שאלת תאומים

TIK TUK

New member
שאלת תאומים

אני מניקה מלא את התאומים בני החודש, האם כדאי להרגיל אותם גם לבקבוק למקרה שאצטרך לצאת עם אחד מהם או אם אני צריכה לצאת מהבית או בכל מקרה חרום אחר? האם צריך קבוע לתת להם פעם ב... בקבוק או שכאשר אצטרך אז לתת? כי אז אולי הם לא ידעו איך לינוק מבקבוק. אני רוצה להדגיש שאני מתכוונת לתת בקבוק רק במקרים שאין לי אפשרות אחרת, ולא כמשהו קבוע. תודה - איריס

TIK TUK

New member
ושאלה נוספת...

אני רעבה !!!! כל הזמן אוכלת!!! משתדלת לאכול בריא אבל זה עדיין בכמויות מבהילות - גם ארוחות הביניים הן ארוחות מלאות !! אפילו באמצע הלילה במקום לחזור לדקות שינה יקרות אני יורדת על המקרר... אני יודעת שבהנקה הגוף צורך יותר אנרגיה ובתאומים על אחת כמה וכמה...אבל האם זה נורמלי? אולי אני בקפיצת גדילה? חחחחחה... בקיצור - כמה קלוריות בערך מומלץ לאכול ביממה? מאיריס הרעבה - תודה

Of course you are hungry

You are producing milk for two babies. I am sure that most of what you are eating is going to make the milk, and not to make you fat!! Breastfeeding one baby burns 500-900 calories per day.​

justmom

New member
תרגום: כמובן שאת רעבה

את מייצרת חלב לשני תינוקות. אני בטוחה שרוב מה שאת אוכלת הולך לייצור החלב, לא להשמין אותך! הנקה של תינוק אחד שורפת 500-900 קלוריות ביום.

It really wont make a difference

as you see from other mothers, even it they gave bottles, if a baby does not want to take the bottle when you go out, he won't. don't worry about it. If the baby is hungry, she will take the bottle in the end. If not, she will wait until you get home.​

justmom

New member
תרגום: זה לא ממש משנה

כמו שאת רואה אצל האימהות האחרות, גם כשהן נתנו בקבוקים, כשתינוק לא רוצה בקבוק כשאת יוצאת, הוא לא ייקח אותו. אל תדאגי. אם התינוקת תהיה רעבה, היא תיקח בסופו של דבר את הבקבוק, ואם לא היא תחכה עד שתחזרי הביתה.

TIK TUK

New member
תודה על התשובות...

אני ממשיכה להניק ולאכול... ותודה לעדי של איתמר על פרויקט התרגום של כל התשובות בפורום - כל הכבוד.

למעלה