שאלת תאילנד

K 0 k 0

New member
קצת באיחור אך בכל זאת...

שלום לך אייזן תאילנד היא ארץ גדולה ומעניינת המציעה המון אפשרויות טיול מטרקים וטיולי גיפים ופילים בצפון הארץ גבול לאוס ומשולש הזהב ועד לשבטים מבודדים באזורי הגונגל ,אזור המרכז בנגקוק והסביבה יש את קנצנבורי עיר עתיקה המדהימה ביופיה ומשם לדרום הארץ אזור חצי האי פוקט והאיים -קופניאן,קופיי,קוטאו,קוסמוי וכו.. אמנם כבר השאירו לך מספיק הודעות אך בכל זאת משהוא שקצת יותר קשור לבקשתך -האי קופאניאן אי יפיפה הייתי בו מס פעמים מה שיפה באי הזה משאר האיים(למרות שטוענים כי האי פיפי היפה ביותר) לדעתי קופיאן הוא אי שעדיין לא התמסחר וכל הצד הדרומי של האי לא מתוייר כלל יש מקום שבו חייתי תקופה מסויימת בשם "צאי ביי ריסורת " המקום מדהים ביופיו ומנותק לגמרי מאזור המתוייר מס התיירים המבקרים שם בשנה אינו עולה על עשרות בודדות וזה גם בגלל שנקלעו לאזור בטעות(אני במס חודשים ספרתי 15 תיירים שהגיעו למקום) הארוח מדהים ובעל הבית יעזור בכל דבר שרק יוכל מחיר השכרה של בונגלו ללילה כ 100 בהט(10 שקלים) לחדר (בחדר יכולים לישון שלושה ) כולל שירותים צמודים ומקלחת וכמובן ערסל תלוי מחוץ לחדר בנוסף תוכל להשכיר את סירת הדייגים של בעל המקום לכל אחר הצהריים במחיר של 20 שקלים ולדוג עם הציוד שיש על הסירה(סירה תאילנדית מסורתית) במידה ותרצה לראות תמונות של המקום או הדרכה נוספת שלח לי מסר אישי ואני יעביר לך עוד פרטים--אני ממליץ בחום לגבי קניית ציוד לא ממולץ לקנות ציוד דייג באיים בגלל איכותם הירודה בדרך כלל מחירם זול מאד אך האיכות גם ירודה ולכן במידה ואתה מעוניין לרכוש ציוד איכותי שיחזיק שנים שני המקומות המומלצים בתאילנד הם בבנגקוק במרכז המסחרי "טוקיו סנטר" או בשוק התיירותי "הקאווה סאן" בהצלחה וכל טוב

K 0 k 0

New member
קצת תמונות

לפי בקשתו של אייזן תמונות של המקום... "צאי ביי ריסורט" -קופאניאן

אוהד155

New member
איזה חיים!../images/Emo6.gif

תותח אתה
... גן עדן אה?כמה זמן היית שמה?

דגתי בתיילנד

הייתי עם אישתי והילדים בקו - לנטה (ב - 2000 זה היה אי לא מתוייר כל כך) לא הבאתי שום ציוד. בחנות בשוק המקומי קניתי חוט דייג וקרסים. לפתיון השתמשתי בצדפות מהים. בעזרתם תפשתי תוך שנירקול תוכים קטנים. עדיין תוך שנירקול שמתי את התוכי על הקרס ותוך שניות יצא אליו מול העניים שלי לוקום 50 ס"מ שכמובן לקח את התוכי את הקרס ואת החוט. ניסיתי עוד כמה פעמים עם חוט רציני יותר (ראיתי מלא לוקוסים, בד"כ יותר קטנים וארבתי להם בפתחי הנקיקים שלהם) היו עוד תפיסות משמעותיות אבל בגלל חוסר הניסיון שלי הוקוס גמר בד"כ בתוך מערה. אישתי עם שני התינוקות לא ממש הנתה להיות לבד ולכן לא היה לי מספיק זמן להביא תוצאות. מה שכן,החויה של דיג עם חוט בשנירקול מדהימה. צריך להגיד שהשוניות שם די הרוסות ובד"כ במקומות שהשונית עדיין יפה (קו - פיפי וכו') אסור לדוג. בדרך הביתה עצרנו לשני לילות בקו פיפי ראיתי חברה שיוצאים לדייג בים עמוקים בצ'רטר וחוזרים עם מפלצות של מטר וחצי ומעלה. בנקוק מגעילה תשהה שם מעט ככל האפשר. בהצלחה.

למעלה