שאלת שישיאבאנה

fef24

New member
שאלת שישיאבאנה

לצערי, באופן מטומטם ביותר, בויזה שלי נגמרת שלושה ימים בערך לפני מתי שאני צריך (ואני אוכל את עצמי במיוחד כששמעתי שאפשר ויזה ל- 90 יום). עכשיו החלום שלי הוא להגיע לשישיאבאנה, ויש לי כמה שאלות: האחת והכי חשובה, אני יכול לעבור בקלות את הגבול ואז לנצל את הכניסה השנייה שלי לסין? אם כן צריך ויזה למדינה הסמוכה (נראה לי ויאטנאם)? השנייה, בשל חוסר זמן מובהק בטיול - אני חושב לטוס לבאנה, וחשבתי שזה יהיה נחמד אם אני כבר במקום לטוס חזרה לקומינג, אני אטוס לגווילין, אבל לפי האילונג אין טיסות לא לקומינג חזרה ולא לגווילין, וזה מוזר, מישהו יודע אם יש טיסות לגווילין? שאלה שלישית, היא שאמרו לי שבבאנה יש מלריה - אין לי כדורים או משהו, זה נכון שיש שם? וגם בעונה הזאת - סוף נובמבר? בתמורה לתשובותיכם, אני מצרף את האתרי תמונות שלי, שכולל תמונות מהיום מג'וזייגו, והתמונות מדהימות! http://picasaweb.google.com/fef3001 http://picasaweb.google.com/fef3000

SPnage

New member
כמה תשובות

לא ממש הבנתי מה הבעיה שלך עם הויזה, אבל אתה יכול להאריך אותה בקונמינג וגם בג'ינגחונג, ואתה לא חייב להגיע ביום האחרון של הויזה... דבר שני משם יש מעבר גבול ללאוס, המעבר לויאטנם לא בדיוק באזור הזה. יתכן וכיום אפשר להוציא ויזה בגבול (כל פעם פותחים מעבל חדש לתיירים אז זה משתנה) אבל יש קונסוליה בקונמינג בכל מקרה. לגבי טיסות, אני זוכר שהיו טיסות רק מקונמינג, אבל שוב יתכן שדברים השתנו מאז שהייתי שם. אוטובוס לקונמינג זה בערך 15 שעות (פלוס מינוס 3-4 שעות לפי המזל). סליפרים די נוחים, אבל הדרך מאוד מפותלת ולא נוחה לשינה. לגבי מלריה, זה אכן אזור סיכון אבל אתה צריך ללכת לרופא כדי לקבל מרשם לכדורים.

fef24

New member
לא בדיוק בעיית ויזה

העניין הוא, שאני מחפש את הפיתרון הזול ביותר להארכת הויזה. עכשיו כמו שהמלצתם לי לפני הטיול, עשיתי שתי כניסות, ואני לא הולך לנצל את זה, אז חשבתי לנסות דרך יציאה לארץ אחרת ליד באנה, וחזרה לסין, וככה להפעיל את הכניסה השנייה, ובתיאוריה זה נראה לי הכי זול... ולגבי טיסה, ראיתי שהן די זולות מקונמינג, ואני שואף לחסוך זמן, אז רציתי לעשות את זה באמצעות טיסה מקונמינג לבאנה, ומבאנה לגווילין, אבל זה נראה חסר סיכוי ברמות, הבעיה היא שהזמן לא יעמוד לצידי, אז זה בעיה... אגב, אתה יודע על מקור מידע טוב שאני יכול ללמוד על הבאקדור ליונאן? אני מגיע מסצו'אן ליונאן ורוצה לעשות את הבאקדור בערך בארבעה ימים, ובכלל למצוא מידע טוב... מצטער על ההצקות עידן

SPnage

New member
קצת מצחיק

אתה מצד אחד רוצה לצאת ולהכנס מסין כדי לא "לבזבז" את ה-50 ש"ח ששילמת על כניסה נוספת ולשרוף על זה יום, ומצד שני אתה מוכן לשלם על טיסה כדי לחסוך זמן נסיעה באוטובוס... תראה, להאריך ויזה עולה בערך 160Y, לא סכום ששווה להסחב בגללו במעברי גבול. ואגב, ויזה ללאוס עולה 30$ ולויאטנם 50$, אז לא נראה לי שזה הכי משתלם

guanyin

New member
ויזה ללאוס בגבול

עולה 30$ (יותר בימי ראשון), אבל בקונסוליה היא זולה יותר. אפשר לקחת אוטובוס לילה למנגלה שליד הגבול ומשם אוטובוס של שעתיים למנגחון שעל גבול לאוס. הבק דור ב4 ימים קצת מוגזם - חוץ מחלון מטונף של אוטובוס, לא תראה הרבה. דרך אגב - חזרתי!!!

SPnage

New member
מזל טוב!

סוף סוף עברית... זה מעניין, כי אני הוצאתי ויזה ללאוס בהאנוי ושילמתי 45$ (אבל זה היה ויזה ל-30 יום ולא 15 כמו בגבול).

yaelisam

New member
עבריייייייייייייית../images/Emo70.gif

חחחה נו- איך זה להיות בארץ? מתגעגעת לקצת...הממממ.... baozi?????????????

guanyin

New member
לאאאאאאאאאאא!!!

ובגבול הם שינו את הנהלים - גם שם מקבלים ל30 ימים!

למעלה