שאלת תכשיטים

shelycat

New member
שאלת תכשיטים

כמה מכן הולכות ביום יום עם תכשיטים? ומאיזה סוג פחות או יותר, כלומר אני למשל ביום יום הולכת לכל היותר עם טבעת הנישואין שלי וזהו (שעון לא ממש נחשב כתכשיט) בלי עוד טבעות,צמידים או שרשראות. באופן כללי אני לא שייכת לחובבות תכשיטי כסף או חרוזים למינהם ואני מינימליסטית מטיבעי. ואתן?

רחלילי

New member
מינימום

טבעת נישואים (כשאני לא שוכחת) טבעת מתנה מסבתא (לעיתים) שרשרת עדינה ובלתי נראית מהחתונה. ולעיתים לעיתים איזה זוג עגילים קטנים, בד"כ כאלה שצמודים לאוזן. ובכלל אין לי שעון.

מממיק

New member
../images/Emo68.gif 2 טבעות מדהימות...

של יובל קרייתי ועגילים קטנטנים.

שמופית

New member
ממש לא אוהבת תכשיטים...

הולכת רק עם טבעת האירוסין וטבעת הנישואין
חוץ מהן, יש לי שרשרת יהלום שקנתה לי חמותי לנישואין ואיתה אני הולכת רק באירועים וזוג עגילי יהלומים שאמי קנתה לי ליומולדת 30 שאיתם אני כמעט לא הולכת. עם שעונים אני לא הולכת כי אני פשוט אלרגית למתכות ולכל השעונים יש גוף ממתכת.... לפני כמה שנים, בקיץ, היתה לי התקפת חרוזים ועשיתי לי מלא צמידים ושרשראות מחרוזים בכל הצבעים... זה היה נחמד וצבעוני... אבל עכשיו חזרתי לעצמי ולשנאת התכשיטים

keren1877

New member
אני דווקא מקפידה...

אני כמעט ולא יוצאת מהבית בלי טבעת אחת בכל יד (טבעת מתנה מאבא שלי ז"ל ביד ימין, טבעת אירוסין ביד שמאל), צמיד, עגילים, שרשרת ושעון... אחרת אני מרגידה שמשהו "חסר" לי... אני כבר ממש לא רגילה ללכת "בלי", זה מרגיש לי ערום כזה...

nikit1

New member
...

אני הולכת עם טבעת אחת על כל יד- אירוסין ונישואין ששתיהן עדינות מאד. לפעמים גם עם עגילים/שרשרת/צמיד (ביום-יום אף פעם לא יחד
).

uti

New member
אני כל הזמן שוכחת אבל...הלוואי וזה

לא היה ככה, כי אצלי בעבודה כולן מטופחות מא´ עד ת´ - אני אומרת לכן בחיים שלכן לא ראיתן דבר כזה. הנשים בתחרות מתמדת כל אחת באה עם איזה הופעה מפוצצת חס וחלילה לא לובשות אותו דבר פעמיים בשנה....ולזה מתלווה כמובן לק חדש כל יום, נעליים, ותכשיטים וואייי יותאות לי העיניים מהתכשיטים האלה...ואני תמיד מרגישה מוזנחת לידן כי אני תמיד שוכחת לשים את התכשיטים שלי ויש לי מלא שטויות כאלה. אני הכי אוהבת כמובן את טבעת הנישואין שלי היא מאוד יפה בעיני....רק שכפי שאמרתי אני שוכחת אותה כל הזמן.....

בקילי

New member
בלי כלום

אפילו את טבעת הנישואין אינני מוצאת. לפעמים עונדת שרשרת דקה

2 טבעות אחת על כל יד ....

ועגילים קטנים וצמודים... זהו..... לא אוהבת התקשקשויות כאלו.... ואם יוצאים אולי גם שרשרת

Ronnie*

New member
טבעת נישואין + עוד טבעת

(בד"כ הטבעת שאורי קנה לי לפני הרבה שנים כשהתגייסתי, לאחרונה חזרתי קצת לטבעת האירוסין שלא הלכתי איתה כמעט מאז החתונה). עגילים. לעיתים רחוקות - שרשרת.

גלי ב

New member
ואצלי ../images/Emo39.gif

טבעת אירוסין ביד אחת... וטבעת נישואין ביד השניה..... שעון סווטץ´ ביד שמאל וזהו.... ורק לפעמים שרשרת זהב עם לב.

אתי@

New member
קצת (אני חושבת)

אני הולכת עם: 2 טבעות (אירוסין ונישואין) זוג עגילים קטנטנים צמודים לאוזן - הגעתי למסקנה שזה מאוד מאיר את הפנים) שעון אם יש ארוע או סיבה להתגנדר
אני עונדת סט של שרשרת ועגילים. לא זהב.

rona25

New member
לא הולכת עם עגילים

או שרשראות או צמידים (יש לי מלא בבית ששוכבים כאבן שאין לה הופכין) הולכת רק עם טבעת הנישואין, ועוד טבעת חדשה יחסית מכסף שהחרמתי לחברה שלי (היא בינתיים בהודו - עד שתחזור) אבל זה ברור שזה רק ענין של הזמן עד ש 2 הטבעות ילכו לאיבוד עם פיזור הנפש הידוע שלי

Hadar p

New member
אני עונדת טבעת נישואין+שרשרת עם

חמסה. שעון! לא עונדת עגילים למרות שיש לי חורים. ממש מינימום!

ayush

New member
ביום יום - טבעת נישואין + טבעת

אירוסין + שעון (שלגבי הוא תכשיט לכל דבר...) + 2 צמידים ... אם בא להתגנדר - מוסיפה 2 טבעות ועגילים. כל התכשיטים שלי הם מזהב לבן.. יש לי עוד המון תכשיטים מהעבר שאני לא עונדת...

fila

New member
טוב אתן כבר יודעות שאני דיי

"גברת מגונדרת" אז בד"כ אני עם 2 טבעות, צמיד גדול או כמה צמידים קטנים יותר, עגילים ושעון. שרשראות אני פחות אוהבת אבל לפעמים אני שמה... בקיץ: טבעות ברגלים וצמיד לקרסול

danonit

New member
2 טבעות ושרשרת...

לפני החתונה הייתי הולכת עם כמה טבעות על יד שמאל כולל על האגודל (על יד ימין מפריע לי לענוד טבעות). עכשיו יש לי על האצבע של הטבעת נישואין אותה ואת הטבעת אירוסין אחת מעל השניה. חוצמזה אני גם הוכלת עם שרשרת, תמיד משהו עדין מכסף. אין לי חורים באוזניים אז אני לא הולכת עם עגילים וצמידים גם לא נוחים לי אז אני מסתפקת בשעון.

למעלה