שאלת רכישת ספות

הילית111

New member
שאלת רכישת ספות

אנו זוג עם תינוקי בן שנתים הספות שיש לנו כיום כבר מתפוררות ונראות על הפנים –קבלנו אותם מאחות של בעלי מתנה .. אנו רוצים לקנות ספות משהו לא יקר מדי ספה של 3 ו=2 . ולא מאיקאה אני חלשים בהרכבות…והם גם לא זולים לא רוצים להשקיע הרבה כרגע אשמח לקבל טיפים למה לשים לב בקנית סלון ? מדברת רק על הספות לא על שולחן. לאיזה בד ? יש לי תינוקי בן שנתים אז מן הסתם מעדיפה משהו קל לניקוי ושיתאים לבית עם תינוק אחד (בינתיים ..) משהו יפה שאנו קונים לכמה שנים מן הסתם לא לכל החיים ולא רוצים להשקיע עכשו בעור אמיתי וכו חשוב לי גם ספות נוחות כי לפעמים אני נרדמת בספה באפיסת כוחות… חברים יעצו לנו ללכת לשדרות הר ציון בתא אמרו לי ששם ניתן לקנות ספות יפות וטובות במחיר של 1500 שח על פניו נשמע לי מחיר מצוין אבל מישהו מכיר ? קנה שם ? (ואני אומרת מראש למי שעלול להגיד לא אני לא מפרסמת של מוכרי הריהוט בשדרות הר ציון …. זה לך חובב ) הם מקבלים רק מזומן או צק וזה לא כולל הובלה החברים אמרו שהספות שם מדהימות. אשמח לעצות ואם מישהו מכיר . האם לשלם את כל הסכום במקום וכו וממה להיזהר ? תודה מראש לכולם וערב מקסים

עצה מכל הלב, תקני מיד 2

אנשים מוכרים כי נמאס להם, כי רוצים להחליף, מכל מיני סיבות ודברים ממש טובים..אם לא בא לך להשקיע במשהו יקר ול"תמיד" זה בדיוק הפתרון בשבילך. אני רכשתי ביד 2 כשעברתי לגור עם בן זוגי לפני כשלוש שנים והיה אחלה סלון וגם לא יקר, זרקנו אותו בלי ייסורי מצפון כשעברנו לבית קבע כי הוא לא התאים לבית, ולא תצטרכי להצטער אם יקרה לו משהו/יישפך/ייהרס/יקרע וכו'

גם אני ממליצה

אבל לשבת על כל הסלון ולא רק להתרשם בעין, כי לפעמים יש פאקים שלא רואים ומרגישים רק כשיושבים... קניתי 1+2+3 ב-500 והוא נראה סבבה לגמרי... לפני שמצאנו אותו חיפשנו בהר ציון ובהרצל וכל מה שמצאנו היה ב-1200 ומעלה וזה היה ממש לא נוח...

dify

New member
רהיטי דפנה בהוד השרון

זה אלו שנימכרים בחוברת של הישראכרד. סלון 2+3 יעלה לך פחות מ2000 שח, היתרון שלהם זה שהם עשויים מקפיצים אמיתיים ולכן נוחים במיוחד ולא שוקעים עם הזמן, ולכן נוח לישון עליהם. יש להם גם ארגז מצעים, הם נפתחים למיטה והם נראים לחלוטין כמו ספה רגילה. לאמא שלי יש ציפוי סקאי- מה שהופך את הניקוי שלהם לממש ממש פשוט ונוח. החסרון האמיתי הוא שהם לא מאד עמידים, הגימורים שלהם לא מושלמים, ולכן אני מעריכה שעם תינוק אקטיבי בבית הם יהרסו עם הזמן... אבל בשביל המחיר שהם עולים והנוחות שהם מספקים הם שווים את המחיר. לי יש אותם כבר כמה שנים והם במצב חדש (אבל אצלי אין מי שיקפוץ עליהם...) אני מציעה ללכת לחנות להתרשם בעצמך ולבחור בד בהתאם לצרכים שלך וההמלצות שלהם. אגב, אפשר למצוא תמונות של הספות גם באינטרנט, אבל באמת בחנות יש מבחר גדול יותר של צבעים, אפשר לעשות הזמנה אישית ולהתרשם מהנוחות והצורה בעצמך.

למעלה