שאלת תיקשור.

אלה444

New member
שאלת תיקשור.

בוקר טוב רותי. אמא שלי נפטרה לפני 6 חודשים. הייתי מאוד מאוד קשורה אליה . בפרט בשנתיים האחרונות שבן היא התקשתה לנהל את חייה לאחר שלקתה באירוע מוחי קל. אני יחסית מתגברת .אבל לא מרפה ממנה הרגשת היסורי מצפון.הרגשת אשמה . מרגישה כאילו אמא לא רצתה ללכת. רצתה להאחז עוד קצת .... היא שואלת : הבטחת לשמור עלי , למה עשית לי את זה ? הכל קרה כשנסענו לאירוע והלבשתי אותו בבגדים קלים ולא מספיק חמים . כשחזרנו היא התקרהה- ומכאן היתה התדרדרות ...שהובילה לקץ. בקשה רותי . אם תוכלי לתקשר. למסור לי מסר . אין לי מנוחה . . תודה רבה על כל תשובה שתתקבל.

רותי 11

New member
אלה444 מתוקה

אני עניתי לך על זה שחררי את התחוש הזאת היא בהחלט מיותרת. תחזרי לתשובה שכתבתי לך לפני שבוע ותקראי אותה שוב, אל תנסי להיאחז בכוח בתחושות האלה של רגשי האשמה הן כמו רעל שמחלחל בתוכך ואימך בטח לא הייתה רוצה שזה יקרה לך. אלה יקרה (אמא שלך) בתי האהובה יודעת את שאוהבת אני אותך עד מאוד אל לך לחוש אשמה מה שקרה קרה והיה צריך לקרות יודעת אני שכאשר הייתי בגוף הפיזי אמרתי דברים שלא היו צריכים להאמר אבל כל זאת נאמר מחוסר מודעות מחוסר רצון לאבד את החיים האלה, אבל יכולה אני להרגיע אותך ולומר לך שמאוד טוב לי כאן היכן שאני נמצאת, אני מרגישה מחוזקת ומחוזקת, אני עטופה בהמון אהבה ואור, לו אך יכולתי לשלוח אלייך את התחושות האלה היית מבינה וזה היה מרגיע אותך. יקירה אני אוהבת אותך ואין בי שום אשמה לגבי מהלך העניינים, "האשמה" היחידה שיש לי היא שאת זאת שנושאת אשמה על מה שקרה מתוקה לך לא הייתה שליטה על הארועים ולך לא הייתה יד בכל הארועים, כאמור מה שקרה היה צריך לקרות וזה כוון מלמעלה, אל תשכחי שאנחנו לפעמים בובות על חוט ואנחנו לא תמיד מודעים למה שקורה שם למעלה. לכן יקירה אנא ממך שחררי את תחושות האשמה נקי את רגשותייך והמשיכי לחייך כדי שאני אוכל להנות מחיוך המאיר אוהבת אותך עד מאוד אמך יקירתך.

למעלה