שאלת תם

k r e m e r

New member
שאלת תם../images/Emo35.gif

יש לי נזילה מכיוון המנוע,אבל צבע השמן ירוק
במוסך לא מצליחים לזהות את סוג הנזילה,יש למישהו רעיון
אפרופו,האופנוע אחרי טיפול שבו הוחלפה שרשרת טימינג,זה VFR750 שנת 95,(ראבאק טיפול של 2000 ש"ח)

k r e m e r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי,את זה עוד לא שמעתי. תגיד , שמעתי שאתה עובד בחנות אופנועים יש מצב לטרייד אין על האופנוע? והבנתי שאתה עמוק בתוך התחום ואתה מתמצא אז אולי תוכל לשאול באמת מה הבעיה? אני חושש לרכב ככה. תודה לכולם

black enigma

New member
על בעיה של שמן בצבע ירוק עדיין

לא שמעתי ... ניחוש פרוע - תערובת של נוזל קירור עם שמן? נוזל כחול ויש גם ירקרק כזה (נוזל קירור) . לגבי השאר , לא על דפי הפורום .

k r e m e r

New member
הבנתי שיש לך נסיון באופנועים.אז....

לגבי השמן,זה לא נוזל קרור,כי בטלו לי את הרדיאטור הוא היה נוזל,ואני נוסע מחוץ לעיר,ובמוסך אמרו לי שאני לא חייב אם אני רק מחוץ לעיר,תגיד באיזה סוכנות אתה עובד

k r e m e r

New member
אה אני מכיר אותך,הייתי במטאור .....

לפני שבוע,אתה הבחור הגינג'י

fxr

New member
ביטלו את הרדיאטור כי הוא נזל???

אז אולי יבטלו גם את המנוע? כי נוזל ממנו שמן???

k r e m e r

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם יבטלו את המנוע איך אני אסע
סתם לא באמת,למי יש רעיון מה זה יכול להיות

black enigma

New member
א. עוד מחשבה

אני לא מכונאי דגול או משהו , אבל אולי זה שאריות של נוזל הקרור . אבל לא נשמע לי הגיוני שבטלו לך את הרדיאטור ...בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה ... אתה נראה לי מתבלבל אמרו לך משהו שאולי לא הבנת .

k r e m e r

New member
הרדיאטור אצלי בבית,ככה בכל אופן

המליץ המוסכניק שלי,הוא אמר שלהונדה יש מנועים חזקים,ולא תמיד חייב רדיאטור,הוא נתן לי דוגמאות של עוד אופנועים,כמו GS.... בכל מקרה הוא אמר שזה אפילו עדיף,עובדה שיותר הוא לא מתחמם לי,השעון חום כמעט לא זז,אז כנראה שהוא צדק.

שים את הכליות בבית.

באמת, תראה שאם אתה שם את הכליות בבית, אתה יותר לא צריך להשתין. יש גם חיות בלי כליות: תולעים, אמבות, מדוזות.

Bearing

New member
בטח לא מתחממם - כנס להסבר

בהנחה שהיוניט חום עדיין מחובר לאופנוע, יוניט החום יכול למדוד את טמפ' המים - אם אין מים - היויט לא יתפקד כראוי ואין להסתמך עליו - אתה לא באמת יודע את הטמפ' של המנוע אם אין מים.

dlx1100F

New member
אז במחשבה שניה - יכול להיות שזה

שמן ירוק. מוסכניק שאומר לך שלא תמיד חייב רדיאטור (ומביא GS כדוגמא), ושזה אפילו עדיף - יכול לשים כל דבר במקום שמן, ולהסביר לך שגם זה עדיף.

למעלה