שאלת תם כמה,להערכתם, שווה היום, עותק של קח שירים,סגור לחלוטין,מעולם לא נפתח,כאילו יצא עכשיו מהמפעל?
A amhay New member 8/11/07 #1 שאלת תם כמה,להערכתם, שווה היום, עותק של קח שירים,סגור לחלוטין,מעולם לא נפתח,כאילו יצא עכשיו מהמפעל?
נ נסיכונת21 New member 8/11/07 #3 בעיניי 100-170 שקל... אני מוכנה לשלם על כזה עותק כזה סכום.. בכייף...
ב ב ר ו ש י ת1 New member 8/11/07 #4 רון, אתה מתבקש ל-א לענות ../images/Emo13.gif אניוואי.. אני השקעתי 140 * 2 + 50 ( 2 אלבומים, 140 כל אחד + נסיעות לי ולחברה שמנה )
רון, אתה מתבקש ל-א לענות ../images/Emo13.gif אניוואי.. אני השקעתי 140 * 2 + 50 ( 2 אלבומים, 140 כל אחד + נסיעות לי ולחברה שמנה )
A amhay New member 8/11/07 #9 מה שמעניין זה מה רון יגיד. ומה שכתבתי זה כנראה משהו שצריך להישמע,כי זה עניין של טוב,זה לא מתאים לכתוב בפורום.לא חשוב
מה שמעניין זה מה רון יגיד. ומה שכתבתי זה כנראה משהו שצריך להישמע,כי זה עניין של טוב,זה לא מתאים לכתוב בפורום.לא חשוב
נ נסיכונת21 New member 8/11/07 #13 ביקשו ממך לא לענות../images/Emo46.gif חחח... חוצמיזה זו שאלה היפותטית? מאיפו לך שיש לו?! אולי הבחור סתם שואל...
ביקשו ממך לא לענות../images/Emo46.gif חחח... חוצמיזה זו שאלה היפותטית? מאיפו לך שיש לו?! אולי הבחור סתם שואל...
A amhay New member 9/11/07 #16 יש לי,ואני שואל כדי לדעת מה הערך שלו,כי אני לא פוסל מכירה,אבל קחו בחשבון שזה סגור לגמרי
C cowgirl Ms New member 8/11/07 #14 לא יודעת, אבל את שלי קנו לי באיזו חנות נידחת בירושלים ב 60 ש"ח סה"כ..
ע ע י נ ב ו ו ש New member 8/11/07 #15 ../images/Emo98.gif../images/Emo45.gif גם אני את שלי בזמנו קניתי באיזה 70 שקל בחנות נידחת בירושלים.
ס ס פ י ר ל New member 10/11/07 #17 כיף לכן! אם במקרה תראו את זה שוב במחיר כזה טוב, צרו איתי קשר בבקשה..
ב ב ר ו ש י ת1 New member 10/11/07 #18 אבל חמודות.. זה היה דיי מזמן.. מאז זה הפך להיות עוד הרבהההה יותר נדיר, וכל מי שכן היה לו עותק שיועד, בסופו של דבר, למכירה, הבין מה יש לו ביד וניצל את זה. באחריות.
אבל חמודות.. זה היה דיי מזמן.. מאז זה הפך להיות עוד הרבהההה יותר נדיר, וכל מי שכן היה לו עותק שיועד, בסופו של דבר, למכירה, הבין מה יש לו ביד וניצל את זה. באחריות.