שאלת רגליות...

שאלת רגליות...

מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מעוניינת בכמה רגליות חדשות - מכווצת, bias binding ואולי עוד
נתקלתי בשרשור הזה (תודה ayala) שרשור המכונה שלי היא sovina 8320 - ונראה לי לפי הקובץ המצורף בשרשור - שהיא low shank. האם מישהו מכיר את המכונה ויודע לומר לי אם snap on למשל מתאים לה? אני לא מוצאת את השמכונה הזו בשום אתר בחול... רק בארץ! קצת משונה, לא? תודה, מיכל

מנסיון שיש לי עם רגליות

אני קונה בדר"כ אצל זינגר בנחלת בנימין והכי טוב להביא את הרגלית שיש לך לחנות אלא אם כן את מזמינה באינטרנט ואז זה טיפה קשה יותר.

mic fashion

New member
לא משונה בכלל

Sovina היא סובינה או יותר נכון סובי - נא כלומר המכונה היא ישראלית ולכן סביר שתמצאי אותה באתרים בארץ. לגבי רגליות, את יכולה לפנות לפוגלר, בקינג ג'ורג', בטוחה שיוכלו לעזור לך. בהצלחה.

התקשרתי עכשיו לפוגלר

אני מאזור הצפון ואין מצב שאגיע בקרוב לאזור המרכז. היא אמרה לי שאין רגלית מכווצת למשל למכנה ביתית... יש להם מספר בודד של רגליות, ולא אלו שמעניינות אותי. אני בטוחה שאפשר להתאים למכונה שלי רגליות - אבל כנראה שאני חייבת להגיע בשביל זה - ועם המכונה... וזה לא יקרה בקרוב
באסה! תודה בכל אופן...

מיקי, אפשר להסתדר מצויין גם בלי רגלית מכווצת.

אני לא משתמשת בה כמעט, ומעדיפה את השיטה ששש שבע הביאה פה - שני תפרים בתך רחב שמושכים את אחד החוטים שלהם. יש גם אפשרות לאלתר - הרגלית של הרוכסן הנסתר תכווץ לך את הבד יפה-יפה אם החוט העליון יהיה במתח גבוה. עשי נסיון וראי בעצמך.

כך אני מכווצת

בשיטה של שני התפרים - וזה אכן עובד אבל לפעמים כשצריך לכווץ מטרים ממש (לשמלות לבנות) זה לוקח המון זמן וקוויתי לייעל קצת.. פלוס - אני צריכה למצוא משהו לבעלי לקנות לי
. אני אנסה באמת עם הרגלית של רוכסן נסתר... תודה!

חחחחח זה מזכיר לי שביום הטיסה שלי לפולין,

הייתי צריך להיות בביה"ס ב2 בלילה, והתחפושת של אחותי הייתה צריכה להיות מוכנה לאותו היום, כי החזרה הייתי כבר אחרי פורים, ואני יושב באטרף כל הלילה לכווץ בשיטה הזו של התפרים המקבילים יותר מ15 מטר של טול
. עד 1 וחצי עשיתי את זה, אבל סיימתי בסוף
, ויכולתי לסוע בלב שקט.

שש שבע

New member
טוב אז שתדע להבא, שטול לא מכווצים עם

רגלית כיווץ, כי הרגלית הזו קורעת אותו, ולא מכווצים כמו שתיארת, אלא פשוט מקפללים תוך כדי תפירה קיפולים קטנטנים, הרבה יותר יעיל ויותר נוח, ככה אני עושה שטרסים של עשרות מטרים כדי לבנות תחתיות. אה ואם לא מתעצלים, משחילים את כל החוטים של האוברלוק, כולל שני חוטים של תפר ביטחון שמים על כיווץ ומכווצים. הכיווץ הכי יפה שקיים....

אילרי

New member
מנסיון שלי - פוגלר לא בדיוק...

אני חושבת שכדאי לך להתקשר ישירות ליבואן של זינגר לא זוכרת איך השם שלו, אבל החנות שלו נמצאת בנחלת בנימין פינת אחד העם אולי כך תוכלי לראות בדפי זהב אצלו יש

רות מלר

New member
היבואן של זינגר

הוא רם קרינסקי והוא נמצא בלוינסקי אם את צפונית בחיפה אני ממליצה בחום על ב.סער- נמצאים בחוב החלוץ בכיוון בשוק ובחדרה יש מישהו ברחוב הלל יפה (פעם הוא היה שוץף בייבוא של הוסקוורנה)

אפילו אם המכונה לא של זינגר?

זה באמת משונה - כי בחוברת של המכונה שלי רשום שיש לה accocries כמו רגליות שונות... תודה

רות מלר

New member
יש משהו שהוא כן חשוב

יש מכונות שגובה הרגלית שלהן שונה לכן קחי איתך את אחת הרגליות ואז בקלות המוכר יוכל להתאים את גובה הרגלית ואת התבריג לזו של המכונה שלך

קבלתי תשובה ממוכר ב - eBay

הוא כתב שהוא מכיר את הדגם והוא low shank והפנה אותי לרשימת רגליות שיש לו שמתאימות... אני מעלה ת זה כי אולי יש עוד מישהו שזה מעניין אותו
קישור

ayala26

New member
אני קניתי אצל דייויד רגליות

גם התייעצתי איתו קודם כי המכונה שלי לא היתה ברשימה. וחזרתי אל החנות שלו וקניתי שוב.

למעלה