שאלת תכנון חופשה

mobzy

New member
שאלת תכנון חופשה

היי,
אני מתכנן חופשה בשבוע של קריסמס (נגיד 20-26/12 לא סגור). 2 מבוגרים, כאשר אני רוצה לעשות סקי רק בחלק מהימים (~3).
חשבתי על טיול עם רכב באיזור מינכן וקפיצה לאחד האתרים של אוסטריה ל-3 ימים. השאלה היא מה הסיכוי למצוא באתר סקי באוסטריה חדר מלון שלא לכל השבוע?
באילו מדינות באירופה יותר נהוג להשכיר חדרים שלא על בסיס שבועי (אתרי סקי כמובן)?

I Gabe

New member
התשובות לכל השאלות שלך ב www.booking.com

חדרים תמיד יש אבל ככל שמתקרבים לתאריך היעד הטובים נחטפים. כרגע תצטרך לעשות ויתורים ולקבל יחס תמורה למחיר לא מדהימים. בגרמניה בטוח אין בעייה לשכור רק 3 לילות במלונות. אם אתה לא חייב מגה-אתר, עיירות מקסימות באלפים של בוואריה כמו מיטנוואלד, לנגריס/בראונק, אוברסדורף וכמובן גארמיש מציעות אווירה גרמנית עליזה, שירות מצויין, מחירים אטרקטיביים ביחס לאוסטריה ואתרי סקי בגודל בינוני פלוס מינוס.

frodo9

New member
בוקינג.קום מצמצם לך אפשרויות

לדוגמא הוא לא מאפשר במקומות מסויימים להשכיר חדר לא משבת עד שבת למרות שאם תפנה למלון באופן פרטי תגלה שאין בעיה.

I Gabe

New member
טוב, אז תפנה אחד אחד לכל המלונות באוסטריה

ספר לנו איך היה.

סליחה אבל כמה בתי מלון אתה כבר צריך???

חיפוש מהיר מחזיר הרגע 41 בתי מלון רק במאיירהופן לבחור מהם, בכל רמת פאר ובכל תקציב לשלוש לילות 23/12 - 26/12.

לא ניסיתי אף פעם בכריסטמס אבל במשך העונה אין בעייה

הרבה פעמים לקחתי חדר אפילו ללילה אחד אם זה הזמן שעמד לרשותי. דירות נופשכמעט תמיד לשבוע אבל בתי מלון אין בעייה כמה שאתה רוצה להישאר. ניסיתי עכשיו בשביל הקטע חיפוש מהיר במאיירהופן, אישגל, וגלטור ובשלושתם יש חדרים פנויים לשלוש לילות בכריסטמס.

כפי שכתבו לפניי, הדרך הנכונה זה באמצעות בוקינג.קום

Cמן רשום

New member
תזמין מהר!

נוהג הראשון עד ראשון תופס יותר בקלאבים, בתי הארחה קטנים, וילות, דירות נופש וכו'. בבתי מלון ישכירו לך פר לילה בלי בעייה בתנאי כמובן שיש מקום ואתה כבר באיחור רב עם ההזמנה. זה לא מועדים להזמין בספונטנית. אתה תמצא בלי בעייה חדר לשלוש לילות אבל מהר! כי אם תדחה את זה אתה עשוי להיקלע למצב שאין מקום במועדים שלך.

ההמלצה שקיבלת על booking.com מצויינת, גם אני מזמין רק מהם. באירופה הם הרבה יותר חזקים מאתרים דומים כמו אקספידיה, hotels.com. בכל מקרה מומלץ ללהקדיש לזה שעה שעתיים ולעשות סקר בכל האתרים של הזמנות בתי מלון.

בהצלחה וחופשה נעימה.

mobzy

New member
אתר גבוה באיזור מיכן

ועוד שאלה. באיזה אתר כדאי לבחור במרחק נסיעה סבירה ממינכן ל3 ימים בשבוע של קריסמס. רמת גלישה שלנו: 1 מתקדם, 1 מתחיל. מאחר ומדובר בדצמבר ההעדפה לאתרים גבוהים (רצוי גם שבכפר יהיה שלג
).
הייתה פה המלצה על אתרים גרמניים קטנים. אין לי בעיה עם קוטן, יש רק חשש שהם לא מספיק גבוהים לעומת אוסטריה.

+ תודה על כל העצות

I Gabe

New member
מה מהווה מבחינתך מרחק סביר?

מאיירהופן נניח זה איזה שעתיים.לגבי האתרים הגרמנים, גארמיש ממש לא קטן. היו שם שתי אולימפיאדות חורף והוא גם הכי קרוב למינכן, בערך שעה נסיעה אם אין פקקים.

mobzy

New member
עומס באתרי סקי בקריסמס?

ועוד שאלה קטנטונת. כאמור אני טס למינכן לשבוע של 20-26/12. כאשר ב- 25/12 חל קריסמס. אנחנו רוצים לגלוש רק 3 ימים ו-3 אחרים לטייל בערים וכפרים.
מתי עדיף ללכת לאתר סקי: לפני קריסמס (20-23/12) או בימים של קריסמס עצמו (23-26/12). כאשר השיקולים הם: תורים ברכבלים, שעות פתיחה לטובת הגלישה.

I Gabe

New member
תבדוק בגוגל אם האתר שבחרת פתוח בכלל בחג המולד

כי 24/12 בערב ויום 25/12 זה קצת כמו יום כיפור אצלנו. כולם מסתגרים בבית עם המשפחה והכל סגור. אם האתר פתוח עדיף להקדיש ימים אלה לסקי כי לא יום מוצלח לטייל בו. הכל שומם.

z x 7 r

New member
בקריסמס הייתי 3 פעמים (בשבוע של)

פעמיים בצרפת ופעם אחת באוסטריה. בצרפת בואל טורנס - היו מעט מאוד אנשים, אולי בגלל סיבות אחרות - אבל העיירה התרוקנה - המדריכים הסבירו כי אנשים מעדיפים להיות בבית עם המשפחות וכו'.
באוסטריה לא ראיתי הבדל ממשי (סאן אנטון) לא מבחינת עומס ולא אם התרוקן או לא.
בצרפת - רוב המקומות בערב היו סגורים מן הסתם.

Kicker Girl

New member
תלוי בהרבה גורמים, שעות הטיסות, מרחק ממינכן

וגם מה אתם רוצים לראות חוץ מסקי. עקרונית אפשר לעשות גם טיול כוכב שבו תהיו כל הזמן בבסיס אחד שבו גם תעשו סקי וגם תצאו לטיולי יום. יותר נוח שלא צריך לארוז מזוודות כל בוקר.

עקרונית עדיף שהסקי יהיה באמצע הטיול ולא החלק הראשון/אחרון שלו. שיהיו לכם 3 ימים מלאים של סקי. בהתאם למרחק מנמל התעופה ושעות הטיסות, היום הראשון והאחרון בדרך כלל חלקיים ויותר מתאימים לטיול. דבר נוסף, אם הגעתם בטיסת לילה, לא ממליצה לעלות למחרת על ההר כי נוטים להתעייף ונהנים פחות מהגלישה.

מבחינת עומס באתר כמעט שלא מורגש הבדל. אולי רק בבוקר של ה 25/12 האתר יתחיל להתמלא קצת יותר מאוחר מהרגיל.

בימים שלפני חג המולד מגיע לשיאו "שגעון" שווקי חג המולד שחזק מאד בדרום בוואריה וטירול. זה נורא נחמד, אני מתה על האווירה העליזה.

Kicker Girl

New member
לא שאלה של מדינות, שאלה של סוג מלון

בבתי הארחה ושאלטים סקי למיניהם אין בעונה הזמנות פתוחות. הכל ראשון עד ראשון. בבתי מלון "רגילים" אתה מזמין כמה לילות שאתה רוצה.

למעלה