שאלת ריח

pumikili

New member
שאלת ריח ../images/Emo13.gif

ידוע לי שהחיסרון של החמוס זה הריח שיש לו האם גם לחמוסה יש ריח כמו לחמוס? או שהחמוסה נטולת ריח יחסית לחמוס ???

WTR

New member
לנקבות ריח חלש מאוד

לאנשים מסויימים או כמעט או בכלל לא מורגש עיקור מעביר את הריח אפילו עוד יותר זכרים בעלי ריח חזק יותר וסירוס מעביר חלק ממנו אם את שואלת אותי, חמוסים בכלל לא מסריחים הכל תלוי בבן אדם (ומתרגלים לריח...)

../images/Emo45.gif מסכימה איתך!

שחברים באים אלי הם אומרים שלג'וני בוי יש קצת ריח... אבל אני לא מריחה כלום! אני מסניפה אותו מרוב אהבה

N a d a v 1 6

New member
לא אני לא מסכים איתה...

לאיילת יש את ולנטינו שהוא מסורס,ולולה מעוקרת ללולה יש ריח..(לא חזק נו). אבל לולנטינו אין בכלל בכלל ריח. זאת אומרת שלזכר מסורס יש פחות ריח מנקבה מעוקרת. ואם הוא לא מסורס....יש לו ריח פי 100 יותר מסריח. לאומת נקבה לא מעוקרת. הבנת?. כי אצל נקבה..הריח פחות חריף..העיקור..מפחית ממש מעט. אני בכלל התרגלתי לריח זה לא מפריע לי בכלל.......אבל זה כן יפריע לאנשים חדשים. (אם תקני חמוס תשימי לב בהתחלה שזה סירחון לאחר שבועיים את תתרגלי לריח).

The Reuty

New member
אי אפשר לא להסכים איתה

היא תמיד צודקת לצערי הרחת חמוס לא מסורס, והוא מסריח בצורה שלא תיאמן. לולנטינו יש ריח, אתה לא אובייקטיבי! וללולה יש פחות מולנטינו. ואני מריחה טוב! (אני גלאי ריחות אנושי!, תשאל את סבתא שלי אפילו..) בכולופן, חמוס לא מסורס מריח יותר מחמוס מסורס. חמוס מסורס מריח יותר מחמוסה לא מעוקרת. חמוסה לא מעוקרת מריחה יותר מחמוסה מעוקרת (חמוסה מעוקרת בקושי מריחה.) מריחה = יש לה ריח, לא היא יכולה להריח
זהו

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif נדב, בתור אחד

שנשם רגיל לגמרי בזמן שכל החמוסים לידך רוקנו את הבלוטות ריח שלך, הדיעה שלך לא נחשבת
חחחחחח סתם. אבל לכל החמוסים יש ריח, ואני דווקא אוהבת אותו... טוב קיצר כולכם צודקים וזהו
גאד איזה הודעה מיותרת.
אל

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif LOLLLLL תיקון..

*******בלוטות ריח שלהם לך אין בלוטות ריח. אני מקווה
אל

The Reuty

New member
../images/Emo12.gif

אני פגשתי את לולה לפני המפגש וכל השחרורי ריחות שהיו במפגש כשיאילת ונדב נפגשו בפארק, גם אני הייתי שם, כןכן גם אני! הם פשוט שמטו את המידע הזה כשהם כתבו על המפגש אה.. כן.. ואני צילמתי!!!!
אין לי בלוטות ריח.. לא שידוע לי בכולופן

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif איזה חצופים ../images/Emo3.gif

פעם הבאה תצייני מי כותב את ההודעה
לכינויים שלכן יש פיצול אישיות חזק
ואפפעם אני לא יודעת מי כתב מה. [למרות שעכשיו הבנתי, כי זה היה קל, דעעע] אני מכירה כמה אנשים שאני חושדת בהימצאות בלוטות ריח אצלם
אל

The Reuty

New member
מה כינויים?

מה פיצול? אני כתבתי כל השרשור הזה בניק שלי לפעמים איילת כותבת בשלי ואני בשלה. אבל זה כי אנחנו עצלניות לשנות ניקים.

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif נו כן

אז לפעמים אני לא בטוחה מי זו מי
אוף לא משנה
אל

pumikili

New member
וואוו../images/Emo70.gif הבנתי ולא הבנתי

אם הבנתם למה התכוונתי... בכל מקרה, לגבי הריח אם כן מריחים או לא מריחים... פשוט, מישהו שהיה לי חמוס של חבר שלו לכמה ימים אמר לי שהריח שלו ושל השתן פשוט מסריח ומסריח גם את כל הבית... אני אישית לא רוצה בית מסריח... אני מנסה להבין עד כמה הריח שלהם ריחני, מי יותר ומי פחות ריחני ועד כמה... וסתם כדי לנסות להבין את העניין, אני אישית את הריח של הפרות (נעבור לשניה אחת לחיה אחרת) כבר לא ככ מרגישה ולא רואה אותו כריח ככ מסריח. האם החמוס מריח כריח הפרות??? או שיותר גרוע או פחות גרוע תודה רבה על הקריאה עד עכשיו, ובטח ובטח תודה על התשובות

WTR

New member
כמה טיפים

1. השתן שלהם מסריח, איזה שתן לא? וגם הצואה כמובן הפתרון הוא לשמור על ארגז חול נקי ואיכותי (אני ממליצה קריסטלי, סופג הרבה מהריח) ובמקום מאורר יחסית. 2. בקשר לריח, את פשוט צריכה ללכת ולהריח חמוסים. אם יש מגדל שמוכר חמוס שנראה בעיניך, לכי ותראי איך הריח שלו ושל ההורים שלו. אם הריח כל כך מפריע, תקני נקבה (כמובן שצריך להריח גם אותה). ריח הוא עניין אינדיווידואלי.

תגובה

פומיקי תשמע,אני השתמשתי תקופה ארוכה בחול חתולים רגיל... ופשוט היה ריח בלתי נסבל כי החול לא ספג את השתן שזה עיקר הריח. לפני שבוע עברתי לחול קריסטל גבישי,ואני פשוט מרוצה! הקריסטל סופג את השתן ואת הריח... מרוב שהיתי מרוצה קניתי 3 שקיות!

WTR

New member
עצה קטנה

כדאי במקום שקית לקנות את המיכלים האלו מפלסטיק של החול. זה יוצא יותר זול.

N a d a v 1 6

New member
יאוו איך שאת צודקת!!!!!!!!!

אני אמרתי גם לכרמי שזה פשוט מסריח היא אומרת שלא זה לא מסריח וואלה בכייף שלה. לדעתי זה מאוד תלוי אני לא מסוגל..לסבול את הריח של הצואה אין בעיה עם הריח של החמוסים. הקריסטל פשוט מצוין סופג את השתןןןןןןן!!!! ואת ה"קקי" חח מרימים וזהו....מחזיק מעמד טוב יותר.....וזה מצויין. יש לי 2 ארגזים עם קריסטל..בחדר שלהם ואחד עם..חול מתגבש....(שהוא אגב גם מצויין. רק מלכלך יותר.

WTR

New member
החול המתגבש הוא יותר חול-ים

והחול הקריסטלי הוא יותר אבנים קטנות בלבן וכחול - מבחינת מראה. לכן זה נראה יותר נקי.

למעלה