שאלת שבת

שאלת שבת

רותי יקרה רציתי לשאול אותך, כשעשיתי קורסי רייקי אזי הרוב ראו כל מיני דברים במהלך הקורס, ישויות, דמויות גלגוליות שלהן וכו' בזמן המדיציות ועוד בעוד אני לא ראיתי כלום ומשהי אמרה שלמרות שאני רוצה גם לראות דברים אזי שזה לאו דווקא שלילי שאני לא מצליחה לראות כי היא רואה שזה בגלל שיש לי הגנה גבוהה, הילה גדולה. גם למשל כל העניין הזה של התדר שעובר בזמן קריאה, אז אני לא מרגישה שום תדר, אז השאלה שלי האם זה מה שחוסם אותי?

רותי 11

New member
טופי הפיה יקרה

תתפלאי לשמוע שהרבה אנשים לא מצליחים לראות כלום, ואני נתקלת בזה גם אצלי בקורסים, שחלקם לא מצליחים לראות וזה די מתסכל אותם שאחרים כן רואים, העניין הוא שיש כאלה שפשוט פתוחים יותר עובדים יותר עם הדמיון, לכן אני אומרת שדמיון מאוד חשוב בקטע של תקשור, או טיפול בכלל כאשר אנחנו עובדים עם הדמיון אנחנו בעצם עובדים עם התת מודע שלנו, אנחנו פתוחים יותר לעולם הפנימי העשיר שלנו וכמובן לעולם שמעבר, צריך לשחרר המון הגיון והרבה פעמים גם פחדים כדי לראות, ראיה שייכת לעין השלישית ולכן חשוב מאוד לעבוד על העין השלישית, וכמו שאמרתי הכי חשוב זה לשחרר הגיון, זה לא אומר שאת חסומה בשאר הדברים, זה לא מה שבאמת תוקע אותנו. במקרה שלך את עובדת המון עם הראש, תתחילי לעבוד עם הלב את תיפתחי לעולם עשיר יותר.

למעלה