שאלת תם

טוב, נסכים שלא נסכים.

אני לא חושבת שהוא לא היה צריך לבצע US כי היא כבר עשתה שניים בהריון, הנקודה הזו הייתה מענה לטענה (השגויה) שהוא חייב לעשות לה US אחרי דיקור. אישית, כשבחרתי רופא לדיקור בחרתי לפי המיומנות אבל, לא פחות חשוב, לפי לקיחת האחריות הכוללת על הדיקור ותוצאותיו. לו הייתי רוצה "סתם" להבדק אחרי דיקור, לא הייתי מעלה בדעתי לפנות בחינם למישהו אחרי ששילמתי לאחר על הדיקור (אלא אם זה סוכם מראש, כפי שקרה אצלי). אני לא בטוחה שהוא "נעלב", אבל נניח שכן, לפעמים אנחנו שוכחות שמול ה"נעלב" עומד לרוב ,מעליב". בעיני, זה לא משחקי אגו, זו עמידה על עקרון נכון מהותית.

../images/Emo140.gif זה בסדר אני עדיין אוהבת אותך...

ומעריכה אותך על כך שגם כשאני לא מסכימה עם מה שאת חושבת, את כותבת את הטיעונים שלך בצורה כל כך משכנעת שאני שואלת את עצמי - למה בעצם אני לא מסכימה איתה?!?!?

עוד לא מאוחר ../images/Emo6.gif

את עוד יכולה לשנות את דעתך
וברצינות: אין לי בעיה עם חילוקי הדעות לכשעצמם, כל עוד מדובר בדברים מבוססים ובעיקר, כל עוד זה נעשה מתוך תרבות דיון. עובדה, גם כאן לא כולן הסכימו איתי, אבל הטון הוא כל כך אחר מאשר ה"עליהום" וההשתלחות שיש שם. משמח אותי שכאן זה אחרת, אבל בעיקר עצוב לי ששם כך היו פני הדברים.

ה ו ר י ת

New member
כבר הרבה זמן לא ביקרתי שם

כיוון שאנחנו בפורום פתוח לא אומר את דעתי על אופי הפורום ויושבותיו (טוב, מסייגת- רובן.....) העדריות, ההתלהמות, הבוטות, ההתלות ב"מגיע לי", היכולת להגדיל ראש- "מנהלת הריון" ומיד אח"כ "בחורה צעירה ותמימה" ומעל הכל - קוד הצופן הורמונים זה מה שמאפשר לדרוש הכל. מצטרפת למצדיעות לך על הסבלנות והסובלנות

../images/Emo132.gif מה שלמדתי לאחרונה זה

שגם לגברים יש, היית מאמינה, הורמונים! אבל זה, מסתבר, לא תירוץ לשום דבר. הרופא חייב להיות מושלם, שרותי, זמין תמיד ורגיש ולמטופלת, מסתבר, מותר להיות גחמתית. שיהיה.

evemon

New member
לא ממש מסכימה איתך

האמת אני יכולה להבין את הבחורה. היא לא כתבה בשום מקום שהרופא המדקר "שלח" אותה לעשות מעקב אחרי שבוע. היא כנראה החליטה על דעת עצמה שהיא רוצה להיבדק מכיוון שעשתה דיקור שבוע לפני. אז זכותה לגשת לרופא המעקב כי היא מרגישה לא בטוחה ורוצה לראות דופק ושהשכל בסדר. ... ונניח שהרופא המדקר נמצא במרחק נסיעה לא קצרה מביתה (את לא היית נוסעת במיוחד מרחקים בשביל רופא מדקר טוב? - אני יודעת שאני כן, כך אני עושה בהריונות שלי) למה שלא תיגש לרופא המעקב שלה רק לביקורת קצרה? אני עושה את המעקב שלי אצל רופאת הקופה וזכור לי שעוד בהריון הראשון היא נתנה לי שמות של מדקרים או רופאים לסקירות ואני הולכת לרופא אחד לסקירות ואחר לדיקורים. ולמעקב אני הולכת לרופאה מהקופה. זה לא שהיא לא מקבלת כסף על הביקור שלי. גם הרופא של הבחורה מהשרשור קיבל את הכסף שלו על הביקור שלה. אני מאמינה שגם אם אני הייתי הולכת לרופא והייתי מקבלת יחס כזה הייתי נעלבת. אולי לא הייתי עושה תררם ושולחת מכתבים לכל העולם אבל אני לא חושבת שהגיע לה יחס כזה.

למעלה