שאלת שיניים

שאלת שיניים../images/Emo10.gif

שלום! בני בן 1.5 ובבדיקה אצל רופא שיניים נאמר לנו שהצבע השחור על השיניים שלו זה "חיידק צובע" וזה לא מזיק לשיניים - פשוט לא יפה. מישהו מכיר את זה\ עבר את זה? איך מטפלים בזה?

memko

New member
כן לנו היה, מוכר וסתם לא יפה, אבל לא מזיק

מה שכן, בגיל שנתיים הרופאת שיניים הורידה את זה בציחצוח של דקה וחצי. אם את לא רוצה שזה יתפשט פשוט תצחצחי טוב כל יום וזה ישאר שם אבל לא יתפשט. בגיל שנה שזה התחיל השן הייתה קטנה וראו את זה מאוד וזה הפריע לי אבל עד גיל שנתיים השן גדלה וזה נשאר כמו כתם קטן ולא ראו כמעט, וכמו שאמרתי בגיל שנתיים הרופאה הורידה את זה.

aila10

New member
היה לנו

כלולי היתה קטנה יותר (היום בת 3) שתי השיניים הקידמיות שלה היום כמעט שחורות, כשהתחלנו לצחצח באופן סדיר זה ירד לגמרי לאט לאט עכשיו התחיל עוד פעם אבל מעט, מכיוון שגם לי יש את זה אני יודעת שזה אסטטי בלבד, להיפך הבנתי שזה דוקא טוב לשיניים

היה גם לנו

כמו שהרופא אמר זו רק בעיה אסטתית. כשהתחלנו לצחצח בצורה עקבית ויעילה זה נעלם.

היה לנו, לא יפה, לא מזיק, עובר לבד, הגדולה -

הסכימה שינקו לה, אז רופא השיניים ניקה (כמובן שזה היה חוזר), השנייה והבן בהתחלה לא הסכימו אז לא עשינו כלום כי היות וזה לא מזיק, לא רציתי לגרום להם טראומה בטיפול בכוח שהוא "רק" בשביל יופי. ככל שהם גדלו יותר, הם הסכימו כל פעם קצת יותר, בסוף גם אצלם זה עבר לבד.

lailaein

New member
עיצת רופא שיניים

בעלי רופא שיניים והוא אומר שהכי טוב לצחצח לילד עם מברשת שיניים חשמלית.

mitsi miaoo

New member
גם לי יש

בצחצוח עיקש זה יורד לבד, אבל תלוי בכמות ובמיקום, בין השיניים זה הרבה יותר קשה להוריד. בהמשך הקפדה על שיננית, שוב, תלוי בחומרה פותר את הבעיה, אצלי אחת לשנה זה מספיק. ובאמת חוץ מהקטע האסטטי לא מרגישים בזה בכלל.

למעלה