שאלת שילובים ועוד

meduza74

New member
שאלת שילובים ועוד

האם ניתן לקחת ביחד אומגה 3 (האם זה משנה אם המקור דגים או צמחי ?) וקלציום (שמגיע כבר בתוספת ויטמין D) ?

האם לנ"ל ניתן לצרף evening primrose oil ?

ומה לגבי מולטיויטמין בתוספת פרוביוטיקה ? באיזה שילוב לקחת ?

ברור לי שהכל מומלץ בצרוף לארוחה, אני משתדלת להמנע ממוצרי חלב לאחרונה בכל מקרה כך שלא לקחת בשילוב עם מצרים חלב ברזל וכו' לא רלוונטי לגבי.

לגבי ה-evening primrose oil האם יש מחקר כלשהו שמדבר על כמה זמן לוקח לגוף להראות תוצאות ? אני לוקחת בנסיון לשפר את מצב העור שסובל מאקנה בגיל מבוגר.

תודה רבה !

שילובים

שלום רב,

ניתן לקחת יחד אומגה 3, שמן נר הלילה וסידן+D לאחר ארוחה, רק מה שחשוב הוא להרחיק את הסידן ממוצרי חלב ולהצמיד אותו כמה שיותר לפני השינה, ככה הספיגה הכי טובה.

איני מכירה מולטי ויטמין מינרל שמגיע בתוספת של פרוביוטיקה. אני מכירה אותם אך ורק בנפרד וממליצה אף לקחת אותם כך, בנפרד.

אני ממליצה על תוספת פרוביוטיקה שנקראת נוסחת מולטי-ביליון-דופילוס מתקדמת המספקת ארבעה זנים של חיידקים ידידותיים, במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים, המוגנים בפטנט בכל כמוסה.
1-2 כמוסות ביום לאחר ארוחה.

בנוגע למולטי ויטמין מינרל, אמרי לי מהו גילך ואילו תרופות הינך נוטלת ואני אתן לך המלצה אישית ומותאמת עבורך.

שמן נר הלילה, בין השאר מסייע בשמירה על מראה עור צעיר ומלא ברק, שומר על לחות ורעננות העור ומקל במצבים של עור יבש ונוקשה – ולכן הוא חיוני לסובלים מבעיות עור כגון אקזמה, אקנה ועוד.
מכוון שמדובר ברכיב שהוא טבעי לא ניתן לדעת מתי הוא יתחיל להראות תוצאות, זה מאוד שונה מאדם לאדם.
אקנה מתפתח בעקבות דלקתיות, חוסר איזון הורמונאלי וייתכן אף רעילות קלה.
לכן הייתי ממליצה לעבור איזה תהליך של ניקוי כבד וגוף ולצרוך פורמולה שנקראת דיטוקס למשך כחודשיים ולשנות אורח חיים בהתאם לזה.
חשוב לבדוק, במידה והינך נוטלת תרופות שלא יהיה אינטרקציה בין התרופות ותוספי תזונה.

אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
בהצלחה,
אביבית שלום.

למעלה