שאלת תם של סטרייט :

flayer

New member
שאלת תם של סטרייט :

אם גבר יירד לי (ואני בעניים עצומות), האם אוכל להבחין בהבדל בין גבר לאישה? מה מלמד הניסיון ? השאלה מופנית לגברים ונשים כאחד. אני.

flayer

New member
כן אבל !!!

את לא חושבת שגבר יודע לרדת לגבר טוב יותר מאישה ? ולהיפך...אישה יודעת לענג אישה טוב יותר מגבר. הלא כן ?

אפשר לומר..

כי גבר יודע מה הוא אוהב ולכן יודע מה גבר אוהב ולכן יודע מה הפרטנר אוהב וכך גם אצל הנשים.. אבל גם בנות יודעות ואולי אף יותר מהגבר... זה מאוד מבולבל.. אז ככה שקשה להבחין..

flayer

New member
רגע רגע רגע

"בנות יודעות ואולי אף יותר מהגבר"....למה הכוונה ?

flayer

New member
אם ככה אז שאלה אישית :

מה לדעתך גברים הכי אוהבים שיורדים להם ? ז"א איזה פעולה ספציפית...ידנית או אוראלית. ונא לא להתחמק מתשובה כנה בבקשה.

לא הבנתי דבר אחד

מה ז"א ידנית או אורלית? אנחנו מדברים על ירידות... (אוראלי לא?) ולדעתי זה מאוד אינדבדאלי אין העדפה ספציפית שכל הגברים אוהבים אבל מה שכן ידוע לי זה שגברים אוהבים שמתמקדים על האזור של קצת לפני הכיפה .. ושעושים גרון עמוק

flayer

New member
לידיעת כולם !!!

פעילות אוראלית,מכל סוג שהוא,יכולה לכלול גם עזרה ידנית. כשיורדים לגבר, אפשר לשלב שיפשוף ידני או החדרת אצבע לתחת..יש עוד המון דוגמאות.... כשיורדים לאישה,עצבע אחת או יותר במקום הנכון גורמוות לתופעות לא רעות בכלל. דעתכם בבקשה . . וכמובן תוספות..

כן זה ידוע..

אבל הוא התכוון או ידנית או אורלית זה מה שהבנתי בכל אופן.. :/ וכמו שכבר אמרתי זה מאוד אינדבדואלי אני למשל לא אוהבת שהוא יורד לי :/ לדחוף אצבע לגבר? אני מבינה שאצל הומוסקסואלים זה טבעי בסקס אבל בוא נגיד שאצל סטרייטים לא בדיוק..(בגלל הבושה, ויש כאלה שבכלל לא מודעים, או אולי לא רוצים להיות
) וחבל :)

flayer

New member
מי שלא חווה אצבע בתחת

או, רחמנא לצלן, משהו אחר . .לא יודע מה הוא מפסיד. ובמיוחד אם אותה אצבע נוגעת בג'י !!! חבלז מזמז !!!

אני חושב שלא תוכל להבחין בהבדל

אבל בכללי... בד"כ בנים טובים יותר בלמצוץ לבנים אחרים כי הם בעצמם יודעים מה עושה להם טוב....

אהה זה סתם שטות... ../images/Emo13.gif

אמרתי לעצמי - בוא נדחוף לחתימה את השטות הראשונה שעולה לך לראש וזה מה שיצא:

Shakiamun

New member
חח.. ../images/Emo6.gif

יש בזה משהו... אם כי, האפקט של בחורה שיורדת לך שונה, וכבודו במקומו מונח (!).

למעלה