שאלת תה

Deosette

New member
שאלת תה

אני משתמשת שבועיים בתה "ניזוקית"לניקוי הכבד מרעלים. אמרו לי שצריך בשבועיים לאחר מכן לשתות תה לחיזוק הכבד. אלו חליטות תה קיימים אשר מחזקים את הכבד? ועוד שאלה, הפסקתי לשתות קפה זמנית עבור הטיהור והגעתי למסקנה שאינני רוצה לחזור אליו מפני שהוא הורס לי תיאבון לחצי יום ואני לא יכולה לאכול ארוחת בוקר מזינה. וחוץ מזה הצלחתי להגמל בהצלחה יתרה. עם זאת עליי למצוא לו תחליף נטול קפאין וסוכר שיספק לי את האנרגיה היומית ויאזן את הלחץ הדם שלי (שנוטה להיות מעט נמוך) - ובכלל לעבור את היום. יש הצעות? ובכלל איפה משיגים בתל אביב תה טוב??? חבל שאין כאן THE ROYAL TEA HOUSE כמו בלונדון....

harduf9

New member
תה "ניזוקית"

כתבת שאת משתמשת שבועיים בתה "ניזוקית", אני מניח שהתכוונת לניקוזית, אבל "שגיאות / טעויות של היסח הדעת" אינן מקריות. לא מכיר את המוצר אבל רב המוצרים הטוענים לפעולת ניקוי, חיזוק וכו' בד"כ אינם כה פעילים. אם מוכרים את הפורמולה בצורה מאסיבית והיא גם זולה (לא מחייב) סביר להניח שיש בה צמחים שעשויים לעזור אבל אין בה צמחים חזקים מדי במטרה להמנע מגרימת נזק או תביעה משפטית שכן הרי היצרן אינו יודע מי ייקח, איך ומה מצב בריאותו. המלצתי, אם את רוצה לטפל בגוף שלך גשי למטפל/ת. בדיוק כשם שלא היית מכניסה את הרכב שלך לתיקון בחנות חלפים כך אין לקבטל טיפול מבעל חנות טבע (ברב המקרים) / חבר/ה או כל אדם שאינו בעל מקצוע כולל את. וסליחה אם טעיתי בגורם שהמליץ על התה. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
אינני מאמין ב-

1-תה שמנקה כבד או גוף מרעלים. ניקוי הגוף מרעלים נעשה ע"י הגוף עצמו באמצעות מנגנונים שונים. כדי להגיע לגוף נקי מרעלים יש להפסיק להכניסם לגוף באמצעות תזונה גרועה, עישון ועוד. קפה הוא אחד מהמרעילים. 2-תה שמחזק את הכבד. חיזוק הכבד, כמו חיזוק הגוף כולו, נעשה ע"י תחזוקה נכונה של הגוף, בין השאר ע"י תזונה נכונה וקיום אורח חיים נכון. את החיזוק עושה הגוף עצמו כאשר נותנים לו את התנאים הנכונים. 3-שתיית קפה אינה פותרת בעיה של לחץ דם נמוך. היא רק מדכאת את הסימפטום. עלייה בלחץ דם כתוצאה משתיית קפה היא תגובה של הגוף לרעלים שבו. כן מאמין בריפוי הבעיה ע"י הגוף, מותנה בתחזוקה נכונה שלו.

Deosette

New member
כן אמני מסכימה איתך לחלוטין

לכן הפסקתי את הקפאין השאלה מהו הפתרון הטוב ביותר (עדיך בצורת תה לבוקר) לבעיית ה"התעוררות" והלחץ דם?

hal767

New member
אתן לך מספר רעיונות

1-תה מצמחים לא מזיקים, כמו לואיסה, פירות למיניהם, מליסה, לימונית ממותקים עם מעט דבש. 2-במקום דבש להמתיק את התה עם פירות מיובשים, אותם תשרי בו. אפשר אחרי חצי שעה מנת פירות מתוקים אורגניים עם פירות מיובשים כמו תמרים וצימוקים. אלה מספקים אנרגיה במהירות ויעילות. ראי זאת כרעיון אפשרי ולא כיעוץ, כי אינני מכיר אותך. אני מאמין שתפריט תזונתי נכון יהיה חלק חשוב בפתרון הבעיה. בנוסף, בצוע תרגילי נשימה עמוקה בבוקר, מעוררים מאד. הרבה פעמים העייפות בבור נובעת ממחסור בחמצן עקב נשימה רדודה.

למעלה