שאלת תם. יחסי אישות

שאלת תם. יחסי אישות

אני באמת לא יודע וחשוב לי לדעת, אנא אל תגיבו בציניות.

האם ידוע לכן על מנהג שבו על האישה להתפלל בזמן המשגל?
אם כן אז באיזה מעגלים.
אשמח לקבל גם איזכורים להלכה ממקורות של ההלכה.

שראליס

New member
בוודאי בדידי הווה עובדא

ואשתי היתה מזכיר אותי ממש בשעת מעשה לחשוב מחשבות קדושות למזלי לאחר זמן היא למדה מה זה סקס והיא יודעת ליהנות מאורגזם טוב

אני לא יודע איך לכנע אותך בזה

אבל גרמת לי לצחוק בקול, בלי שמץ של זלזול או לעג לך.

יש משהו בתיאור הפשטני והשפה הבסיסית (והשגיאות הדקות) שנותן כל כך הרבה אותנטיות...

פעמיים!

אבל ברצינות, כדי שיהיה טעם בבדיחה כדאי שיהיה לה בסיס, ובהתחשב בעובדה שלא פעם כתבתי במפורש שהתבלבלתי - לבדיחה הזו יש מקום בדיוק כמו בדיחות ה"אתם מכירים את זה ש..." שלא מוכרות לאף אחד.

יא יא

אז ככה
יש נוסח אשכנז נוסח ספרד ונוסח עדות המזרח
את נוסח תימן בלדי לא בדקתי כי מריח שם חילבה במיטה
נוסח חסידי
האיש מניח תפילין של ראש על ראשו ואת הרצועה הארוכה הוא כורך על אברו הקדוש
את תפילין של יד אסור להניח בלילה ולכן כורכים את זה על רגל ימין כשהיוד נוגע בביצה הימנית
האשה מניחה תפילין של רבינו תם על ראשה ואת שני רצועותיו היא כורכת על שדיה הקדושים
ואומרת שדי שדי שדי את תושיעי אותי מצער גידול בנים
את תפילין של יד היא קושרת על שתי כפות רגליה יחד
וא יחבק לה בעלה ויכתיש כתישין

yoni13077

New member
לטוט-פות

התיאור הזה מזכיר איזה קליפ של מדונה, אז כנראה שזו גם שיטת ה"קבלה" (במלעיל ובמבטא תואם).

אני שמעתי על זה

אני לא יודעת על תפילה שהעוברים יהיו זכרים ושיהיו סטרייטים וכל זה. אבל אני יודעת שיש בחורות שממש זועקות בתפילה חמה תוך כדי קיום המצווה. זה קורה בעיקר כשהן מסופקות. אז הן צועקות אוו מיי גווד תמשיך. אם זה לא תפילה. מה זה?

האם זה השירשור בו כולכם מנסים להראות

כמה מטומטמים אתם כי אם כן הצלחתם ובגדול

אכן הצליחו בגדול

פותח השירשור בתמימותו רצה לקבל מידע אינפורמטיבי ואף והדגיש את זה בבקשה שלו, והנה תראו לאן זה יתפתח, מביך כצפוי.

עוד הערה, בעצם זו בקשתי הצנועה, מכל חוקרי החרדיות למיניהם, הפורום לא מיועד לחקר החרדיות למרות הכללת המילה "חרדים" בשם שלו, נסו זאת בפורומים המיועדים לכך.

לא הבנתי את הגישה

אם בן אדם נכנס ושואל שאלה בצורה מנומסת, למה לא לסייע לו?

זו גם אינה שאלה שיש לו סיכוי לקבל עליה תשובה כנה בפורום חרדי ככל הנראה, אז למה שלא ישתמש בפורום הזה כצוהר לעולם שסגור בפניו?

לפני שבועיים נכנסה בחורה דתיה לפורום השכן, וסיפרה שהיא וכמה מחברותיה צריכות להשתתף בחתונה חילונית, ושאלה האם כדאי להביא מתנה ואם כן - איזו.
אנחנו לא נציגי העולם החילוני, אבל כיוון שמבחינתה אנחנו הצוהר לעולם שבחוץ, התייחסנו לשאלה ברצינות ובענייניות.

לא מבין מה כל כך קשה לעשות את זה כאן.

נ.ב. בהזדמנות אולי יהיה לי זמן וסבלנות להעיר על מה שבין בני ובין חמי, ועל כל אלו שמזדעקים לשמע כל מילת ביקורת על דבריו של כותב שאינו מוכר למעלה מי"ג חודשים, ומנגד מתייחסים בגסות נפש לשאלות אחרות רק בגלל שהן לא מוצאות חן בעיניהם.

אני תוהה אם גם הנמענים של ההערה האחרונה

יהיו מסוגלים להסביר את עצמם במסר אישי בצורה כל כך ברורה...

למעלה