שאלת תאורה בחדר ילדים..

mevav1

New member
שאלת תאורה בחדר ילדים..

שלום רב! בחדר בנותיי שהגדולה בת 18 ורבע והקטנה בת 3 ורבע כמעט, הרכבנו מנורות מרובעות כשמסביב יש אלומיניום והזכוכית היא חלבית וזה צמוד לתקרה. ככה יש שתי בתי מנורה צמודות ואותו הדבר. הבעיות שתוך השנה שזה אצלנו, גיליתי שהאור לא מספיק חזק וגם שזה לא מתאים לחדר של בת 3. ברצוני להחליף למנורה נופלת כזו שצבועה ביד עם פרחים והאור יוצא מלמטה של המנורה וכך האור יוצא נקי ולא חצי תאורה. מה דעתך??? האם אוכל להשאיר מנורה אחת צמודה וקיימת ולשים רק את זו שאני רוצה או שיותר הרמוני יהיה עם שתיים אותו הדבר? אגב, הצבע הוא נדמה לי תכלת עם פריחם ויש גם ורוד עם פרחים עדינים. החדר עצמו צבוע בורוד עדין. אשמח לתשובה כי אני כבר משתגעת מהתאורה הזו. ואגב, אם אעשה זאת, האם הכי כדאי לרכוש דיי לייט או שיש כגבר משהו אחר???? ואיזה וואט כדאי שיהיה? הגדולה לא לומדת בחדר והוא משמש רק לשינה ולמשחקים לקטנה. תודה רבה ויום טוב. מירב.

דנה A

New member
תאורה

הי מירב, ברוכה הבאה אין בעיה עם גופי התאורה שבחרת, החלטה על בחירת צבעים לחדר נעשית עפי' המפה האנרגטית של הבית והחדר, באופן ספציפי. שלוש מנורות בחדר נשמע לי די הרבה, לא? יום מקסים, דנה

mevav1

New member
בוקר טוב דנה ותודה..וכמה תשובות....

לא כתבתי שלושה גופי תאורה, אלא שניים, אחד אוציא ואת השני אשאיר ובמקום האחד, אשים נופל כזה עם חוט. אני אשים פה כמה תמונות של החדר שתראי איך הוא נראה ויש לי עוד שאלה אחת..באחת התמונות שתראי, התקנו מעל התוספת, מעין מדפים מעץ. רציתי לשאול מה דעתך ע"כ והאם זה בסדר ומה כדאי לשים שם כי כרגע קשה לי להגיע לכל הפינות בגלל מיטת קטנתי. ואיך אפשר לעשות מפה אנרגטית של החדר? תודה רבה לך והמשך יום נפלא. מירב.

mevav1

New member
ואחרון חביב, הארון....

מקווה שככה תוכלי לראות את מפת החדר ואם לא אשמח לדעת כיצד והאם בכלל כדאי לשנות את החדר.......??? ותודה שוב פעם.

דנה A

New member
חדר מקסים

הי מירב, החדר צבעוני, חמים ומקסים המלצה לשינויים בחדרים והמלצות למיקום מיטה, שולחן וכד' לא אוכל לתת על סמך תמונות, המלצות ניתנות לאחר בדיקה מדוקדקת של הבית והחדרים מול נתוני כל דייר. לשאלתך, מפה אנרגטית או בשמה המקצועי "מפת הכוכבים המעופפים" מרכיב יועץ עפי' הצלבת נתונים - מעלת החזית המדוייקת של המבנה + שנת לידת הבית מפה זו, מעין מפה אסטרולוגית של המבנה מספרת לנו בעצם את סיפורו של הבית את הפונטציאל המאפיין כל אזור מצפני בבית, האם הוא חיובי? האם תומך בבריאות? בשפע? בזוגיות? במשפחתיות? וכן הלאה.. אם אין בעייה מסוימת לא הייתי משנה את המיקומים ללא קבלת יעוץ מקצועי. המון הצלחה ויום מקסים דנה

mevav1

New member
דנה-תודה רבה לך../images/Emo140.gif ורק אקשה בעוד

שאלה אם לא איכפת לך... החדר הזה, לא תמיד מסודר כמו שנראה כי לעתים בני הבית "זורקים" את כל הכביסה הנקיה בחדר כי הוא קרוב למכונת הכביסה ומרוב אופניים וצ0עצועים גדולים, יש בלגן. והשידה לא תמיד מסוןדת כי אין לי מושג מה לשים עליה ואז בכורתי שמה עליה מה שיוצא לה ובקיצור, עד שאני מסדרת אותו הוא נראה די מבולגן. זה מבאס לאללה שאני מסדרת והוא מתבלגן כמעט תמיד. יש לך אולי עצה לגבי זה? אולי לשנות משהו...? אז שוב תודה וסליחה על השאלות המרובות
ובוקר אור, מירב.

דנה A

New member
בלאגן..

בוקר טוב מירב, אי סדר מקורו ברה-אירגון לדעתי, אם זורקים את הכביסה לחדר כי קרוב, אולי יש מקום להוספה של סל כביסה למשל, במקום אסטרטגי נכון מבחינת ההתארגנות בבית - למשל בקרבת מ.הכביסה, או במקלחת, או בכל חדר, מזדרון וכדומה.. אולי בכורתך זקוקה למקום איחסון נוסף - אולי מדף שיוקצה עבורה יפתור את זה, אולי ארגון החפצים שלה יפנה מקום לחפצים נוספים. בעידן השפע של היום אנו קונים המון מוצרים, אך לא נפטרים באותה התדירות מן הישנים! יש צורך בניפוי ואירגון באופן שוטף אפשר לנצל את נקיונות הפסח עמ' להכניס את כל הבית לאווירת טיהור - מיון החפצים, מסירתם או זריקתם על מנת לפנות מקום לשנה החדשה..! ישנה תוכנית בערוץ החיים הטובים הנקראת "סדר בבלאגן" ובאנגלית ניט פריק, הבחורה שם פריקית אמיתית לסדר וממנה למדתי שיש לבחוון את ההרגלים בבית ולענות על הצורך של כל אחד באירגון שונה! נסי להתייעץ עם הילדים מה יעזור להם, מה חסר להם כדי לארגן, יש גם ליצור הרגלים חדשים - למשל אם את מוסיפה שיטת איחסון מסוימת - להתרגל אליה ולאמץ אותה. נסי לבדוק מה "השיטה" שעובדת כיום, ונסי למצוא פתרונות יצירתיים על מנת לשנות את חוסר הסדר לסדר. והסוד הוא הניפוי של המיותר! רוב החפצים/בגדים/משחקים/דפים/דיסקים - למעשה נמצאים ללא שימוש בביתנו! יום נפלא
דנה

mevav1

New member
בוקר טוב דנה..תודה רבה לך

על כל התשובות המפורטות. אענה בהמשך היום כי אניח ייבת לרוץ. אז יום נפלא ושוב תודה.

למעלה