שאלת שינה

pompii

New member
שאלת שינה

העולל בן החודש ישן במהלך היום כמה פעמים אבל 30 דקות על השעון בכל פעם. אולי יש לו שנצ אחד של שעה וחצי וזהו. כל השאר 30 דקות וכמעט בלתי אפשרי לעזור לו להמשיך לישון בחזרה. מה עושים עם הדבר הזה??

Happy Goth

New member

נראה לי שכל עוד וסה"כ התינוק ישן בערך 16-17 שעות ביממה (שמתוכם 7-8 שעות שינה ביום) אין הרבה מה לעשות?
אולי מחזורי השינה שלו הם כאלה שאחרי חצי שעה הוא שבע שינה לאותה תנומה?
איך הוא מתעורר מהתנומות הללו? עייף? עצבני? בוכה?

&nbsp
אני בטוחה אבל שאת עייפה, עצבנית ובוכה

זה מעייף ומתסכל, אני ממליצה לך בשנייה שהוא נרדם לעזוב ה-כ-ל ולנוח. סבתא שלי קוראת לזה "תנומות חתול"
Cat Naps

אמאנחל

Member
מנהל
לפעמים התעוררות אחרי חצי שעה היא רק למטרת גרעפס.

כשהתינוק ישן, קצת אויר שהוא בלע כשאכל, מתחמם לו בקיבה ומתנפח, ואז אחרי חצי שעה בערך מחפש לו דרך לצאת. לפעמים כל מה שצריך זה להרים אותו, לתת לו לשחרר גרעפס ולתת לו לחזור לישון.

אני הייתי נותנת לו עוד קצת זמן
בהתחלה תינוקות ישנים לאורך כל היום, והחל מהחודש השני (בממוצע....) הם מתחילים לרכז ולהאריך את התנומות שלהם.

Arirel18

New member
מתעוררת 4 פעמים בלילה

בת 3 חודשים אוטוטו , מזה כחודש מתעוררת המון !!! ההתעוררות. בלילה מתחילה למשוך אוזניים ולשרוט את עצמה ולהכניס ידיים באטרף לפה, אני מניקה ולפעמעם נוצר מצב שהיא כבר פולטת אוכל ,אבל גם כשאני מנסה לתת מוצץ ולטפוח זה לא עוזר, נמאס לי גם שה"הבלאגן "הוא ב 4 בבוקר ואז הלכה כל השינה . אני עייפה

איך היא ישנה במשך היום?
יכול להיות שהיא מתעוררת הרבה בלילה בגלל שהיא בעייפות יתר.
מעבר לזה, אם הבנתי נכון את הסיטואציה לא נשמע שמדובר בהתעוררות מרעב והיא אף פולטת את האוכל - לכן אני תוהה למה בכל זאת את מניקה אותה כדרך להחזיר אותה לישון?

Arirel18

New member
ישנה סביר

אני משתדלת לתפוס אותה לפני עייפות יתר ,לפעמים היא מצליחה לישון שעה לפעמים שלוש,כמובן תוך כדי שאני עוזרת לה במחזורי שינה, במצטבר יש לה כ 5 שעות שינה ביום. כמו שאמרתי אובחן אצלה ריפלוקס סמוי ואני נותנת לנ לה לינוק שוב כי אני מפחדת שהיא רעבה ואז תתחיל לבכות וזה עוד יותר יהרוס את הלילה, האם גזים יכולים להיות בלי שיהיו קוליק וצרחות מטורפות ? היא באופן קבוע עושה קקי ב 6 בבוקר .
והאכילת ידיים בטירוף מלחיצה אותי

Arirel18

New member
שאלה נוספת ,באיזה גיל

התינוק מתחיל להאריך את התנומות לבד, כלומר לישון שעתיים רצוף בלי להתעורר, כשיתחיל להיות מופרש הורמון השינה או הרבה יותר מאוחר ?

למעלה