שאלת תם

silki

New member
דארק מיוז.. תלמד לפרגן :)

בעיניי - להגיד גם דברים ידועים. בדרך מסוימת, בזמן הנכון, כשכל מילה - פנינה.. זאת מקוריות. אז כן יש בהחלט מקוריות בדבריה של צ'רלילה.. ובעיניי היא בכלל "לא סתם"..

boded23

New member
תודה על היצירתיות ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

אהבתי את הרעיון של הספירה.. אני יפתח את זה כבר לבד יש מצב שזה מה שיסדר אותי

שאפולי

New member
בנות אפשר להכיר בכל מקום

אבל ממש בכל מקום. צריך רק להיות פתוח לזה וגם לצאת מהמחשבה של "להתחיל" זה הופך את זה לפרויקט ויכול להיות מרתיע.. פשוט ליצור אינטרציה אנוששית כל שהיא ולזרום משם.. עכשיו כמה דברים: 1. יש פה משקל לניסיון ולאיזה קסם.. אל תתיאש אם בהתחלה זה לא ילך לך 2. נשים בארץ נוטות להרים אף, סו פאקינג מה? תמשיך! צבור ניסיון! 3. הכי חשוב- דע את מקומך ואל תקפוץ מעל הפופיק.. אם אתה בחור שנראה בערך 7 אל תתחיל עם 10 ותתפלא שלא הולך , מצטערת אם זה נשמע שיטחי אבל זה נכון, ולא רק לגבי חיצוניות.. בהצלחה חבוב! עוד פרטים אתה יכול לדבר איתי דרך הקומונה שלי הקישור בחתימה

אמיר144

New member
נשים בארץ אינן מתקרבות לקרסוליים

של אמריקאיות. כאן יש הרבה שעירות, משופמות, צלוליטיס, שמנות עם חולצת בטן, מוזנחות, לא יודעות להתלבש ובכולן יש דבר מיוחד אחד-מה שיש להן בין הרגליים. ברגע שתזכור שההבדל בין אחת לשנייה הוא בצבע העיניים ולא יותר תשים עליהן אתה יודע... תן להן להרים אף האף, בלב הן עכברות ללא ביטחון עצמי עם הרבה תיסבוכים לא פתורים עם הגוף שלהן והמון רצון להיות מחוזרות ולקבל חיזוקים כמו ילדות בגן. תזכור שאתה עליון בתור גבר והן אלו שתמיד יהיו אובייקט מיני עד מותן.

שאפולי

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif שטויות

זה התירוץ שלך לזה שאתה לא מצליח עם נשים (ולא פלא..)?

עליו בתור גבר???

WTF מי שאומר דבר כזה הוא ממש לא "גבר". הוא זכר אדיוט ועלוב. ולך חפש את האמריקאיות שלך... כל הערסים פתאום משחקים אותה עם ה"נשים הישראליות" באים בטענות כאילו הם יותר מכרס שעירה ומוח קטן במיוחד של שוביניסט .

newKiticat

New member
כמה שטויות...

נשים אמריקאיות.... אחח... מציעה לך לקפוץ לארה"ב קצת. מה גם שאני יכולה להגיד לך שמקומן של הכללות הוא תמיד בפח אשפה.

למעלה