שאלת שיש

happy

New member
שאלת שיש

השיש בכניסה אצלנו בבית הוא שבור. לדעתי הקבלן שם לנו שיש סוג ב ואנחנו לא שמנו לב רק עכשיו שהכל נקי. יש מספר בלטות שבורות ממש שהקבלן ניסה עם דבק לסדר אותן וזה נראה רע
האם אפשר להחליף בשיש רק מספר אריחים כמו לדוגמא בבלטות רגילות
אם אי אפשר להחליף רק את האריחים השבורים יש למשהוא איזה שהוא פיתרון

תמונות יעזרו

כל שיש וכל מרצפת יכולה להשבר, גם סוג א אקטרה דה לוקס
ההתיחסות למרצפות משיש היא זהה כמו לכל מרצפת אחרת, כמו גם ההחלפה ואולי אפילו קל יותר מאשר להחליף מרצפת פורצלן האם הקבלן השאיר לכם מספר מרצפות ספייר למקרה כזה?

happy

New member
אני אשלח תמונות בערב. אני אצלם היום

אין לנו פלטות ספר אבל זה בחוץ ולא מאוד משנה לי אם יהיה הבדל צבע. כי השיש הוא בהמון גוונים אז זה באמת לא מאוד משנה.

avi5199

New member
אין בעיה להחליף, כל איש שיש יכול.

ואין גם בעיה לתקן חורים בשיש, בעזרת דבק שיש וליטוש.. אם עושים תיקון טוב ואומנותי "לא רואים אותו ממטר".

happy

New member
אתה יכול להמליץ לי על איש שיש

כי האיש שיש שהבאתי (הוא זה שעשה את השיש במטבח שלי) אמר שאם יחליף חלק מהפלטות שאר הפלטות יתחילו לרקוד (יש בערך 10 פלטות אולי 15 פלטות שצריך להחליף). הוא הציע לעשות ציפוי שעולה 250 ש"ח למטר (לא בדקתי מחירים זה מה שהוא אמר לי). לגבי תיקונים היה משהוא שעשה לנו תיקונים בשיש עם דבק וליטוש והבעיה שבשיש בחוץ התיקונים לא ממש יוצאים יפה וגם חלק מהפלטות ממש ממש אי אפשר לתקן חייבים להחליף.

happy

New member
עוד משהוא קטן השיש שיש לנו הוא בירזט אפור

זה משנה

avi5199

New member
שיש במטבח עשיתי בחברת פרויטל

הם יקרנים אבל עשו עבודה מעולה. ספי חלונות ומדרגות עשה לי איש שיש מבקעה אל גרביה "שיש בקעה", אין לי ותר פרטים, והוא גם לא מישהו שהיתי ממליץ עליו .

למעלה