שאלת שבועותפוז.קון

שאלת שבועותפוז.קון

מישהו מתנגד להעביר את הפיקניק ליומחמישי, ה-5.6? אמור להיות כבר חופש שבועות, לא? או ערב שבועות או משהו. נוכל גם לעשות את זה בסביבות אחה"צ אם לא, ולארגן מקומות לינה אם מישהו יצטרך. זה פשוט הרבה יותר נוח מבחינות רבות, גם לי וגם לרבים אחרים שטענו כך. מה דעתכם?

backdoorslam

New member
בסדר. הא, מתקבל כאן צביון של מפגש

מה אכפת לי. ולפי מסורת הפורום, 'פיקניק פורום' דורש פתיחת עצים מרובים, אבל גם זה לא ממש מפריע לי.

daveScorpions

New member
יש איזה מפגש פורום או משהו כזה

או שזה למוזמנים בלבד? אם כן אפשר לבוא, איפה זה, ומתי?

DDN

New member
פארק הירקון בתל אביב

ביום חמישי ה5.6, ערב שבועות. נזכרנו שה6.6 זה שבועות, חג. אין תחבורה ציבורית, אנשים ששומרים לא יוכלו להגיע, ו. . . .. כל עם ישראל ואחותו יהיו בפארק ויעשו "על האש".

מכיוון שזה ערב חג...

אז העסק חוזר לבוקר דווקא. משהו כמו 10:30-11:00 לפתיחת היום, שוב - עדיף לכולם לארגן טרמפים חזרה כמו הפעם הקודמת. אחרת סתם תצטרכו לנסוע מוקדם ויהיה ג'יפה. ותתעלמו מזה ששבועות זה חג-חלב. בשבילנו זה לא. שוב, כרגיל, מי שבא - לשלוח אליי מסר (עכשיו! עכשיו!!!) כדי שאני אוכל להתחיל לארגן רשימה. כמו בפעם הקודמת, נסגור "הרשמה" מראש (הפעם ב-1.6), כדי שנוכל לארגן כמות מספיקה בדיוק לעסקי הבשר-מזון. מי שצמחוני (לקח מהפעם הקודמת) מוזמן לומר לי. כל מי שמאשר ולא מבטל עד ה-1.6, קחו לתשומת ליבכם שזה סתם דופק את שאר האנשים שמשלמים כסף עבור הכל (זה לא קרה בפעם הקודמת, ואני ממש ממש ממש גאה בכם, כי זה נוטה לקרות בערך בכל מקום. קבלו ח"ח). אז זהו. בנוגע למיקום מדויק בפארק הירקון אני אפרט מתישהו בשבועות הקרובים, פשוט כי החלק ה"מוכר" של הפארק הוא החלק שגובים בו 15 ש"ח לאוטו. זהו. בוקר טוב! רואים כמה מספיקים כשאי-אפשר לישון?

DDN

New member
אני יכול להציע טרמפ

לכל מי שמגיע יחד איתי מהצד השני של הכביש!

daveScorpions

New member
יש מישהו מרחובות

אם כן אני 90 אחוז בא ועוד דבר קטן זה אם לינה או משהו כזה כי לא ממש הבנתי את הקטע?

אני וסילבר שלי בעסק

יום חמישי איט איז. באקדור, אתה מגיע? אם כן - אפשר לטפוס איתך טרמפ? ועוד שאלה - יש טרמפ מהרצליה לתליונית שלי?

backdoorslam

New member
אני מגיע אבל

אני יוצא מבת-ים.. עוזר לך? אני יכול להדרים קצת אם תצטרכי.

דרושים

חבר"ה, אני צריכה א' סלט, א' מנגל וא' בשר שגר קרוב למקום האירוע. אני, כאמור, אחראית על כל המזון-שאינו-בשר, חוץ מהסלט. מה איתכם??? רובכם עוד לא שלחו אישורים. בינתיים אנחנו 5-6 אנשים, ודבר כזה לא נשמע מקובל בכלל. אתם באים הפעם!

לא נושלת מכלום!

פשוט חשבתי שיהיה יותר קל אם מישהו שגר יותר קרוב יהיה א' בשר... אם בא לך, אתה מוזמן בכיף להיות א' בשר, נקבל זאת בברכה. אפשר אפילו 2 א' בשר, בשביל לתאם דברים. מה שכן, צריך שהם יהיו מאותו אזור. יש לך מישהו מאזורך שאתה רוצה לנדב? בנוגע לא' סלט, אם אתה א' בשר, עדיף שלא. לא רוצה להעמיס יותר מדי שטויות על אדם אחד חביב. גם אצלנו זה מתחלק ל-2 (חבר שלי ואני), אז לתת לך 2 אחריויויויות? זה המון סלט לחתוך והמון בשר לקנות... אז תבחר. יש לך זכות בכורה

נו, יאללה, מה איתכם?

אני עדיין מחכה לתגובות נלהבות (במסרים, מסרים חבר"ה. חבל להעמיס את זה פה על יושבי הפורום התמימים) של "מה? מחפשים א' בשר??? בטח שאני רוצה, מוכן ומזומן להיות כזה!!!" אגב, טמון פה רמז לכל האנשים שגרים קרוב לפארק הירקון (צנוניות למיניהן, למשל, שאם גם הפעם יבריזו נכעס עליהן מאוד). היי, דני, אמרת שאתה מוכן לתת טרמפ למי שגר בצד השני של הכביש. אולי תהיה מוכן להקפיץ את הבשר בדרך?

daveScorpions

New member
../images/Emo45.gif

אבל זה בתנאי אחד שלא ממש תלוי בכם שאני ארגיש טוב כי אני בתקופת האלרגיה שלי

אל תשכח שאתה צריך להודיע מראש

אם אתה מבריז אחרי שאתה מבטיח להגיע, ואנחנו קונים את כל השטויות בכסף של כולם, דמך בראשך...

daveScorpions

New member
כמה ימים מראש אני יכול להגיד 100%?

כי אני עכשיו בתקופת האלרגיה שלי ויש לי עוד בעיה קטנה שאולי אני לא יכול לבוא בגללה אבל היא פחות חשובה

למעלה