שאלת ריצוף

meirc1

New member
שאלת ריצוף

שלום אני לפני ריצוף בית חדש ויש לי דילמה הציעו לי אריחים תורכיים בחצי מחיר ממה שעולה אריח איטלקי המיוצר בסין שניהם ניראים טוב מאוד (גרניט פורצלן מזוגג) ניסיתי עם מפתח לשרוט את שניהם והם לא נשרטים ולשניהם יש תו תקן ישראלי האם להעדיף את הזול יותר? מה עוד אפשר לעשות כדי לדעת אם האריח התורכי איכותי? המוכר של האריח התורכי מוכן לתת לי דוגמא שאני אנסה עליו מה שאני רוצה אני מתכוון לרצף עם פוגות ולכן חיתוך לייזר לא מפריע לי אם לא קיים

רונס

New member
אם אני מנחש נכון...

אתה מדבר על האריחים של מרצי. לדעתי מרצי עדיף.

בינא

Member
אריח תורכי מיותר כיום לשוק המשותף

אריח שמיוצר בסין הוא סיני ואריח שמיוצר באיטליה הוא איטלקי. הסיבה לחצי המחיר קשורה לנושא השינוע ממקום רחוק לעומת הקרוב אולם גם לעובדה כי האריחים הסיניים מדוייקים, בעוד הטורקיים לא ולכן תאלץ לבצע את התורכיים עם פוגות ורובה...מה שלא מוזיל בסופו של דבר כל-כך.

ITCHAKG

New member
פוגות ברצוף קרמיקה

התקן הישראלי מחייב לבצע פוגות של 3 מ"מ , ולא רק מהסיבה של חוסר דיוק באריחים. לפני כשנה רצפתי חדר בביתי עם אריח גרניט פורצלן תוצרת תורכיה המיובאים ע"י אלוני, והתוצאה מצויינת. זו גם פונקציה של רצף מיומן ורובה איכותית.

meirc1

New member
תודה בעצם אתם ממליצים לי לקחת את האריח התורכ

ITCHAKG

New member
גרניט פורצלן תורכי

בתנאי שהוא מוצא חן בעיניך ועומד בדרישות התקן. והייתי מקפיד שאתה קונה את המוצר מ"ספק עם קבלות" שייתן לך שרות ולא יתחמק מאחריות במקרה של "ברוך"

meirc1

New member
תודה רבה ....

דיברתי עם החנות והוא אמר לי שכל מכולה שלהם שמגיעה לנמל עוברת מיידית בדיקות תו תקן ישראלי אז אני מניח שאם יש תו תקן ישראלי זה בסדר

למעלה