שאלת שכר בבריטניה

דניאלwho

New member
שאלת שכר בבריטניה

נתקלתי במושג שאינו מוכר לי Remuneration: competitive בתיאור של מישרה מוצעת.איך עליי לפרש זאת?אני מבין את זה כנתון למשא ומתן -וזה מוביל לשאלה -כמה נכון לדרוש?(ככה שלא יראה מוגזם ומהצד השני שלא יהיה מגוחך...) בתודה מראש דני

אשנתי

New member
זה אומר

שהשכר תחרותי יחסית למוצע בשוק. כמה לדרוש וכו' תלוי (כמעט לחלוטין) בתפקיד המוצע, בנסיון שלך, בהשכלה שלך... כמו תמיד. (לדעתי זה לא אומר שאתה יכול להתמקח, זה רק אומר שהם חושבים שההצעה שלהם טובה)

דניאלwho

New member
זהו שלא..

אינני מבין אשנתי-האם אני אמור להגיע עם הצעה שנראית לי הגיונית או שאני צריך לקבל מה שמוצע על ידי המעסיק על סמך כלל הנתונים? במילים אחרות ,האם צפוי משא ומתן כלשהו?

גוזליה

New member
אתה אמור לעשות שיעורי בית

ולראות כמה מרוויחים אנשים עם היכולות, ההשכלה והנסיון שלך במשרה מקבילה בעיר מקבילה (לא שמתי לב אם הצעת העבודה היא בלונדון, אבל מחוצה לה המשכורות בד"כ נמוכות יותר- שוב, תלוי במשרה). ולכן, כשאתה מגיע אליהם, לדעת שסביר להניח שהם יציעו לך X אבל כן, בהחלט, סביר שישאלו אותך מה ציפיות השכר שלך.

בקר12

New member
אני לא מכיר מעסיק שמציע לך עבודה

בלי לציין את השכר במפורש. באיזה שלב אתה? מצפים ממך לחתום על חוזה עבודה?

גוזליה

New member
מעסיקים רבים מציינים את המשרה

ומציינים רק כי השכר "תחרותי". ללא ציון מספרי של שכר כלשהו.

בקר12

New member
נכון אבל זה בשלב ראשוני. בגלל זה שאלתי

כמה מתקדם הוא. אני מניח שאם הוא יגיע לשלב מתקדם יניחו על השולחן הצעה ולכן לא צריך להיות מוטרדים בשלב זה.

דניאלwho

New member
אכן השלב ראשוני

שלב של פנייה והגשת CV למישרות המוצעות באיזור לונדון.אני מקווה להגיע לשלב מתקדם יותר ואולי להמשיך והתייעץ בכם אז. בינתיים תודות.

TrigATUSA

New member
קודם תקבל הצעת עבודה, אחר כך

נוכל לדבר אם כדאי להתמקח... נושא השכר יעלה בשתי נקודות במהלך חיפוש העבודה בהנחה שקורות החיים שלך נראו סבירים, ועברת את הסינון הראשוני: בפעם הראשונה, כאשר סוכן הגיוס (ורוב המשרות בבריטנייה עוברות דרך מגייסים, ולא ישירות דרך החברה) ישאל אותך כמה אתה מצפה לקבל הוא ינסה לראות לפי זה האם שווה לו להגיש את קורות החיים שלך למעסיק בדרך כלל המגייס יוכל לומר לך מה הטווח שהמעסיק מצפה לשלם, או כמה מקובל לשלם למישהו בתחום שלך בפעם השנייה ממש בסוף תהליך הגיוס אחרי שעברת את כל הראיונות - הרבה פעמים המעסיק פשוט יגיב בלתת לך הצעה עם מספר (ואז אפשר, אם רוצים, להתמקח) בקיצור, הדאגה לגבי רמת השכר קצת רחוקה מימך כרגע

למעלה