לך או לכל אחד אחר את היכולת לתקשר ולקבל מידע כזה או אחר על מישהו שאת לא בקשר איתו. איך עושים את זה ? פשוט לומדים לתקשר,לומדים להשתמש ביכולת הטיבעית שקיימת אצל כולנו. לא פעם שואלים אותי מה אני עושה כשאני מתקשר ואיך בכלל מתקשרים ואני עונה שכל מה שצריך זה להיות במקום פנימי של שקט,לבקש להתחבר להדרכה או לאנרגיה שאנו רוצים להיות בקשר איתה, לשאול את השאלה ולהקשיב. זה הכל
המשך יום נפלא , שרון

ענתי44

New member
ועוד שאלה על חלומות

הנשמה שאני רוצה לתקשר איתה היא אהבת חיי שהופרדה ממני ומאחר ואני מנסה לשחרר אותו לא רק פיזית אלא בנשמה לא אנסה לתקשר איתה . זה סתם סיקרן אותי. בפורום הנפלא הזה אני כמו ילד בכתה א' שצמא ללמוד ומעל הכל סקרן לדעת. אחרי כמה שנים חלמתי על אבא שלי. הוא הגיע והיה מואר, ולבש חולצה שתמיד אהב. הוא התיישב על מיטה לבנה, כאילו פה בבית אבל זה לא בבית, ואמר לי שהוא גאה בי על כל מה שאני עושה, בעיקר עם אמא ואני סיפרתי לו כמה קשה לי ולבד. כי אני כבר שלושה שבועות עם אנרגיות מאוד חלשות ומרגישה רע. והוא חיבק אותי. וזה היה כל כך טוב וכל כך נעים. היה המשך לחלום אבל לא קשור. אני תמיד חושבת שאני מדמיינת את זה. כלומר שהתת מודע שלי מזמין חלום על אבא שלי כדי לעזור לעצמי ברגעי מצוקה. אבל האם זה יכול להיות אמיתי? שהוא יודע כשאני במצוקה ונכנס אלי לחלום?

תשובה

הי ענתי , אני מקבל שהתת מודע שלך לא מזמין חלום על אביך כשאת במצוקה וכי הנשמה של מי שהיה אביך בגלגול זה מקרינה/מכניסה את דמותו לתוך החלום שלך.

ענתי44

New member
תודה מכל הלב

הוא נפטר מהר. כשבוע לאחר שאובחן סרטן. לא הספקתי להפרד ממנו הגם שהבטחתי לו לשמור על אמא, אהבת חייו. ואז היו חלומות נוראיים על זה שהוא זועק אלי ואומר שהוא נשרף בכימוטרפיה ( במציאות לא הספיק לעבור )ומאחר שמאוד בכיתי הוא אמר לי בחלום שאני אקרא איזה ספר שאהב. קראתי ולמרות שמעולם לא קראתי את הספא ידעתי את העלילה. אבל אז היו החלומות הטובים. כל פעם שהייתי במצוקה הוא הופיע עם החולצה שקניתי לו ושאהב, עם חיוך מרגיע.פעם שהיה חשש שאני בסכנה בריאותית אף חלמתי שאני הולכת באוויר כאילו שמיים והוא בא מולי, לא נותן לי להתקרב אליו ואומר לי "עוד לא", אחותי אמרה לי אז שהיא מרוצה שאני מזמינה חלומות מרגיעים. היא ממש לא מאמינה. וכך פירשתי את החלומות האלה. אחרי כמה שנים של אי הופעה הוא הגיע. והמדהים שאחרי החלום התחלתי להרגיש יותר כוח כי הייתי בימים של אנרגיות נמוכות. מה שאמרת לי נותן לי כוח להתמודד עם בעיה רפואית שצצה. אני יודעת שיש מי ששומר עליי. תודה מכל הלב.

shirshur72

New member
../images/Emo161.gif אני חולמת על סבא שלי ז"ל

הייתי מאד קשורה אליו והוא אהב אותי ודאג לי מאד אך תמיד כשהוא מופיע לי בחלום,כשאני מתעוררת ונזכרת במעומעם בחלום- תמיד התחושה שזכורה לי זה משהו לא שמח ונעים..כאילו הוא לא היה נחמד אליי או שהיה אדיש אליי, לא חם ומראה אהבה.אולי כועס אפילו... בדר"כ כשאני חולמת עליו הוא חוזר מהמתים לתקופה קצרה,הוא מבוגר וחולה וכולנו יודעים שהוא נמצא איתנו לתקופה מוגבלת מאד כי הוא בעצם אמור למות שוב כל יום ויש גם משהו עם סבתא שלי (היא בחיים) שמה שאני זוכרת שוב במעומעם,זה שהוא חוזר לזמן קצר וגר שוב ביחד עם סבתא אבל הוא מאד חולה ומבוגר וכאילו מנותק כזה ולא מעניין אותו מה קורה כלכך..ואנחנו יודעים שכל יום יש סיכוי שהוא ימות,שיחזור בחזרה וכאילו גם סבתא אוטוטו לקראת הסוף,כאילו שניהם ביחד מטפלים אחד בשני- זה מה שאיכשהוא זכור לי במעומעם מעניין אותי מאד למה אני חולמת כאלו חלומות עליו? האם אלו חלומות שווא? או שהוא מנסה להעביר לי איזהשהוא מסר? אולי לגבי החיים שלי? אולי גם משהו על סבתא שלי? אני כ"כ מתגעגעת אליו וכשאני חולמת עליו כאלו חלומות לא שמחים ועוד הוא מופיע בחלום כאילו כועס ומרוחק- האם אני אמורה להבין מכך משהו?

shirshur72

New member
../images/Emo24.gifשלוווווום רותי שמחה מאד שאת איתנו

ומרגישה כבר יותר טוב סבא עליו השלום, ניפטר ב 17.3.1995 שלושה ימים לאחר שחגגתי יום הולדת 23 שנות חיים שירשור

רותי 11

New member
shirshur72 בדרך כלל דברים כאלה

הם אופייניים לשנה הראשונה לפטירה משום שבשנה הראשונה הנשמה (נפש) מנקה עודפים סוגרת עוד מעגלים וזה יכול להיות אופייני לזה, לי לדוגמא זה קרה עם אמא שלי אבל זה באמת היה רק בשנה הראשונה. מה שאני חושבת לגבי החלומות שלך (ואני לא כזאת מומחית בפתרון חולומות) זה שהוא מראה לך שהוא בכל זאת איתך הוא מגיע לזמנים קצובים רואה מה קורה והולך אבל הוא כל הזמן כאן, הוא גם כנראה מנסה לומר לך שכאן החיים הם קצובים אבל לא הנשמה שיכולה לבוא וללכת. כמובן שכל פעם שהוא מגיע יש לו מסר שונה שנכון לאותה תקופה וצריך לשים לב מה קורה איתך או אתכם במשפחה ועל זה אפשר לבסס את זה. בכל מקרה כל מה שקורה זה מעיד על הקשר הנשמתי החזק שיש לך אתו. יש מצב שאת פונה אליו הרבה לפני השינה?

shirshur72

New member
מממ.. לא

אבל בדר"כ כשרע לי ואני בתקופה לא טובה- (כנראה שאני גורמת לעצמי לחוות מצבים לא קלים בגלל יצר ההרס העצמי שלי..) אז פתאום אני חולמת חלומות נורא לא טובים, ובכמה מהם אני חולמת עליו,והוא כאילו עויין כזה אליי... אבל מה אומר החלום עליו בהקשר לסבתא? סבתא ד"א,היתה בחודשים האחרונים לא ממש בקו הבריאות,גם הייתה פעם אחת בבי"ח אך עכשיו ב"ה הרבה יותר טוב

רותי 11

New member
הוא מראה שהוא נמצא איתה ועוזר לה

תומך בה ורואה את המצב שלה וגם את המצב שלך, הוא חווה את מה שאת עוברת זה שהוא כאילו עויין זה בגלל שכנראה את עויינת את עצמך דרך אותם מצבי רוח והוא מנסה לשקף לך את המצב שלך.

למעלה